Star Wars Jedi: Survivor - Official Teaser

Ocajna igra.

Pa ne znam bas kakva je igra - za sada, nista spektakularno.

Sto je @n00dle primetio, protagonista je blago iritantan, pomalo genericki ginger, star wars story nije nesto cak i za novije dizni standarde, akcija se svodi na neko skakanje i pentranje… ne obecava bas ludu zabavu, nakon prvog nivoa.

1 Like

Ocajna igra. Nego cika Aleksandar se lozi na SW jer ga podseca na mladost :smirk:

1000g su 1000g :joy:

1 Like

Iritantno je bas adresiranje samo PC problema, kad je ocigledni raspad i na konzolama. Nisam gledao DF review ako je bio, ali ovo je ekstreman primer lose optimizacije za konzole.

Od kad znam za sebe PC portovi su bili relativno problematicni i neoptimizovani, ali za konzole stvarno nema izgovora.

Ajao, dobro da si mi rekao, bolje da stanem onda.

2 Likes

Na kojoj konzoli igraÅ”?

Lepo sam pisao gore kadaje krenulo fanaticno lozenje. Da su ti ljudi placeni da pisu gluposti i lazu… ali… dobro. Hoce li vise ljudima iz dupeta u glavu.
Dobra ocena je samo znak da su dobro platili reklamu.

Pa dobro, nije baÅ” uvek tako, ima i realno visokih ocena.
Naravno i mene nervira taj ā€œtrendā€ izbacivanja polugotovih igara i peglanja kroz pečeve u nedogled i nekakvih obećanja koja će pobaljÅ”ati igru tamo nekada, verovatno, itd.
Bukvalno sam preÅ”ao neke igre (jer naravno želim da igram day one), a da su ih peglali joÅ” mesecima…
Cyberpunk da ne pominjem, ono kada je izaŔlo nije bilo ni u alpha fazi :grin:

Jednom sam se salio ali i to je ispalo tacno… igre treba kupovati 6-12m posle izlaska. Da postanu priblizno igrive.

1 Like

Ja se ne secam kad sam odigrao, video, procitao zadnji put da je neka AAA igra izaÅ”la day one i da je ono upali i uživaj bez trzavica …

Ako i izadje dobra i igriva opet za 6m dobije neki update koji ozbiljno ulepsa.

Pa evo kažu da ovaj Dead Usland 2 radi super na svim platformama npr.

Ja poslije odgledane dokumentarne serije od32 epizode o developmentu Psychonauts 2 sam rekao ds se neću viÅ”e nikada žaliti kad sam vidio koliko je to zapravo komplikovan proces. Ali stvarno su PC portovi užas u zadnje vrijeme.

Gow Ragnarok je radio kao puÅ”ka day one…

3 Likes

Horizon je radio isto top 01dan.
Ali su posle ubacili jos poboljsanja. Isto i GOW ubacili su posle jos malo peglanja.
Ali aj GOW je bilo ocekivano. Kratos ne zna da skace :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jedino ako ga ne useru PC portom kao Ŕto je za Last of Us bio očajan.

1 Like

Pa da, skoro sve Sony ekskluzive.

Inace ispravka, novi Horizon nije bas dobro radio, imao je problem sa shimmeringom.

Ali generalno je to ranije bio slucaj sa 99% konzolnih igara - pustis performance mod i ne mislis, kakvo crno seckanje.

Ovi otkazi u IT-ju su bas pogorsali stvar.

1 Like

Dead Island 2, izaŔao neki dan.

Znaci explore u igri je uzasan. Koliko sam razumeo igra te nagradjuje samo kozmetikom, nikakvog znacajnih unapredjenja nema- los rewarding kao u prvom delu. Kao sto sam predpostavio izmenju 7-8 ocena.

1 Like