Ja se štrecnem svaki put jer mi zameni tu pusku sa mojom i pomislim svaki put da mi je nestalo moje nabudzeno oruzje…
The developer, GSC Game World, has sold enough copies of S.T.A.L.K.E.R. 2 to make the project profitable. This was revealed in an interview with Forbes by the company’s investor, Maksym Kryppa.
Additional info:
Maksym Kryppa has revealed that we can expect two more expansions and a multiplayer mode for S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl in the future. Additionally, ports to other platforms are also in the works.
Kryppa also shared that he would love to see an adaptation of the universe on screen. Currently, discussions are underway with Netflix, though nothing has been finalized yet.
Sad sam došao do boss fajta sa Faustom, znači obrisaću igru koji je to bullshit. Em što nestaje metaka, moram jurcat okolo da skupljam dok se borim, drugo taman naciljam onog dvojnika on me tamo iz p*zde materine uhvati sa onim svojim PSi, znači džabe u koga si ciljao okrene se tvoj prema njemu i tetura se jedno 5 sekundi ko glineni golub tako stojiš dok te streljaju. Isto kad hoćeš metke da pokupiš sa tijela. Na ro sve, Skifov pištolj se zaglavljuje na svakih 5 metaka što ispališ. Isto i ova neka AR16 puška ili kako se već zove, koju moram koristiti jer potrošim svu municiju. Da sab bsr znao da će biti ovako sranje pa da ponesem jedno 300 metaka za sačmu da se bsr ne moram sa tim zajebavat.
Da,da… Nikako kupljenje metaka sa leseva u toku borbe. Cidi me da nemas municije za borbu. Nadje neki prethodni save. U prvoj fazi unisti 3 PSI lampe. U drugoj onu njegoivu za pojasom. Kada pocrveni blizu si. Ajde mozes ti to ![]()
To da trebam uništiti lampu njemu za pojasom nisam ni skontao. Municije nemam toliko jer ne nosim sa sobom toliko da me ne otežava. Imam možda tek jedno 40-tak za sačmaru. Krenuo sam sa više ali se istrošilo.
Vidjeću ako budem imao uopšte sejv od prije, iskreno ni ne da mi se da igram ponovo sve. Tako me je ohladilo ovo do igre, nije problem kad je teško nego kad se osjeća da je bullshit.
Dovoljno skroz, Samo pucaj u lampu, zajebi klonove
Probaću kasnije. Nisam ni skontao tu lampu na njemu, one 3 prve sam uništio. Mogao sam se tako boriti do sutra
Happy Holidays, stalkers!
Just before Christmas and New Year’s, we are ready to present Patch 1.1. It is the first major patch for S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, and it will address over 1,800 issues, including the first iteration of the A-Life fixes.
We understand that the size of the patch is huge and the process of downloading will take some time. We would like to thank you for your understanding, and we will work on this aspect as well. So, let’s begin.
Svaka cast. Brzo izbacuju peceve i peglaju bagove. Ne prastaju ![]()
Nema praštanja druje, Zona ne prašta.
Mnogo mi je kul što se u igri pominju (a i više od toga) protagonisti iz prethodne tri Stalker igre ![]()
Svaki Stalker ima skroz drugačiji background, viziju, cilj i svoju percepciju o Zoni itd.
Glavni protagonista u Stalker Shadow of Chernobyl je Strelok/Strelac.
Glavni protagonista u Stalker Clear Sky je Scar/Ožiljak
Glavni protagonista u Call of Pripyat je Major Degtyarev
Meni je kul što sam tek sad prvi put otišao u Kordon i dođem tamo i prepoznam da tu počinje prvi dio, tamo onaj podrum i onaj Sidorovič je bukvalno prvi NPC što tamo upoznaš. Mapa kod mene tu neistražena ali otkriće “hej, bio sam već ovdje”
Zavrsio sam side quest kada treba da nadjes 4 mutant ogrlice koje se nalaze na 4 lokacije razbacane po mapi. Da ne spoilujem pricu, dobio sam ovo oruzje koje bi trebalo da bude najbolje do sada u igri. Nisam ga probao jos uvek.
Ovaj lepotan ![]()
Zanimljivo kako su svi mutanti prebrzi, Nema nekih tromih, raznovrsnijih, sa razlicitim karakteristikama itd. Takodje ovaj gore lepotan upija metkove i krece se se jednako kao kod prvog i 81 primljenog metka. Setih se kako to radi Capcom doktorski. Osecas i vidis stetu koju nanosis protivniku-Sporije se krecu, nema udove, promeni boju itd…U nacelu dobra igra cim je cepam 120+ sati ali neodoljivio razmisljam kada bi se majstori iz Capcoma opredelili da rade slicnu igru. E to bi bilo ono sto Stalker 2 nikada nece biti.
Hvala Bogu na tome, neka tako i ostane.
Capcom vezanih ociju bi imao manje bagova.
Tek što me za to zabole. Pokazali su koliki su majstori open world igara, DD2 im se raspada.
Nisam igrao jos uvek. Ceka se RE9 i Onimusha naravno ![]()
Je li to onaj u onoj bazi gdje moraš se popeti na kutije neke pa proći kroz prolaz i skočiti dole da se spawnuje. Ubio me par puta i izgledalo mi da je previše tough i da nema smisla se sa njim boriti. Bukvalno me ubije iz jednog-dva udarca.
Ne znam na koju bazu mislis ali je meni vec 3.u igri (main quest × 1, side quests x2) koga sam sredio. Samo cheez preporucijem obzirom da je igra bagovita, iskorosti to u svoju korist. Nadji neku platformu u vidu kutije, automobila i slicno i sa visine ga rokaj. Jeste da on skoci i zatrese zemlju da padnes. Ustanes, healujes i nastavis da ga rokaš.
Burer i Controller pogotovo