Star Wars Jedi: Survivor - Official Teaser

9000 pezosa je ona obična verzija i možda ima popust za nove igre preko ea play od 20%

Hm, izgleda da jeste… neka deluxe uograde… ali mi ne da da biram addon, i ne secam se da sam odabrao za kupovinu deluxe… ne vidim nikakav ultimate.

teska glupost, stvarno.

1 Like

Ako imaš gpu imaš popust za ea igre od 20% ispravka 10% samo

Da znam, uzeo sam na nalogu drugara jer je kod nega ultimate sa popustom za ea. Nisam ni video tu obicnu verziju, sakrili su je iz rezultata pretrage nekako.

Sad sam se smorio zbog glupe deluxe edicije, jos i ne radi kako treba u performance modu, bas dosta varira framerate. Bas mi ide na onu stvar, cak ni grafika nije nesto specijalno da opravdava te zahteve, 100% je oldgen mislim da cak Uncharted 4 izgleda bolje, rezolucija je upadljivo niza, ne mogu drugacije da objasnim zasto to nisu ispeglali pred izlazak igre osim da su totalni idioti.

Moram da priznam da nas je next gen malo razmazio, nisam vise navikao na konstantno “seckanje” u igrama, pa se pitam - kako je ova igra uopste dobila ovako dobre ocene? Blast iz proslosti sa “seckanjem” dok sam jos igrao PC igre, provodeci pola vremena u podesavanjima sto je bio deo igre… samo sto ovde nema sta da se podesi osim da prihvatis kompromis 30 fps-a koji dosta bolje izgleda ali je 30 fps ocaj zivi.

Tako da, bas sam za sada razocaran. Gameplay mi je takodje pomalo neinspirativan. Kal je dosta mocniji cini mi se na pocetku u odnosu na prosli deo, prolazi kroz stormtroopere bez problema, cini se i da su i veci akcenat stavili na cinematike i skroptovane sekvence (sto govori o vecem budzetu) ali vec vidim da ce me smoriti backtracking i holo mapa.

I onda, zasto provodim u VR-u vise vremena, kad su klasicne AAA igre uglavnom neke reciklaze ili ovakav trash.

Najsmesnije od svega je sto su se izvinili za PC verziju - o ovom skandalu od konzolne verzije ni reci.

Era bas okomila na EA.

U sustini, ovo stanje je kombinacija cinjenice da su velike korporacije pootpustale gomile testera, zaista problematicno niskih standarda za release, i sto kupci nasedaju na preordere.

Ja se sada uzasno osecam sada sto sam ih podrzao sa novcem i to jos sa prokletom Deluxe verzijom koju sam uzeo slucajno, i to nemam cak ni neke bonuse za Deluxe - verovatno najveci fail od kupovine u poslednjih X godina sa moje strane.

Ako mogu samo da zamolim @Akiris i @stiveq i ostale na forumu da vise ne ostavljaju grafike od ocena IGN-a i od gaming sajtova na ovaj forum, hvala.

Takodje, neshvatljivo mi je zasto ovaj covek ovoliko laze?

edit: jbt, kad se samo setim, R&C Rift apart pre 2 godine izgledao je 2x lepse od ovog sranja, i radio isto toliko bolje u perfektnih 60 fps-a i to sa f’n raytracingom. Da li je MOGUCE da posle 2 godine, nismo dobili ni JEDNU next gen igru, i da cak ni OLDGEN igre ne mogu da optimizuju da rade kako treba.

Gaming industrija u totalnom raspadu.

1 Like

Ne razumem zasto?

Pa misliding su i ocigledno lazu ljude. :confused:

Izgleda bolje u 30 fps-a i na slikama, ne mogu da verujem sa cu ovo reci - ali vise mi se igra od ove kvazi 60 fps verzije.

1 Like

Kad je jedna EA igra izašla u normalnom stanju u zadnjih 10 godina :joy: Njih gledam danas kao neku B produkciju.
Te recenzije su mi najbolje kad daju 9 i 10 ocene, a igra se raspada na konzolama ali recenzija je rađena na high end pc-u gde komšinki izbije sklopka kad god ga upale. Njima je igra lepa i ne kontaju šta je vama konzolašima problem :joy:

1 Like

Zato što ima VRR monitor, plus kaže “most of the time”.

Bolje igraj u 30fps koji su zakucani i tečni, nego u 60 ako toliko varira, posebno ako nemaš VRR monitor-tv.

1 Like

Ovo je pravi debakl. Nadam se da Redfall u utorak nece imati slicne probleme. Uzasni PC portovi su postali nazalost normalnost poslednjih godinu ili dve.

Meni nije jasno kako vama nije jasno ljudi su placeni da to pisu i rade. To im je posao.
Sta mislis zivi od maminog dzeparca.

Pa ne znam, razmisljam. Naravno, pare.

Ali PC port mozda ipak radi bolje na nekoj zveri gde su recenzirali igru, a mozda naprosto ne uzimaju fps kao tezinski faktor - odigraju u 30 fps-a i razmisljaju samo o tome kakva je igra uz default pretpostavku da se perfomanse day 1 ne tretiraju suvise ozbiljno.

Ali ovo jeste strasan debakl i na konzolama i PC-u i to nakon Fallen Order debakla iz koga nisu naucili.

PC igraci su besni ove godine, high end PC gaming nije bas tako jeftin sport vise, da se publisheri ovako igraju.

I dalje je neshvatljivo jer su ovo sve oldgen tehnologije.

Verovatno posledica otpustanja krajem prosle godine, standardi su opali, a sve to se svodi na losije korisnicko iskustvo.

Definitivno sam tek sada postao svestan razmera problema - konzole su nekako bile postedjene do sada.

Unreal Engine 4 i open-world su se ponovo pokazali kao ne baš sjajan kombo (isto kao i Redfall).

1 Like

Razlog vise da predju na prokleti UE5. Zasto im treba ovoliko vremena, u cemu je problem vise. Zivimo u nekoj Unreal 4 verziji pakla gde ce se koristiti isti engine narednih 100 godina?

Znaci, sada je i VRR monitor/TV mandatory. Divno.

Pa UE5 osim Fortnita nije isporučio nijednu igru do sada a i kada su počeli sa da rade na igri UE5 još nije bio ni objavljen…

Zar nisu sve EA igre na Frostbite engine-u…?

nope. I Fallen Order je bio UE4.

Ti se bese cudio sto sam prodao PS5? :slight_smile:

1 Like

Razmisljao sam o tome ali nema nista od toga zato sto ne igram nista pa nema ni backtracking-a. Odigrao sam 3 igre od pocetka godine… Sacekam recenzije za AAA naslove koji izlaze pa ako mi se svidi, uzmem. Nemam ni vremena ni volje za polu-proizvode.

1 Like