Star Wars Outlaws {MT}

Ubi PTSD

Nakon 2 sata igra je generic as a fuck. Naslov iz 2014 po svim karakteristikama. Na XsX i PS5 ide ispod 900p. NajloŔija generacija ikad.

4 Likes

Uf sadā€¦ to vec ne zvuci bas dobro. Mozda je namerno oldskul?

Ma krŔina optimizacija. Uzmu pa probaj. Inače ovde u videu je naveden i treci mode- favoure quality koga kod mene nema. Wtf?

Podržava li ti ekran 120hz?

Ne podržava.

Taj treći mod je 40fps i radi samo na 120hz ekranima.

Ne kapiram zasto nije mogao da taj balanced mode da radi i na obicnom ekranu

Zato Å”to se ne poklapa refresh rate monitora i intervali u kojem se generira sljedeći frame. Da bi izgledalo konzistentno treba ti novi frame nakon svakih 25ms, a to je na 60hz nemoguće. Znači moguć je balanced mod na 60hz, ali pun screen tearinga i stutteringa.

9 Likes

Couldnā€™t have said it better myself

Å ta pričaÅ”, kakva 900p rezolucijaā€¦

Ne vređaj jbtā€¦ igra radi u 720p interne rezolucije. Samo za sladokusce :slight_smile:

1 Like

Ubisoft :joy: Mogu da uzmu licencu od svetog Petra, na kraju dana je isti reskinovani klon Ubisoftovih ā€œigaraā€ koje Å”tancuju zadnjih 15 god.

2 Likes

Resio sam da pokuÅ”am quality mode u 30 fps. Zaista lepÅ”e izgleda samo se treba navići na ovo.

Ukljuci ono s*anje na tvu da ide u 1000fps :grin: ajde nije ti prvi put :grin:

5 Likes

Naravno :smile: sada vec igra poprima drugacije obrise, zapravo pocinje da mi se dopada :smile:

1 Like

Znači, igra je dobra samo ako je iznad 1080p i interlaced fps sa 30 na 60 preko TV-a?

Igrao sinoć malo, tačno do prvog lockpick-a, gde sam odustao, jer mi nije jasno jel igra zabagovala ili je lockpicking užasno reÅ”en. Bukvalno pritiskam RT u ritmu 5-6 puta i niÅ”taā€¦

Moras pogoditi ritam, ali zajedno. U accessability imas opciju da ugasis lockpick mini-igru, ja sam je iskljucio poslije nekih sat-dva igranja.

Takodje sam upalio instant sprint da ne moram stalno pritiskati R3

1 Like