Ocajna igra.
Pa ne znam bas kakva je igra - za sada, nista spektakularno.
Sto je @n00dle primetio, protagonista je blago iritantan, pomalo genericki ginger, star wars story nije nesto cak i za novije dizni standarde, akcija se svodi na neko skakanje i pentranje⦠ne obecava bas ludu zabavu, nakon prvog nivoa.
Ocajna igra. Nego cika Aleksandar se lozi na SW jer ga podseca na mladost
1000g su 1000g
Iritantno je bas adresiranje samo PC problema, kad je ocigledni raspad i na konzolama. Nisam gledao DF review ako je bio, ali ovo je ekstreman primer lose optimizacije za konzole.
Od kad znam za sebe PC portovi su bili relativno problematicni i neoptimizovani, ali za konzole stvarno nema izgovora.
Ajao, dobro da si mi rekao, bolje da stanem onda.
Na kojoj konzoli igraÅ”?
Lepo sam pisao gore kadaje krenulo fanaticno lozenje. Da su ti ljudi placeni da pisu gluposti i lazu⦠ali⦠dobro. Hoce li vise ljudima iz dupeta u glavu.
Dobra ocena je samo znak da su dobro platili reklamu.
Pa dobro, nije baÅ” uvek tako, ima i realno visokih ocena.
Naravno i mene nervira taj ātrendā izbacivanja polugotovih igara i peglanja kroz peÄeve u nedogled i nekakvih obeÄanja koja Äe pobaljÅ”ati igru tamo nekada, verovatno, itd.
Bukvalno sam preÅ”ao neke igre (jer naravno želim da igram day one), a da su ih peglali joÅ” mesecimaā¦
Cyberpunk da ne pominjem, ono kada je izaŔlo nije bilo ni u alpha fazi
Jednom sam se salio ali i to je ispalo tacno⦠igre treba kupovati 6-12m posle izlaska. Da postanu priblizno igrive.
Ja se ne secam kad sam odigrao, video, procitao zadnji put da je neka AAA igra izaÅ”la day one i da je ono upali i uživaj bez trzavica ā¦
Ako i izadje dobra i igriva opet za 6m dobije neki update koji ozbiljno ulepsa.
Pa evo kažu da ovaj Dead Usland 2 radi super na svim platformama npr.
Ja poslije odgledane dokumentarne serije od32 epizode o developmentu Psychonauts 2 sam rekao ds se neÄu viÅ”e nikada žaliti kad sam vidio koliko je to zapravo komplikovan proces. Ali stvarno su PC portovi užas u zadnje vrijeme.
Gow Ragnarok je radio kao puÅ”ka day oneā¦
Horizon je radio isto top 01dan.
Ali su posle ubacili jos poboljsanja. Isto i GOW ubacili su posle jos malo peglanja.
Ali aj GOW je bilo ocekivano. Kratos ne zna da skace
Jedino ako ga ne useru PC portom kao Å”to je za Last of Us bio oÄajan.
Pa da, skoro sve Sony ekskluzive.
Inace ispravka, novi Horizon nije bas dobro radio, imao je problem sa shimmeringom.
Ali generalno je to ranije bio slucaj sa 99% konzolnih igara - pustis performance mod i ne mislis, kakvo crno seckanje.
Ovi otkazi u IT-ju su bas pogorsali stvar.
Dead Island 2, izaŔao neki dan.
Znaci explore u igri je uzasan. Koliko sam razumeo igra te nagradjuje samo kozmetikom, nikakvog znacajnih unapredjenja nema- los rewarding kao u prvom delu. Kao sto sam predpostavio izmenju 7-8 ocena.