Veliki patch, bolja grafika. Dobro je da jos nisam ni krenuo.
Lepo sam ja rekao da ne treba igrati nista prvih 6-12 meseci. Dok se ne ispegla svasta.
Ja je igram nekih dve-tri nedelje, meni je igra odlična. Atmosfera fantastična, prelepi predeli, solidna priča.
Mislim da se bez razloga pljuje na internetu, zbog Ubisofta.
Čak je nakon ovog patcha igra dosta fluidnija i grafika je nešto bolja.
Nadam se da ću stići da je završim do 8-og, jer mi 9-og ističe Ubi+, a moram da ga otkažem zbog potencijalnog banovanja.
Pa nije bas bez razloga… ja obozavam SW, znaci igrao sam sve i svasta iz njihovog unuverzuma i gledao sve filmove i serije. Ali ova igra me uopste ne privlaci. Kome je zanimljivo igrati sa zenskim BH u open worldu? Pre bih igrao Jar Jar Binks platformer nego ovo smece.
Star Wars tematika igre je zaista autenticna, zvuk, atmosfera, i tako dalje.
Ja sam zasad posle par sati stao, jer mi je jednostavno moment-to-moment gameplay dosadan. Akcija mi je isto bila onako, na granici. Takedown animacije su nekako bas mekano i lose odradjene.
Mislim da cu doduse dati jos jedan pokusaj pre nego sto je obrisem. Komplekse vezano za pol karaktera, izgled itd nemam, vidim da se internet generalno vise zabavlja pomenutim nego da proba igru.
Sama igra je DOSADNA (meni licno naravno).
Pa dosadna je jer je i glavni lik dosadan… zar vam nije bitno koji lik ste u igri da bi vam igra bila dobra? Makar jedan od uslova ne nuzno? Kome je zabvno j SW univerzumu igrati sa njom al iskr. To ti je kao da izbace fifu a nemas dobre klubove i lige vec igras sa bosanskom, nigerijskom, madagascar ligom itd…
Na nase misljenje strasno mnogo utice generalno uverenje da je nesto dobro i zabavno, reflektovano kroz metascore.
Sve igre mogu da se okarakterisu kao dosadne i repetativne, negde nam smeta negde ne.
RDR2 je genijalan a jahanje ubija koliko smara i ne postoji dosadnija igra na kugli zemaljskoj.
Kad bi covek mogao nekako da se distancira od toga i razvije sopstveni kriticki sud bez uticaja medija… ali to je nemoguce. Evolucija je tako udesila da se jedinke komformisticki upravljaju prema zajednici.
Svet generalno mi je dosadan. Od open-worlda ocekujem da me upravo on zadrzi nekom svojom magijom, gustinom, misijama, side misijama, zanimljivim random eventima, lokacijama, zanimljivim NPC karakterima i sta ja znam…
Mislim, ok, jasno ako ti je glavni karakter antipatican, ili dosadan da igra nece kliknuti, ali meni licno nije to problem ovde.
Celokupna slika je bleda. Mogao sam ovu igra da igram kao bilo koji poznati macho male protogonista sa cetiri bicepsa i tri kurca, opet bi bilo dosadno.
mora da igras na 720p monitoru
Ali da li je ova igra zaista open world? Deluje kao prosto-proširena linearna igra… možda malo “šira” od Jedi Survivora.
Kontam da su napravili arkadni shooter da bi bilo daleko zanimljivije od forsiranja heist/stealth mehanika.
Malo si promasio poentu. Ne potenciram muskog glavnog lika vec interesantnog za igru. Da smo dobili Ashoku da djulamo to bih igrao na keca. Ovako smo neki no name nebitan lik iz sw univerzuma. Bolje Ewoksa da su nam uvalili.
Sta ja znam, delovi na razlicitim planetama bih ja definitivno svrstao u open world neke srednje ili manje velicine. Ono tipa ima vise naselja, kreces se izmedju njih, radis misije po zelji itd.
Generična Ubisoft igra kao i 90% do sada. Zato su mi na dnu liste. Sve je lepo u prvih sat-dva vremena kad gledaš malo grafiku i okolinu da bi ukapirao kako je isto copy paste smeće sa dosadnim misijama, preslikanim animacijama, dosadnim svetom sa npc-evima “bez mozga” i sve što si naveo. Oni su sa Far Cry 3, AC Black Flag, Rayman Legends, Splinter Cell-om, u to vreme bili vrh. Nakon toga sve krenulo nizbrdo po meni.