Sjajnoooo.
WoooW do jaja , e evo je vec “must play” igra.
Iskreno kec mi je bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja osme generacije i medju top 5,6 igara koje sam odigrao na PS4 a nastavak da bude i na nivou keca bice super a verujem da ce biti jos i bolji nego kec.
Igra je next gen only, a i trailer je “not actual gameplay” tako da all in all nemamo pojma koliko ce izgledati lepse od keca
Jel on to izneo lightsaber na prezentaciju
Da izneo i mlatio po sceni, Al Pacino banuo, neka plavuša pevačica pocela da psuje urokana vrh, i na kraju šlag na torti neki klinac trol se ušetao sa Mijazakijem kad je primao nagradu za GOTY i pozdravio Bila Klintona posle uhapšen
E fala ti brate, kao da sam bio tamo.
Mozda bi bilo vreme odigrati (zavrsiti) prvi deo. Igra deluje da se odigrava na vecoj skali nego prvi deo. Ovo bi mogao biti all time classic.
Pomereno 6 nedelja. Nedelju dana pre Redfall. Dve nedelje pre Zelde.
Zar je iko očekivao da će ovo biti dostupno u februaru
Nije , zato sto je trebalo u martu da izadje. Ali par nedelja za dodatno poliranje nije strasno.
I dalje mi je kretanje glavnog lika nekako čudno. Kao da je ‘zalepljen’ za idealnu putanju kojom bi trebalo da se kreće. Nekako mi je to smetalo i u prvom delu.
Opa ovo je već nešto, iskreno prvi deo mi je bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja na PS4/X1 generaciji i negde medju top 5,6 igara prethodne generacije, ono zaista baš mi je legla igra skroz, baš je onako po mom ukusu bila.