STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

Moleri obavljaju zavrsne radove i nemaju veze sa grubim radovima i konstrukcijom. :smile:

1 Like

Ma šalim se svakako :smile:

1 Like

Jeste li vi igrali prvi deo pre ovog? :sweat_smile:
Meni se ovo stvarno ne krece dok ne zavrsim prvi, al kako mi je krenulo backlog… potrajaceee.

Prešao sva tri dela uzduž i popreko, normalno.

2 Likes

Prvi je zapravo trilogija. Ja igrao malo ali batalio, vrijeme ju je pregazilo realno, odigrao sam taman dovoljno da osjetim suštinu kakav je Stalker.

2 Likes

Суві Врати український спецназ

1 Like

Meni prvi deo bas odaje taj neki vajb piratizacije, ukrajine, windows xp i daje mi taj neki topli osecaj igara sa cudnim buggovima iz tog vremena.
Tako da jedva cekam da prodjem kroz te prve igre. Ovo ce malo da saceka.

5 Likes

Inače sam naišao na sporedni zadatak “Talk to Prof. Lodochka” koji ne može da se uradi jer neće vrata da se otvore…
Mogu da nastavim sa igranjem ali baš smaraju bagovi.

bas su vam dobre slike, pejzazi izgledaju neverovatno. I ja cu cigle da zagledam ko dacha, vec sad znam.

1 Like
  1. slika, koja je to puška?

Jeste li imali vi bag gdje ima sidequest da gdje ti ovaj što popravlja puške da side quest da doneseš neke djelove da ti napravi armor koji je otporan na PSI. Kad sam odradio i odnio mu rekao mi je da mu treba vremena. Išao sam kasnije da provjeravam i nije bilo nikakve opcije da ga pitam za to sli možda nije bilo prošlo vremena dovoljno a ne da mi se da oješačim skroz tamo sad da provjeravam.
Mislim da bi moglo biti zabagovano jer je bio jedan sidequest gdje je bilo opciono da pomognem lovcu da poubija zvijeri koje su napale što sam uradio i lik na kraju kao daje mi neki poklon kao u znak zahvalnosti i totalno ništa nisam dobio.

Pozove te, kada odelo bude gotovo, spremi 40k kupona.

P.S. puška je custom AR416, može da se "nađe " u igri

“Sofmod” tako se zove, nemam pojma gde sam je pokupio.

A tek što sam produženi okvir našao za Softmod, perverzija :grin:

1 Like

Nije me onda još zvao.

Viđao sam onda tu pušku samo nisam koristio. Tu custom nisam još naletio.

Koliko igra brljavi sa waypoint trackerom. Pratim quest i kaze na 5m od mene. Stignem, pozuti gore onaj waypoint bar, znaci u quest zoni sam, trazim dalje i puf, waypoint nestane. Evo 3 puta reloadujem save. Mislim da su rekli da ce to popraviti u patchu kojeg cekam kao ozebeo sunce.

Danas bi trebalo da izađe patch, čeka se da QA obavi neophodno testiranje promena.

P.S. Nemojte prelaziti mejn misiju posle te sa psy-odelom jer su misije broken i mogu da softlock-uju igrača. To će takođe biti fixano ovim nadolazećim update-om. Ovaj problem je isključivo na Xbox-u. @yolixeya @Dacha

3 Likes

Nisam jos stigao do te misije. Trenutno sam na questu Chasing Ghost. Super sto ce to da ispeglaju da nemam problema kasnije.

Ja već dva dana lutam po zoni, radim sajd kvestove, tražim štekove čekajući da ovo ispečuju :rofl:

Сувіврат в очікуванні патча😁

4 Likes