Ubi PTSD
Nakon 2 sata igra je generic as a fuck. Naslov iz 2014 po svim karakteristikama. Na XsX i PS5 ide ispod 900p. NajloŔija generacija ikad.
Uf sadā¦ to vec ne zvuci bas dobro. Mozda je namerno oldskul?
Ma krÅ”ina optimizacija. Uzmu pa probaj. InaÄe ovde u videu je naveden i treci mode- favoure quality koga kod mene nema. Wtf?
Podržava li ti ekran 120hz?
Ne podržava.
Taj treÄi mod je 40fps i radi samo na 120hz ekranima.
Ne kapiram zasto nije mogao da taj balanced mode da radi i na obicnom ekranu
Zato Å”to se ne poklapa refresh rate monitora i intervali u kojem se generira sljedeÄi frame. Da bi izgledalo konzistentno treba ti novi frame nakon svakih 25ms, a to je na 60hz nemoguÄe. ZnaÄi moguÄ je balanced mod na 60hz, ali pun screen tearinga i stutteringa.
Couldnāt have said it better myself
Å ta priÄaÅ”, kakva 900p rezolucijaā¦
Ne vreÄaj jbtā¦ igra radi u 720p interne rezolucije. Samo za sladokusce
Ubisoft Mogu da uzmu licencu od svetog Petra, na kraju dana je isti reskinovani klon Ubisoftovih āigaraā koje Å”tancuju zadnjih 15 god.
Resio sam da pokuÅ”am quality mode u 30 fps. Zaista lepÅ”e izgleda samo se treba naviÄi na ovo.
Ukljuci ono s*anje na tvu da ide u 1000fps ajde nije ti prvi put
Naravno sada vec igra poprima drugacije obrise, zapravo pocinje da mi se dopada
ZnaÄi, igra je dobra samo ako je iznad 1080p i interlaced fps sa 30 na 60 preko TV-a?
Igrao sinoÄ malo, taÄno do prvog lockpick-a, gde sam odustao, jer mi nije jasno jel igra zabagovala ili je lockpicking užasno reÅ”en. Bukvalno pritiskam RT u ritmu 5-6 puta i niÅ”taā¦
Moras pogoditi ritam, ali zajedno. U accessability imas opciju da ugasis lockpick mini-igru, ja sam je iskljucio poslije nekih sat-dva igranja.
Takodje sam upalio instant sprint da ne moram stalno pritiskati R3