Star Wars Outlaws {MT}

Obelezavanje moze ali samo dvogledom nikako drugacije.

Uh bogami, nakon 6 sati igranja mogu reci da jw ovo dobra igra. Usudio bih se reci bolja nego EA-ev Jedi. Tamo svaki item je bio appearance, sve je bilo kozmetika. Ovde ne. Ima jako zanimljivih itema, weapon partsa, vehicle parta itd. Definitivno nastavljam veceras. Ziveo 30 fps + automotion :smile:

1 Like

:open_mouth: Ti se salis?! Au kakav UX fail, od onolikih dugmica oni smislili R3 za jednu od najcescih komandi… da se krsti covek.

1 Like

Eh, pre jedno 20 god si sam morao da otkrijes gde su neprijatelji i sta da radis—

Cesto u novim igrama zaboravim da postoji dugme koje ti otkriva poziciju protivnika

1 Like

Kako ne postoji, izvadiÅ” dvogled i ā€œtagujeÅ”ā€ ih sa R1/RB.

1 Like

Ja cu ovo morati da igram narednu nedelju na Ally-u, wish me luck… da ne vucem bas ceo Xbox. Probacu kako radi veceras, mada nisam bas optimistic.

Ja ili sam preskocio taj dio tutorijala ili sam poceo da radim misije van reda, prvi put cujem sada kad ste vi napisali. Pokusacu danas pa cu da vidim kako ide

D-pad strelica levo i trougao/Y da potegneÅ” dvogled iz inventara.

Kao i svaki AC od Origins na ovamo :smile:

1 Like

Ocajno radi, negrivo bez obzira na podesavanja.

2 Likes

Kakva je PRVA OPEN-WORLD Star Wars igra? - Star Wars Outlaws (youtube.com)

Odustao sam od svih kombinacija (VR, Ally, PC…) u korist TV/Xbox varijante. Sta je tu problem sa optimizacijom @Dacha ovaj pocetak u natrpanom gradu punom NPC-jeva i u tutorijal misijama klizi… Jel kasnije budu neki padovi fps-a, ne kapiram.

Problem je loÅ” image quality u performans modu. Dzaba meni 60 fps kada igra u perf modu izlgeda totaly last gen. Inace pada fps u otvorenom svetu kada teras onaj motor. Meni su se jos desavali problemi da nece da izađe promt kako bi otvorio vrata ili bacio hookshot.

1 Like

Hm. Mozda ispeglaju to malo patchevima ali nije ovo level neoptimizacije kao Jedi. IQ mi super izgleda na OLED-u.

Quality i quality 40fps modovi rade besprijekorno. U performance modu dolazi do padova na high 40s/low 50s u open worldu i borbi, ali ni to nije toliko primjetno ako imaÅ” VRR.

1 Like

Jedi Survior je bio loÅ” na izlasku pa ljudi bili u fazonu ā€œovo je super igrivo, idemo priča ovo ono Star Wars je to, koga briga, samo neka voziā€. Slična stvar sa Outlaws, ali je Ubisoft pa onda sve Å”to se previdelo u Survivor, ovde je jako smeta lol.

Ja stvarno ne vidim probleme kao u Survivoru koji je seckao od pocetka. Ovo bre klizi kao po loju…

1 Like

Kako ti izgleda performans mode? Ali probaj ga u raznom okruženju. Malo pustinja, malo zatvoreni prostor itd. Ja sam morao da se vratim na quality od 30 fps. Jebiga nemam 120hz TV oa da igram onaj vrr mode od 40 fps

1 Like

Ma ne stizem. Ko zna kad cu igrati. Idem sad u vikendicu na odmor a mrzi me da vukljam ceo Xbox. Pa onda Wukong dok odigram… Ode jos jedan mesec pretplate, a bas mi se igra. A mozda i bolje, malo ce ga mozda srediti za par nedelja.

imas automousn brt. To je 1450hz.