STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

3 Likes

Malo je recenzija ali očekivao sam bolji score.
Navodno ima bagova dosta.
Ali bez obzira, ide se u Zonu večeras.
A sutra još neradni dan, cijepaće se cijeli dan.

2 Likes

Rastu ocene

2 Likes

Ne znam na sta se najvise zale, ako su bagovi jedini problem… steta.

1 Like

Kada se otkljucava igra? Ne zelim da menjam region na N Zeland iz bezbednosnih razloga :grinning:

Otkljucalo se u 17.00h :grinning:

Cirilica bajo😀

10 Likes

Jel na naški :slight_smile:

Quality 30 fps, zar nije bila reklama 60 fps 4k? :joy:

Edit :

Bila je, al izgleda je svaka opcija posebna za sebe :slightly_smiling_face:

1 Like

Искрено ме изненадило кад сам ушао у игрицу и видео да није само превод на српском већ цела игрица, занимљиво баш. Надам се да је ово само почетак превода игара на српски језик. Занимљиво је слушати украјински, али онда мора да се фокусираш на превод да ти не промакне нешто.

1 Like

Pravoslavna braca :slightly_smiling_face::muscle:

4 Likes

Koliko sam ja video komentare ljudi se žale na izvesno zakucavanje igre, na svakih 10-20 sekundi igra stane na oko pola sekunde. Svakako većina imate gpu pa ćete isprobati sami :smile:

3 Likes

Kontam sačekati još koji patch pre igranja. Oni su pre svega PC developeri, mada je Metro Exodus predobro radio na konzolama (mislim da me sećanje ne vara).

3 Likes

Dobro te služi sećanje, skoro sam prešao sva tri dela i radili su perfektno :grin:

1 Like

Da, uglavnom, ali neke fajlove koje nađes su na engleskom. Verujem da je to bag. Primetio sam nekoliko bagova za ovo kratko vreme. Sto se ostalog tice, ovo je igra koju cu igrati jako dugo.

Različiti devovi inače

1 Like

Preporučujete li igru? Naišao sam na više komentara koji tvrde da treba sačekati da apdejtuju igru jer ima problem sa performansama. Kakvo su vaša iskustva?

:joy::joy::joy::joy:

7 Likes