STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

Ja sam već prešao neke. Trenutno sam u močvari ugasio ona četri PSI odašiljača, sad treba da prođem kroz neku kolibu.

Hvala k :smile:

Za sve one koji vole da istražuju :smiley:

1 Like
2 Likes

Igra rastura, samo da je još malo ispeglaju, GOTY :grin:

2 Likes

To Leso, najvise mi je drago zbog tebe. Ipak si ti bio zalutao u igri i drago mi je da uživaš.

1 Like

Kad će taj apdejt? Isprepadali stevme da će mi nešto zabagovati main story pa ne igram. Evo počeo sam Nine Sols da igram u međuvremenu.

Pade ocena.

GOTY in question :woozy_face:

Igra neko na pc? Vidim ima bruka modova

Sutra najverovatnije

1 Like

Kako misliš zalutao? Teško ja mogu bilo gde da zalutam :grin:
I dalje stoji sve loše što sam rekao za igru, ne uživam baš u potpunosti ali guram nekako nadajući se updateu…

Ostalo mi jos dve misije do kraja. Uglavnom sam igrao glavne misije. Igra mi se svidja sto se tice price, atmosfere i pucanja. Ali igra ima bas mnogo bugova, narocito u zadnjoj cetvrtini igre. U misiji The Boundary, npc s kojim treba da razgovaras za nastavak price ne reaguje, jedan od bossova pri kraju se zamrzne u toku same bitke. Ovo se resava ucitavanjem ranijeg save. U dve cut scene nestaje ton. Igra ima mana i oko prebrzog habanja oruzja i odela, kao i cene same popravke, te sam na kraju za manje novca kupovao jaca odela u odnosu na cenu popravke. Grafika u nekim trenucima izgleda lepo, recimo nocu na otvorenom po mesecini, a nekad kao da je igra od pre 10 godina. Napadi gomila mutiranih kucica i pacova su me bas nervirali, te je bilo bolje pobeci nego trositi municiju. Ipak igra uz malo vise popravki moze da bude vrhunska.

4 Likes

Danas sam igrao i zujao po jugu zone. Nisam uradio nijedan quest ali sam našao ovaj shotgun desno. Kao sto i sami vidite generalno je bolja puška od nabudzenog m860 kracker. Zanimljivo da nijedan od tehničara nije u stanju da mi uradi poboljsanje. Kapiram da moram naci nekoga naprednijeg teničara za intervenciju.

:camera_flash: PC

12 Likes

Gledao sam ja te game-fotke jos pre 10-tak godina, neverovatno je sta rade. Ovaj je lead artist u EA-u. Pogledaj mu fotke za Cyberpunk, last of us…

1 Like

Ajde? :grin:

5 Likes

Na Xbox-u rekoše isto danas, samo malo kasnije.

1 Like

650 fixes, eto kakve igre izlaze danas :crazy_face:

3 Likes

Oce li taj patch

1000014678

1 Like