Niko te ne bije po ušima da igraš day1
Jok, ću da čekam
Izasao update, 12gb
Za vasu još nisu čuli ja cekam jos 56734 fixes pa krecem
Još jedan. Na gamepass-u soon
Ide gas, Eva Ras
Igra razbija!
Ne znam jel do mene ali čini mi se da su mutanti baš preterizam sa healthom u startu, odnosno ne svi, oni nevidljivi bloodsuckers. Nisam ni jedno oružje ljudsko pokupio ali evo već treći. Jednog sam lagano rešio jer sam imao municije, od drugog morao da pobegnem u settlement jer sam imao 1 medkit, evo treći, da ne spoilujem, u zatvorenom prostoru, i ne mogu da završim quest, 3 metka u sawed off, i 30 u mp5, upija ih ko sunđer, ni približno dovoljno da ga roknem. S ljudima s druge strane ni najmanji problem, dok se taktizira i ne uleće chuck norris style
Nije do tebe, početak je malo zajeban dok se ne nakupiš municije…
Još kažu da su da novim updateom smekšali protivnike
Inače oni skakutajući pacovi su meni na početku bili gori protivnici nego nevidljivi, kao i džukci, užas, ode šaržer samo tako
Meni nisu oni strašni, džukci pogotovo, onaj side quest za “nightingale” sam lagano počistio nekoliko čopora, ali gde da mi šalje jebenog nosferatua u zatvoreno, nemam kredita ni za dvopek, kacigu ni kod merchanta video nisam kako izgleda
Pa sada su malo sredili nišanjenje na konzolama (deadzone), pre peča je bilo katastrofa, samo je to bio problem, sada je i meni lako.
Sinoc bio jos 1 update od 8gb. Prva 2x pokretanja igre utisak mi bio meh, vise mi izgledalo kao prisilno igranje. Nakon toga kliknulo savrseno, ima silne nedostatke igra ali koliko je dobra atmosfera to je haos. Uvuce te u ceo taj svet beznadja jos ako lutate onim sumama nocu kad krene oluja…iju!
Moram napomenuti da je igra bukvalno sausage fest! Em gutate one silne kobasice( zbog kojih sam presao na tunjevinu u quick meni) em nema nidje zena ni za leka!
Btw, popravke opreme su jeftinije u onom prvom mestu i selu na jugu mape, toliko da se isplati platiti fast travel!
To je taj rad
Kako se zove lokacija?
Lokacija koju prvo posetis bukvalno u samom pocetku igre mislim da je Zalesje tako nesto.
Jeftino je za jeftina početna oružja a i patch je malo sredio stvari sa cijenama.
Kod mene u Zalesju inače više nema tog majstora pto pooravlja jer sam došao do dijela igre gdje se malo zakuvalo pa su neke promjene po mapi, da be spojlam sada šta tačno.
Ja upravo počistih prvu zonu sa sidequestovima i odoh u zelissya kad tamo pozeleneli svi vendori, rekoh wtf kad ono jeftinije cene kod svih sad. Ostala mi doduše još 2 neka stasha ali sad već nisam toliko underpowered
Vrlo je tesko ovde biti slab , ako na putu do misije proveris mapu nekoliko puta mozes naici na brdo stvari , a ja kao ja nijednu stvar ne mogu baciti pa bukvalno kada dodjem do dela gde sam prenatrpan ja popijem tableticu za tezinu i cepaj dalje . Evo danas sam lutao do sklonista sa sve bazukom i 3 puske u rancu znaci bukvalno sam izgledao kao Borat i vec sad znam da bazuku necu prodati i da je nikada necu iskoristiti nego cu je ubaciti u onaj kovčeg i to je to.
Tako i ja, sve puške unikatne čuvam. Imam npr. neka 2 pištolja unikatna nova a i dalje koristim Skifov pištolj početni. I dalje koristim cracker salmaru najobičniju, nije ni skupa da se popravi a roka dobro iz bliza.