Od 11h igram i ne prestajem. Reci mi @Wahad kada upadnes u enemy outpost usled nekog Expert Intel Questa, stealth je najbolje resenje, međutim kada me provale, neprekidno dolaze protivnici i reinforcment. Frustrira me sto ih pobijem stotinu i ponovo i ponovo dolaze dok me ne roknu.
Isključi alarm ili pošalji Nixa da ga isključi za tebe.
Ovaj outpost. Bas se pomucio ovaj lik. Ima nekoliko alarm stanica, koliko god da iskljucujes ovi ih pale. Sizifov posao. Na kraju sam uspeo stealth da uzmem Ability part i pobegenem sa lica mesta jer ne vredi se pucati u nedogled.
samo iskljuci alarm aman
Pričas u prazno, dača uglavnom sam sa sobom priča na forumu, ne gleda ko sta pise
Pa zar ti ne igraš Wukonga? Golema je ovo igra da bi je igrao paralelno sa jos jednom. Doduse uz Astrobota ce biti savršen combo
Pa, trenutno igram Lies of Pi jer sam na godisnjem i samo je Ally uz mene. Radi i izgleda carobno na malom ekranu. Nekako sam se opredelio da zavrsim Pi, na nagovor drugara a i da ne bih ispao iz souls ritma, posle toga od sledece nedelje zavrsavam Wukong. Znas kako me baguje, sve je nekako slicno ali ipak dosta razlicite su mehanike, dodge ne funkcionise na isti nacin, Lies of PI je vise klasika sa parry-jem.
Star Wars i Astrobot mozda posle mogu i u paraleli, dosta su drugaciji tip igara.
Ti lutaš bebo. Na kraju neces ni jednu zavrsiti
Ma propast potpuna. Moracu da ozbiljno svedem igranje na max 2 igre u paraleli. Pa i to je previse. Hiperprodukcija mi je dosla glave, ali to je i pitanje samodiscipline.
Naisao sam na Expert Quest koji zahteva igranje karata znaci smucila mi se igra
Pravila igra izrazena na 10 starana. Uzasno sam se smorio.
Laka je igra, bukvalno spejs poker. Osedlo sam ih u prvoj partiji.
Ja cu morati da nađem na yt tutorijal. Ja ne znam poker ni ostale kartaške igre
Iskreno ni ja nisam ljubitelj kartanja, ali ovde su lepo opisana pravila.
Da li ima opcija da ne moras nista da igras? Da bude samo da se preskoci ili mora?
Ma mora da se igra. Prvo sam iskulirao takav side quest u Toshari, kad ne lezi vraže evo ga expert quest u Kijimi.
Uf, to je previse za mene. Ako ne moze da se predje igrica bez takvih stvari. To mi je bukvalno nesto sto garantuje da necu probati.
E nisam siguran jer uvek nisam naisao na takav main quest. Expert questovi su jako bitni jer upoznajes mentore koji ti daju ability pa gledam da ih odma resavam.
https://gamerant.com/how-to-play-and-win-at-kessel-sabacc/
While you can avoid the mini-game for most of your playthrough, there are portions of the story where you’ll have to play it, so it’s best to understand the rules.
E jes bas najlosija. Kurir…
Doduse, sika zaista dosta govori, kao da su glavna glumica i chewbaka imali bebu… ali mozda je ovde vise Ubisoft napravio jednostavno los model i jerky animacije, nego sto je zaista postojala neka direkcija da bude “ruzna” (uz svu arbitrarnost estetskih kriterijuma). Engine s jedne strane omogucava odlicno osvetljenje, a sa druge last gen character animations. Snowdrop engine treba da omoguci brze iteracije (sto je Ubisoftu veoma vazno) pa su izgleda morali da zakinu negde.
Da se razumemo, meni je ovo ok, ne mislim da dizem pobunu, dovoljno mi je “zenstvena” a i whatever, Han Solo je zgodan momak