STALKER 2: Heart of Chornobyl {MT}

Ja sam našao par artifakata, ne puno, ali sve sam ih prodao jer me nervira što imaju negativnu stranu. Prvi onaj što dobiješ u tutorialu sam equip ne gledajući i onda sam mislio da je bug to što me radijacija napada stalno dok nisam provalio da je od artifakta. Sad koristim neka 2 za radijaciju koja su slaba ali ne daju negativan efekat a dobio sam ih u main misiji.

Što se tiče opreme prilično sam rastrzan. Našao sam jedno 3 unikatne puške i rastrzan sam koju da koristim, pa ih malo mjenjam.
Uložio sam u njih, malo sam nadograđivao, što možda nije dobra ideja i bacanje je para.
Armor uglavnom jedan koristim ali pao sam na guzicu jer je popravka obična koštala 15000 kupona što mi je malo previše.

4 Likes

Zato ja gledam da se sto krace zadrzavam van baze i da odelo ne spustam ispod 80% jer u suprotnom ce repair kostati 15k+. I dalje mi nije konforan rewarding. Odradiš misiju gde zaradiš neku crkavicu, zatim prodaš sav loot sto si pokupio, a onda sve to potrošis na repair oruzja i opreme. :confused: nasao sam neko unikatno narandzasto odelo sa kacigom koje ima izrazen resistance na radioaktivnost.

Bot Сава koji je rekao “dalje nećeš moći”, zbagovao se čovek u hodniku a ja treba da prođem i nastavim misiju :muscle: :joy:

3 Likes

Lepo je Sava rekao da dalje neces moci :grinning:

1 Like

Zar ti ne reče da si batalio igru?:smiley:

Nisam rekao, samo sam opljuvao ono što realno jeste…
Inače malo poliranja i biće GOTY, ali stvarno tako mislim.

1 Like

Nisam do sada imao takvih anomalija :slight_smile: U krajnjem slučaju, reload-uj save poziciju, trebalo bi da “reši” problem.

Ne znam je li igra okakvu ulogu. Isto mi je hoću li platiti 4 puta po 4000 ili odjednom 15000.

Isto, ali ga držim u storage, vjerovatno ga neću nikad obući. :grinning_face:

Morao sam da izađem iz igre, posle toga nije više bilo Саве :joy:

1 Like

Hahah well that’s part of the whole point :grin:

P.S. postoje artefakti koji daju samo “dobre” stvari, bez da zrače. Ja sada imam neki koji daje maximum na radiation u minus.

2 Likes

Koliko mi se nije svidela igra na početku sada mi se duplo više sviđa, haha :grin:
Sve one zamerke i dalje stoje, ali igra je čarobna na neki svoj način, još kada bih mogao da se strpim i sačekam još koji patch bilo bi top…
Mnogo toga me nervira ali mi se stalno igra.

3 Likes

To ti je hazmat suit, odela koja koriste naučnici u Zoni. Dobar za zaštitu od radijacije, loš za zaštitu od bojeve municija.

Sad furam taj jer ostali su mi propali a ne daje mi se, niti imam 25k+za repair. Inace, ne znam da li si probao i da li moze, ako nadjes dobar loot, npr.suit a pretezak ti je da ga vuces do baze jel moze da ga dropujes negde na mapi i da kasnije dodjes po loot?

Teško da može, inače ja kao čergar sve mi treba, pa posle pola sata idem do baze :joy:
I ja imam taj narandžasti suit koji je na izdisaju, u šteku imam neke pancire i maske koji mi deluju lošiji…

2 Likes

Ja sam dropovao jedan nov suit u porpavnom domu. Moracu da odem tamo da proverim. Ali daleko brate, do tamo ce me sresti 100 nevolja :smile:

Rke koke

1 Like

Upravo sam upoznao Smokljana kog sam ubio jer nisam zeleo da mu dam artifakt (kog sam kasnije prodao hehe) , cak ni oziljak nema jos me bratski pozdravio (inace stigao sam do popravnog dona i tu se i on pojavio)

1 Like

Đe si našao taj snajper? :slightly_smiling_face: Jedva čekam da i ja nađem, i dalje furam onaj početni od Griše Pekmeza koji je u suštini obična automatska puška sa optikom. Radi posao sa headshotovima i dalje ali mislim da je vrijeme sad za neki novi već.

Imam i custom Dragunov-a :grin:
A ptičara mislim da sam dobio posle nekih od main misija, ne sećam se sada tačno koje.

I ja isto Grisha Pekmez automatsku pusku sa scope. Pored njega shotgun M860 Cracker i PMT pisltolj. Sve na max nabudzeno. U steku mi stoji Viper 5 isto nabudzen.

1 Like