Patch na zalost nije mnogo pomogao, i dalje ne radi bas sjajno na konzolama. Ne znam kakva je situacija za high end PC nit’ me zanima.
Mada, imam utisak da se fps ipak dovoljno popravio da je sada igrivo kad se covek presalta na nek’dasnji PC mindset da je malo screen tearinga prihvatljivo, takav je konzolni zivot u danasnje vreme.
Ja nastavljam, videcemo kako ce biti na zahtevnijim nivoima.
Ubi me ali premotavao sam bas dosta i nisam video preko 30 fps-a.
Ja se taman obradovao na drugom nivou, pocinje bas fluidno, ali cim sidjes u kantinu, framerate se raspada. I to aj da kazes da je neka kantina, nikad vidjene geometrije i gusto naseljena, ali jok, neko obicno unreal 4 sranje. Kao da su zaboravili da iskljuce drzanje celog nivoa u memoriji, u stvari, celu igru drze, za slucaj da se igrac uputi odmah iz kantine na drugi kraj igre, da se brze ucita.
Sad bez zezanja razmisljam da ovo spustim u 30 fps-a. Makar me nece boleti mozak kod tranzicija na cut scene koje su u 30 fps-a. Poslednja igra koju sam odigrao u 30, ne secam se, bilo nesto na PS4, ali nije bre valjda to sada toliko big deal za singl player. Pokusacu sebe da ubedim da je tako vise cinematic, i da soap opera efekat zapravo i ne lezi toliko Star Wars univerzumu.
Neko je okacio slike Survivora i hvalio global illumination. Meni i dalje izgleda srednje zalosno, i isto tako radi, ali na momente, zaista ume da izgleda pristojno.
Na veliku zalost, mislim da cu morati na kraju da capujem na 30 fps-a.
Nisam vise tako siguran, nadam se da je tvoja 30 fps tolerancija bolja nego moja. Ali dobro, koliko god bizarno zvucalo, 30 fps-a ipak doprinosi cinematic osecaju, i sa RTX globalnom iluminacijom, izgleda pristojno ako ne razmisljas o performansama i zaustavise se tu i tamo da se divis osvetljenju i arhitekturi.
Inace, ne znam zasto mi je palo na pamet sada i ovde - ne znam sta si uradio sa kupovinom PS5, al’ ako hoces da vidis sta je grafika, probaj Ratchet and Clank, to je jedna od onih igara koje ti potpuno rekalibrisu osecaj za kompjutersku grafiku. Kao jedan hardcore gamer drugom, neobjasnjivo mi je zasto jos uvek nisi uzeo PS5.
Ja sam naleteo na bag kada se trajno izgubi xp posle smrti. U pitanju je protivnik koji izgleda kao gorila sa kljovama, on kad me ubije nema mogucnosti da se vrati xp. Na tri mesta sam ga sreo u ugri i sva tri puta je zabagovao. Prvi put nisam bio siguran da li je zabagovao, nisam obratio paznju, ali kad sam drugi i treci put naleteo na njega sam prvo sam se levelovao pa tek onda probao da li baguje
The latest patch (Patch 4) for Star Wars Jedi: Survivor arrives this week. Here’s our expected timeline for rolling out the patch:
PlayStation 5 and Xbox Series X | S: Patch expected to deploy Tuesday, May 9.
PC: Patch expected to deploy as soon as possible this week. Keep an eye for the latest updates via the @EAStarWars Twitter account.
Patch 4 Details
Here are the fixes you can expect with this patch:
(PC only) Updated occlusion behavior for raytracing, reducing idle time stalls.
(PC only) Updated streaming budgets that will help alleviate traversal hitching.
(PC only) Performance improvements for some VFX.
Coming soon to console
(PC only) Updated data handling when toggling raytracing, improving non-raytraced performance.
(PS5 only) Fixed an HDR value mismatch that would cause HDR setups to display incorrectly for PS5 users.
Fixed various save state errors.
Fixed a streaming issue that causes some streaming scenarios to end on a black screen.
Fixed an issue where one of the vents did not properly activate in Stone Spires.
Audio fix for a narrative moment where music was behaving incorrectly.
Fixed lightsaber marks not displaying correctly in some scenarios.
Fixed a scenario where the player could enter a progression blocked state in the Lucrehulk.
Fixed an elevator to prevent the player from falling through it and entering a progression blocked state.
Fixed a bug where Rayvis would become unbeatable.
Fixed a severe animation issue that would break a late game narrative sequence.
Fixed a collision bug where players can get stuck inside a Meditation Chamber.
Added a note explaining that some of BD-1’s abilities are not available while in combat.
Improved text scrolling.
Minor text translation fixes.
Various crash fixes.
More work continues
Additionally, here are a few known issues we’re currently investigating and working on for future patches.
(PC only) Improving performance on newer i7 and i9 CPUs that have efficiency cores.
(PC only) General performance improvements to improve both CPU and GPU utilization while reducing idle time, both with and without raytracing.
(PC only) Improving some hitching which can be attributed to streaming raytracing data, assets, and a gap in our prebuilt shaders.
Various bug fixes.
And more!
Be on the lookout for future patches across all platforms. Let us know if you run into any further issues and thank you again for your continued support.
Uh, dobro je da sam cekao, nisam mnogo odmakao u igri. Svi koji su ovo preorderovali i uzeli po punoj ceni, platili su samo da developeri dovrse posao. Najgore su prosli oni koji su zavrsili igru u 30 fps-a ili su igrali sa takvim performansama. Sad sigurno nece igrati sve ispocetka.