Star Wars Jedi: Survivor - Official Teaser

8 Likes

Sjajnoooo. :partying_face:

WoooW do jaja , e evo je vec ā€œmust playā€ igra.

Iskreno kec mi je bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja osme generacije i medju top 5,6 igara koje sam odigrao na PS4 a nastavak da bude i na nivou keca bice super a verujem da ce biti jos i bolji nego kec. :wink:

1 Like

Igra je next gen only, a i trailer je ā€œnot actual gameplayā€ tako da all in all nemamo pojma koliko ce izgledati lepse od keca

2 Likes
1 Like

Jel on to izneo lightsaber na prezentaciju

1 Like

Da izneo i mlatio po sceni, Al Pacino banuo, neka plavuŔa pevačica pocela da psuje urokana vrh, i na kraju Ŕlag na torti neki klinac trol se uŔetao sa Mijazakijem kad je primao nagradu za GOTY i pozdravio Bila Klintona posle uhapŔen :sweat_smile:

1 Like

E fala ti brate, kao da sam bio tamo. :grin:

Mozda bi bilo vreme odigrati (zavrsiti) prvi deo. Igra deluje da se odigrava na vecoj skali nego prvi deo. Ovo bi mogao biti all time classic.

1 Like

Pomereno 6 nedelja. Nedelju dana pre Redfall. Dve nedelje pre Zelde. :astonished:

3 Likes

Zar je iko očekivao da će ovo biti dostupno u februaru :grin:

1 Like

Nije , zato sto je trebalo u martu da izadje. :smile: Ali par nedelja za dodatno poliranje nije strasno.

1 Like
5 Likes
2 Likes

I dalje mi je kretanje glavnog lika nekako čudno. Kao da je ā€˜zalepljenā€™ za idealnu putanju kojom bi trebalo da se kreće. Nekako mi je to smetalo i u prvom delu.

Opa ovo je već neÅ”to, iskreno prvi deo mi je bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja na PS4/X1 generaciji i negde medju top 5,6 igara prethodne generacije, ono zaista baÅ” mi je legla igra skroz, baÅ” je onako po mom ukusu bila. :wink:

Kakva glupa igra :joy:

Iako gotivim SW (V i IV najbolji delovi, normalno) univerzum, ova igra mi nikako nije legla iz ne znam ni sam kog razloga. Tj gameplay mi ustvari nije legao, jer mi je nekako clunky, kao i responsiveness koji je bio loÅ” u poređenju tipa za DeS (koji sam skoro igrao). Nikako nisam mogao da se uhodam u gameplay mehaniku. Valjda će me drugi deo viÅ”e držati.

1 Like