Star Wars Outlaws {MT}

2 Likes

Ukoliko imam Ubisoft + Premium pretplatu hocu li moci da igram ovu igru?

Da, u pretplati je “Ultimate Edition” igre. Dakle moci ce i 3 dana pre oficijalnog izlaska da se igra.

grafik

3 Likes

E to za 3 dana ranije mi se bas svidja.

Jel nije moguć preload za nas sa Ubisoft+?

Nije moguće još, baš sam i ja gledao sinoć. Izgleda da Ubi+ ne dozvoljava generalno pre-load koliko čitam. :man_shrugging:

1 Like

Zanimljivo, pitan se zasto, samo smanjuje opterecenje na serverima na dan izlaska.

1 Like

Nema ni downloada kad se prebaci na New Zeland store,tako da ga nece biti ni ovde sigurno do 30.08

Ja sam video da može preko Xbox app za telefone da se skine, ali je fora što nisam siguran koju verziju da skinem, pretpostavljam da bi trebalo Ultimate, pošto ona valjda ide uz Ubi+.

Meni ne izbacuje na app na mobu ultimate verziju,samo obicnu.

Preloadaj sad običnu, a ultimate content dodaj naknadno kad bude dostupan. Mislim da je u pitanju samo jedan quest i par kostima.

Za manje od 2 sata stižu opisi, kao i moj ovde. Tj potrudiću se da budem na tačan

1 Like

Stvarno me je pustio preko app da skidam obicnu verziju Star Wars Outlaws 50.58GB

Zar ne rekoše ovde da ce biti ultimate edition dostupan 3 dana pre izlaska na Ubi+?

Izgleda da to funkcionira samo na PC-u. Na xboxu će se morati čekati 30., ali već sada se može igrati ako se instalira preko aplikacije i postavi regija na NZ.

Novi Zeland moji, znaš ti dobro koji :smile:

2 Likes

Idemo

2 Likes

Jao kako me nerviraju ova dva horizontalna black bara. Odmah sam to isključio. Inace drago mi je sto igra nema customization character na pocetku. Bas to ne volim.

1 Like

Moja sinoćna poseta Novom Zelandu je bila prilično zadovoljavajuća. Xbox sam za ovu priliku nakačio na 4k projektor i izgleda odlično. Pravo filmsko iskustvo. Vidi se na vegetaciji zrtve koje su morale biti donete za performance mode, ali nije strašno. Zasad sam još na početku i priča je zasad prilično linearna ali znam da će se otvoriti kasnije.

Malo mi je zao što sam gledao recenzije jer mi je utisak zasad pozitivan i stalno sam u iščekivanju kada će sve kao kula od karata da se sruši.

3 Likes

Sta ce da se srusi i zasto? :frowning: