Ja sam našao par artifakata, ne puno, ali sve sam ih prodao jer me nervira što imaju negativnu stranu. Prvi onaj što dobiješ u tutorialu sam equip ne gledajući i onda sam mislio da je bug to što me radijacija napada stalno dok nisam provalio da je od artifakta. Sad koristim neka 2 za radijaciju koja su slaba ali ne daju negativan efekat a dobio sam ih u main misiji.
Što se tiče opreme prilično sam rastrzan. Našao sam jedno 3 unikatne puške i rastrzan sam koju da koristim, pa ih malo mjenjam.
Uložio sam u njih, malo sam nadograđivao, što možda nije dobra ideja i bacanje je para.
Armor uglavnom jedan koristim ali pao sam na guzicu jer je popravka obična koštala 15000 kupona što mi je malo previše.
Zato ja gledam da se sto krace zadrzavam van baze i da odelo ne spustam ispod 80% jer u suprotnom ce repair kostati 15k+. I dalje mi nije konforan rewarding. Odradiš misiju gde zaradiš neku crkavicu, zatim prodaš sav loot sto si pokupio, a onda sve to potrošis na repair oruzja i opreme. nasao sam neko unikatno narandzasto odelo sa kacigom koje ima izrazen resistance na radioaktivnost.
Koliko mi se nije svidela igra na početku sada mi se duplo više sviđa, haha
Sve one zamerke i dalje stoje, ali igra je čarobna na neki svoj način, još kada bih mogao da se strpim i sačekam još koji patch bilo bi top…
Mnogo toga me nervira ali mi se stalno igra.
Sad furam taj jer ostali su mi propali a ne daje mi se, niti imam 25k+za repair. Inace, ne znam da li si probao i da li moze, ako nadjes dobar loot, npr.suit a pretezak ti je da ga vuces do baze jel moze da ga dropujes negde na mapi i da kasnije dodjes po loot?
Teško da može, inače ja kao čergar sve mi treba, pa posle pola sata idem do baze
I ja imam taj narandžasti suit koji je na izdisaju, u šteku imam neke pancire i maske koji mi deluju lošiji…
Upravo sam upoznao Smokljana kog sam ubio jer nisam zeleo da mu dam artifakt (kog sam kasnije prodao hehe) , cak ni oziljak nema jos me bratski pozdravio (inace stigao sam do popravnog dona i tu se i on pojavio)
Đe si našao taj snajper? Jedva čekam da i ja nađem, i dalje furam onaj početni od Griše Pekmeza koji je u suštini obična automatska puška sa optikom. Radi posao sa headshotovima i dalje ali mislim da je vrijeme sad za neki novi već.
I ja isto Grisha Pekmez automatsku pusku sa scope. Pored njega shotgun M860 Cracker i PMT pisltolj. Sve na max nabudzeno. U steku mi stoji Viper 5 isto nabudzen.