STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

Dobio sam sad u main story neki novi snajper pa ću ds isprobam. I ja koristim tu sačmu isto. Sretoh u main story prvog kontrolera mutanta. Popio je 'ladno jedno 10+ metaka u glavu iz blizine sa njom prije nego što je pao. Mislim da sam pročitao da će u patch-u kiji će biti negdje ove sedmice naredne korigovati to malo, da se ljudi žale da mutanti previše upijaju metaka.

2 Likes

Mene izludjuju oni gigantski pacovi sto skakucu i copor mutagenih pasa. Ne mogu da ih nanisanim kontrolereom jer stalno trce levo desno., pa rasipam municiju bezveze

3 Likes

Ja to resavam granatom, skoro sam stigao do nekog stash-a koji je sakriven u nekoj barakici , a da bi dosao do toga moras da prodjes ogradu punu tih pacova , e leteli su samo tako, barem je njih i lako ubiti . Svakog drugog jedva ubijem , bukvalno sad gledam da im uteknem , ubijes ih , a oni ne izbacuju nista , bukvalno trosim metkove…

2 Likes

Isto. Kad ih ima puno skakuću okolo prorijedim granatom. Nekoliko ih uvijek natrči na nju na tako malom prostoru.

Naletio sam na nekog mutanta što tako kontroliše neke džukele, ne znam ni ja šta su. Bila tu još 2 neka lika koja su pomogla dosta da ga ubijemo. To mi je jedini put da je mutant imao na sebi loot neki. Imao neku ogrlicu i ima kvakicu ogrlica u inventory kao da je quest item. I tako nosam ju sa sobom ako kojim slučajem naletim negdje da neko traži.

1 Like

Apsolutno NE! Da potrosim 6 sarzera, zasta bre?? Ko je stavljao ove cene? Cela ekonomija u ovoj igri je anomalija :smile:

Resio sam pitanje para money glitchom. Mogu da ga duvaju :smile:
Na seriesX zakacio misa i udri :smile: Razmisljam se da napisem knjigu kako sam zaradio prvi milion :smile:

2 Likes

Znači varaš, super :slight_smile:

Mogli su da odrade fazon da spajas puske pa onda od dve koje su 40% napravis jednu koja ce biti 70% , ovako bas moras gledati sta radis , al aj i to , bogte ako puska padne ispod 60% moras dobru lovu dati da ti je popravi. Prodao sam bas nesto mnogo municije i artefakte i fazon imao sam 50k , ja reko lagano presao sam igricu , dok sam popravio i nabudzio malo pusku otislo sve…

Ma brate, ekonomija je potpuno broke. Nagruvao sam milionce, da imam za crne dane :smile: verujem da ce ovu sprdnju ovog aspekta igre resiti nadolazecim petcehvima

1 Like

Ostale igre zapravo imaju većina lošu ekonomiju gdje se prelako obogatiti. Meni se ovdje zapravo ideja sviđa ono da se patiš ali su ga malo pretjerali. Juče imao 60000, reko ajde fino, lakše se diše i onda za par minuta, popravim armor i ugradim još jedan slot za artefakt da mogu da opremim, full modovao snajper novi i 50000 ode lagano. Možda samo malo da koriguju ali generalno struggle mi se sviđa.

2 Likes

Mislim da samo trebaju da smanje cenu popravke i to dobro da je smanje , jer pazi ja po misiji nekoj obicnoj dobijem od 500 pa do 2500 (barem dokle sam ja stigao) , ono sto uzmem dok radim te misije , namaknem jos 7k i taman da je popravka malo jace potrosenog oruzja manja , stigao bi i da ga popravim i nabudzim i miran Chornobyl .

1 Like

Ne varam, nego glichujem, anomalisem…

Važi brt, stavi slobodno na easy niko ti se neće smejati.

2 Likes

Nemoj da se vredjamo brate :smiling_face_with_three_hearts:

Nisam ovo očekivao od jednog profesionalca kakav je Dacha. :frowning:

3 Likes

Treba češće ispitivati anomalije i tražiti artifakte. Danas sam 4 prodao, 3 neka slabija po 2500 a jedan za preko 12000. A ono usput sam ih našao, kad naiđem na anomaliju samo izvadim onaj skener i vidm je li svijetli. A nisu teški kao puške kad tegliš da ih prodaš.

1 Like

1 Like

Igrao sam sat vremena i u pravu je @euphrates nije to to. Igra gubi kljucnu komponentu a to je prezivljavanje jer znam da imam milion na racunu. Onda nisi motivisan ni da lootujes, ni da prodajes, niti se obradujes trofeju, jednostavno igra gubi smisao. Morao sam da reloadujem save od od 16h i idemo jako

3 Likes

3 Likes

Igra impresivno izgleda. Juce bas osmatram objekte, urušenu konstrukciju, armaturu koja viri, porušene noseće stubove, uzengije, prosute blokove i cigle… IMPRESIVNO! Stavio sam quality u 30 fps jer zelim taj sporiji cinematic efekat. Razara Unreal 5 u ovoj igri .

Ono kad si moler, a hobi ti je gejming :sweat_smile::laughing:

3 Likes