Ubi PTSD
Nakon 2 sata igra je generic as a fuck. Naslov iz 2014 po svim karakteristikama. Na XsX i PS5 ide ispod 900p. NajloŔija generacija ikad.
Uf sad⦠to vec ne zvuci bas dobro. Mozda je namerno oldskul?
Ma krÅ”ina optimizacija. Uzmu pa probaj. InaÄe ovde u videu je naveden i treci mode- favoure quality koga kod mene nema. Wtf?
Podržava li ti ekran 120hz?
Ne podržava.
Taj treÄi mod je 40fps i radi samo na 120hz ekranima.
Ne kapiram zasto nije mogao da taj balanced mode da radi i na obicnom ekranu
Zato Å”to se ne poklapa refresh rate monitora i intervali u kojem se generira sljedeÄi frame. Da bi izgledalo konzistentno treba ti novi frame nakon svakih 25ms, a to je na 60hz nemoguÄe. ZnaÄi moguÄ je balanced mod na 60hz, ali pun screen tearinga i stutteringa.
Couldnāt have said it better myself
Å ta priÄaÅ”, kakva 900p rezolucijaā¦
Ne vreÄaj jbt⦠igra radi u 720p interne rezolucije. Samo za sladokusce ![]()
Ubisoft
Mogu da uzmu licencu od svetog Petra, na kraju dana je isti reskinovani klon Ubisoftovih āigaraā koje Å”tancuju zadnjih 15 god.
Resio sam da pokuÅ”am quality mode u 30 fps. Zaista lepÅ”e izgleda samo se treba naviÄi na ovo.
Ukljuci ono s*anje na tvu da ide u 1000fps
ajde nije ti prvi put ![]()
Naravno
sada vec igra poprima drugacije obrise, zapravo pocinje da mi se dopada ![]()
ZnaÄi, igra je dobra samo ako je iznad 1080p i interlaced fps sa 30 na 60 preko TV-a?
Igrao sinoÄ malo, taÄno do prvog lockpick-a, gde sam odustao, jer mi nije jasno jel igra zabagovala ili je lockpicking užasno reÅ”en. Bukvalno pritiskam RT u ritmu 5-6 puta i niÅ”taā¦
Moras pogoditi ritam, ali zajedno. U accessability imas opciju da ugasis lockpick mini-igru, ja sam je iskljucio poslije nekih sat-dva igranja.
Takodje sam upalio instant sprint da ne moram stalno pritiskati R3