Ajde da ne postavljamo ovu ocvalu budalu koja ima nula razloga da ga slušamo.
Ja razmisljam sa probam u VR cinema modu.
Kad vec na 4K nije tako dobra optimizacija onda daj bar veliki ekran.
Javljam veceras rezultat.
Top. Taj cu mod da igram. Cudo da Dacho pro ultra hard giga gamer nema 120hz. N0o8.
Ja imam 120hz na Rog Ally i PC-u dok ne uzmem nov TV. Ali ne verujem da to pravi toliku razliku, 40 fps je i dalje prilicno bedno.
verovatno cu istrpeti tih 40fps ako grafika bude nasvirana samo tako.
Da u pravu si.
DF preporučuje taj srednji mode kao najbolji nacin igranja. Dakle favoure qualite mode od 40 fps samo za 120hz displej. Ja sam ukljucio moj automotion. Works like a charm😄
To ti misliš brate. Kupi bre ljudski monitor ili tv, nemoj te fore kao uključio si automotion i imaš FPS veći nego što su developeri predvideli. Mada, koliko rokaš pivo dnevno, ti imaš no cap fps lagano.
Presao sam desetak i vise igara na taj nacin. Meni nimalo ne smeta. Prelepo izgleda.
Lepota je u očima posmatrača.
sta podrazumeva taj patch? Govorim za konzole
To je samo za PS5. Mislim da je na xboxu taj 1.02 patch instaliran već otpočetka early accessa.
Opa, lepo onda
Sinoć sam nastavio sa igranjem i došao sam do misije gdje je ekskluzivno potrebno šunjanje, na veliku žalost sistema koji su u igri.
Šunjanje je odrađeno veoma loše, ne znam kako su ostali na ovom sistemu, a još mi je manje jasno kako su ostavili ovaj sistem uz letterbox opciju za sliku? Apsolutno je sve nepregledno, onaj talas za otkrivanje protivnika nije dovoljno dobar da bi igraču dao kvalitetan feedback o protivnicima, te igra pati još od nespretno urađenog usmjeravanja igrača u ovim situacijama.
Ostalo je za sada ok, samo još jedna stvar vezana za dizajn mi nije nikako jasna: ko je odlučio da je glavno dugme za interakciju sa svijetom R3? Srećom imam one pedale na joyu pa mi nije neki problem, ali L3 i R3 su najgora dugmad na kontroleru, doslovno imam osjećaj da je neprirodan pritisak.
Da sunjanje je tromo, a i detekcija je ono kako kad.
Sto se tice dugmica mozes da zamenis layout i da ti bude na kocku.
Ma imam pedale, pa mi nije problem, ali eto, kome pade na pamet da to bude default opcija.
Što se tiče šunjanja, ponekad gledaju u mene i ne vide me, drugi put me neko vidi kroz resetke koje su tu postavljene za skrivanje i tu stoji čuvar koji isključivo gleda u tom pravcu. Prvo što ću pomisliti je (naravno) da je ta prepreka postavljena da bi mogao da prođem pored tog čuvara, ali to radi kako ti kažeš-kako kad.
Čudno mi je što ne postoji bar obilježavanje protivnika ili neki vizuelni znak da je u blizini neko koga ja ne vidim. Neobično baš.
Ali da ne ispadne da je sve loše u igri, mogu reći da mi je za sada fino legla, ali eto, ima i par stvari koje me frustriraju tokom igranja.
Letterbox moze da se iskljuci na standardnim ekranima. Ako je 21:9 ekran u stvari imas vecu vidljivost. A dugmad verovatno mozes sa remapiras. R/L pritisak na dzojpedima treba maksimalno izbegavati.
Ja na zalost ne stizem da igram i ko zna kad cu… a pretplata i dalje tece…
Udomljavam naloge brate. Udomljavam, ne kupujem!