STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

I dalje najveći problem igre je beskonačno spamovanje neprijatelja na mapi koji često znaju da budu vrlo retardirani, ali ponovo dovoljno da te dobro iznerviraju.

Ma naravno, ok je izbalansirana, dalelo od toga da je laka, ali onih prvih par sati osećao sam se ko vaška, ako neko prdne može da me ubije. Pa sam morao od pojedinih da bežim, druge da navodim na friendly npcjeve dok sam se malo nabudžio. Ali sad već sa dosta municije i medkita nemam taj osećaj, jedino strepim od emissiona

Ja sam kontao da ću ja ovo završiti dok Indiana Jones ne izađe. Sad vidim da neću, sinoć sam stao da pogledam malo mapu, kod mene skoro pola mape neistraženo skroz, dobar zapadni dio nisam još bio, čekam da me main story odvede tamo.
Mislim da je i vrijeme uskoro. Dobio sam neko SEVA odijelo, nijedan tehnčar ovdje gdje sam ne zna da ga moduje. Tako da za sad ide samo u skladište.

Znajući tebe kako igraš ovakve igre, nećeš ti pre februara :smiley:

1 Like

Nije da se bunim. Igram sve side questove a nekad mi nije mrsko da pješačim negdje samo da bi prodao puške. :sweat_smile:

Ali propustio sam onaj Nightingale side quest nekako. Ona ogrlica što sam nosio sa sobom je zapravo iz tog questa a sad gdje sam u main story taj quest navodno više ne može da se završi.

Evo još jedan screenshot od mene. Ne slikam ih puno ali ovaj sam morao da okinem koliko je zloslutno izlgedalo.

4 Likes

Odlično izgleda igra u nekim momentima. Bogami naigraćeš se ako si počeo sve SQ da čistiš :smiley:

1 Like

I ja cistim sve side questove. Doduše side quest “A Light at the end of the Tunnel” nisam uradio jer sam na netu video (pre patcha) da igra tamo krešuje i da zabaguje save koji ne mozes da reloadujes. Jel si igrao taj side quest @yolixeya . Inače, ja sam uspešno izašao iz močvare i sada me priča vodi na sever u SIRCA!

Mislim da nisam ni taj igrao, vjerovatno nisam naletio na mjesto gdje ga pokupim. Možda je i sreća ako je bagovit. Ali za Njightingale na quest mi je čudno što sam promašio jer se navodno pokupi u Zalisju koje je prvo naselje u koje dođeš. Sad nosam onu ogrlicu sa sobom, niti je mogu prodati, niti izbaciti iz inventory.

I ja sam iz močvare izašao i bio u NIČAZ-u. Tu se nešto desi koji je point of no return valjda za te neke početne side questove, tako da ih više nema. Imam samo jedan u logu i dalje neizvršen a to je da nađem artrfakt Kruna, moguće da je on izvršiv i dalje. Ne znam gdje to da nađem uopšte a neću da guglam. Ako nađem, nađem.

Jel to ono kada naiđes na 2 vojnika ispred kuce koji te zamole da likvidiras one dukele i monstera unutra? I ja imam tu ogrilicu i ne znam sta cu sa njom

Rokni ovu dvojicu brt.

2 Likes

Da, to je neki dio questa koji ti da NPC u Zalisju. Ako nisi još u NIČAZ bio, možeš ja mislim još uvijek da se vratiš u Zalisje i da ga nađeš.

1 Like

Taj lik nightingale stoji sam u zalissya pored bureta s vatrom, kad se dođe sa severa odma posle barikade na ulazu kod raskrsnice, meni je on bio prvi side quest kad me story poveo tamo

1 Like

Kakav je zadnji patch na konzolama? Mislim da ću negde sledeće nedelje krenuti da igram ovo ako je dosta toga na svom mestu.

Bog sami zna. Ovde ce biti patcheva tokom 2025. dok se igra u potpunosti ne dovede u red.

E onda posle Indiane Jones ću da vidim kakvo je stanje lol

Još nije dobro, prepuno bagova na koje nailazim, bolje još sačekati…

2 Likes

Ko dade Himeri onolika HP-a, sve mu j***m ćelavo :rofl:

2 Likes

Ja od njih bježim samo. Ubio sam samo onu u areni što sam morao. I to je bilo sa 270 metaka što aam imao iz one obične automatske puške, bukvalno je pala sa poslednjim mecima.

Ova je čuvala neki zatrpan tunel, doduše borba se na kraju isplatila zbog skroz finog loot-a.

Tatka li trazis u zatrpani tunel? :relieved: