STEAM FRAME, Steam Controller, Steam Machine coming in 2026!

Čekam i dalje da mi stigne. Naravno da ću da ga frknem odma da probam.

4 Likes

Stigao konačno posle više nedelja čekanja gde su ga sličajno poslali za UK :face_exhaling: Al sam zato dobio free game od Steama za izvinjenje, tako da plus minus.

13 Likes

Bez uvrede ali ništa grđe nisam u životu vidio. :roll_eyes:

4 Likes

Jesi birao samo igru koja je izasla ili moze i igra koja ce izaci?

Pa ja sam tražio Lego Batman novi, koji u tom momentu još nije bio izašao ( bio dan pre izlaska ). Ali je moguće bilo kupiti tj. odraditi pre-order. Sad, imaju neke igre na Steamu koje nije moguće ni pre-orderovati ne znam da li bi tako nešto išlo.

1 Like

Pa dobro, moguće. :slightly_smiling_face: Mišljenja jesu podeljena, po gotovo onako od strane konzol publike koji su navikli na Xbox kontroller ili DualSense. Generalno baš PC / Steam igrači su zadovoljni, jer ima taj neki Valve dizajn jezik. Ja ga lično ne bih nazvao ružnim.

Izgled na stranu, udoban je, funkcionalan, i osetno “first-party” steam controller. Ja sam ga uzeo prvenstveno da imam dobru integraciju sa Frame-om, ako to čudo ikada izadje ili ga ipak ne uzmem ako bude preko 1000€.

1 Like

Jedno pitanje, kakvi su na osećaj l3/r3? tj. ono da pritisneš thumbstick na unutra pa da upravljaš njim?
Na xbox elite i regularnim mi je to katastrofa, na dualsense za nijansu bolje ali očekujem da će svakog momenta da krene stick drift
Lomim se da uzmem neki 8bitdo, ovo ili nešto treće

Pa jebeš ga evo stiskam Steam Controller, i uporedo stiskam L3R3 na DualSense i Xbox Controller, tu je negde kao DualSense (Edge u mom slučaju). Nije neka velika razlika koliko ja mogu osetiti.

2 Likes
2 Likes

kupim 4 nove felne za ove pare :grinning_face_with_smiling_eyes:

Znači novi Xbox i Steam Machine vrlo slične PC-konzole, samo što će Steam imati VR, dok Xbox verovatno neće?

Can’t wait što će PS6 i Xbox da koštaju 1500$

1 Like

Možda su slične samo po pitanju form factora i to je to.

I to što ih zovu “konzole”

Teške droge…

1 Like

I ostane ti kusur :grin:

1 Like

Zar hardver za Steam Machine nije u rangu sa sadašnjim konzolama beše, možda i za nijansu slabije? :thinking: Ili sam ja nešto pomešao…

2 Likes

Dosta slabije od Pro, u rangu base PS5, nekada i slabije.

Iako ima bolji procesor.

2 Likes

Ovo ni Half Life 3 ne može da proda.

3 Likes

Na žalost prodavaće se ko da je pet eura.

Ali iskreno, u istom univerzumu gde postoji Xbox Series X, PS5 i PS5 Pro, ne vidim kako je ovo bolja kupovina, za mnogo više para.

Jedino ako hoće neko da ima eto da kaže, ej imam Steam Machine eto jej.

Zen 4, 6 coreova 12 threadova, rdna3 6gb gddr6 vram i 16gb ddr5.
Skromno za ovu cenu, mada više niko ni ne zna šta je normalna cena, jebo ih ai i ramopocalipsa

Ovo? Nema šanse. Biće na nuvou statističke greške. Neće ni prodaju Series X|S nadmašiti.