Star Wars Jedi: Survivor - Official Teaser

pa mislio sam da su malo poradili na explore-u gde ce stimulisati igraca da sto vise istrazi. Ispalo je djoka koliko vidim :smile:

jel si probao? mene je prvi deo smorio na polovini. I ovaj mi izgleda kao prosecan nastavak

prosecna igra jel da? :smile:

Iz prvog nivoa, rekao bih da su bas dosta unapredili sinematike i skriptovane sekvence su bogato producirane. Mada, sinematici su sami po sebi losi, facijalne ekspresije ancient gen, u 30 fps-a, i dosadni, ali Star Wars je stvarno fantastican, bogat i inspirativan svet, toliko da cak ni Dizni nije uspeo da unisti magiju jos uvek.

Ali dzabe kad su performanse takve da se ne moze uzivati u igri, sem ako ne zelis da nastavis u 30 fps-a. Smesno je kako do pre par godina 30 fps-a nije bio big deal, a sada apsolutno niko ne zeli da pristane na taj kompromis jer sta su zaboga kupovali next gen konzole i superjak PC da bi igrali oldgen igru u 30 fps-a, plus se interni osecaj za dobar framerate rekalibrisao za 60 fps, pa kod nekih sada trazi se i koji frejm vise.

1 Like

Haha, iju… nisam znao da ni 30 fps ne mogu da odrze. :see_no_evil:

1 Like

Mogu u performance modu :grin:

Dacho svaki SW je smor. Capcom je Bog za EA i Star Wars…

Nisam bre na tome odrastao. Mocni rendzeri i nindza kornjace :joy:

5/1 - PC Patch

• Performance improvements for non-raytraced rendering.

5/2 - PlayStation 5 & Xbox Series X|S

• Multiple crashes fixed across PlayStation and Xbox Series X|S and various areas of the game.
  • Fixed crashes that were tied to skipping cinematics.
  • Performance improvements across PlayStation 5 and Xbox Series X|S.
  • Fixed an issue with dynamic cloth inside the Mantis.
  • Fixed various rendering issues.
  • Fixed an issue with registered Nekko colors not saving.
  • Fixed an issue with registered Nekko disappearing from the stable.
  • Fixed issues with cinematic dialogue overlapping.
  • Fixed various collision issues.
  • Fixed an issue with enemy AI remaining in T Pose during photo mode.
  • Fixed a freeze that occasionally occurred while talking to Doma.
  • Fixed a bug where the BD-oil VFX did not properly render.
  • Fixed an issue where players were getting stuck inside the Chamber of Duality if you didn’t save after leaving the chamber and die.

Kažu biće i dalje updatea :raised_hands:

4 Likes

Dobro, nije im bas dugo trebalo. Oprastam im* mucenje na prvom nivou. :sweat_smile:

*pod uslovom da bude rock solid 60fps

Cisto ako neko igra bez cekanja patch-eva.

Javite kad patch bude live za konzole, trebalo bi danas bese?

A ti javi jel ima poboljŔanja da znam da li da uzimam igru ili da čekam joŔ koji update :grin:

1 Like

Cekaj update i snizenje :joy:

1 Like

Ma ja sam ā€œguestā€ znaÅ” mene, kupim, pređem, prodam :grin:

Za mene je ovo prenapuhana igra… mislim da ne zasluzuje ovako dobre ocjene ali eto…

Pa bice dovoljno dobra da se odigra kao guest i proda posle, to je sigurno. :slight_smile:

Pritom nisam bas siguran da ce performanse biti ujednacene na Xboxu i PS5. Mislio sam pogresno da bolje radi na Xboxu, ali to verovatno za ove sa VRR monitorina i televizorima - sad ipak navodno bolje radi na PS5 sto znaci da ce mozda i patch biti takav - izgleda da se vise i ne trude mnogo da rade optimizacije za Xbox jer ima manji userbase, a sada se i prodaje 6x gore nego PS5. Tako da ce taj disparitet da se verovatno pogorsava na stetu Xboxa, bez obzira na to sto je nominalno jaca konzola.

Pravi Jedi igra u 20-30fps-a jer ima moc sile i ne treba mu 60 fps-a. :thinking:

2 Likes

Guest only :grin:
star-wars-memes9~2

1 Like