Ja osim prvog dana što mi je crashovala i što sam zaglavio bio u dialog screen, od tad nisam imao nijedan ozbiljniji bag. Zapravo jesam taj da onaj quest što odradiš za onog da ti napravi armor za PSI protekciju, nisam nikad nagradu dobio. Nije me lik nikad više zvao.
Ali imam tako te neispolirane stvari, frame dropove i slično. U onoj prvoj bazi u Rostocku na istom mjestu sam dvaput imao toliko frame drop da se igra zapravo zamrzne na sekund. Srećom, ne dešava se tako često i nije u combatu, 90% igre je sasvim normalno iskustvo.
Vidio sam međutim da developeri jesu rekli da Life 2.0 ne radi dobro. To im je sistem koji simulira život, znači NPC-evi koji lutaju i rade svoje poslove nezavisno od toga gdje je igrač. Rekli su da simulacija radi na momente kako treba ali da je moraju popraviti.
Mnogo spoilujete pa sam mutirao topic.
Samo heads up, mnogi se žale da su im sejvovi corruptovani posle 1.03.
Ne znam da li ima opcija na konzoli za backup
Evo isto cekam da javite kako je igra stabilnija, sve mi se cini da cu se nacekati
Nisam vise dovoljno mlad da mi eurojank bude simpatican, sad bih se samo zivcirao. Zamisli igras 50 sati i bude neki zaglav da ne mozes dalje, pa evo vec u mislima prevrcem stolove.
Kad mi je u Doom Eternalu na jednom od onih challenge nivoa pucala igra (i to taman kad predjes, al ne snimi da si presao!), batalio celu igru minimum godinu dana. Na svu srecu kad sam se vratio da probam opet ispravili u medjuvremenu.
Jbt bolji skener je totalni game changer, otkako sam kupio u cement factory lagano pokupih 20tak artefakata. Istina od toga samo par korisnih, koristim jedan za weight, jedan za physical protection i treći da kontrira radijaciji. Resto rasprodao, i ispraznio stash od silnog oružja i armora. Sad sam na nekih 150k kredita, spas pumparica, ak sa scopom i suppresorom i laganica
Kako se priblizavam kraju tako ocena sve ide nize jer ovakve bagove ne mogu da ignorisem. Prosto unistavaju flow igre jer nekoliko puta sam reloadovao save uvidevsi razne bagove koji mi remete napredak. Steta, ovo je mogla biti velicanstvena igra
Mene je mozda smorila najvise ona u Zalesje posle Nicaza , koliko zabagovana misija jedva sam usao u onu kucu gde su se smestili , pa cak i kasnije odbrana mesta isto zabagovana . Nekoliko puta mi se desilo da dobijem pusku tokom trcanja , isto tako sam vracao save kada onaj bata krene sa onom telekinezom da mi uzima oruzje pa ga zafrljaci negde da se zabaguje.
Haha bata. Do sada sam roknuo bar 10ak Burer-a i nijednom nisam imao takav bug. Da, dešava mu se da mi otme oružje iz ruku telekinezom, ali uvek padnu ispred mene kod nogu, samo ih odmah pokupim i nastavim roštilj
Skif’s pistol ne može da otme jer je quest item pa ne može da se dropuje
Samo pre nego udjem u akciju odradim unload ammo na dropovanom oružju ako ga ima po podu i lagano
Hvala ti sto si me podsetio na taj annoying bug. Dvocifreni broj puta mi se desilo da vidim potpuno novo oruzje u weapon wheel-u. Naprasno se pojavi iako ga nisam equip-ovao ni pod kojim slucajem >. Juce mi se desio frustrirajuci bug u questu Happiness for Everyone. Nisam mogao da aktiviram quest task jer navodno ima neprijatelja u blizini- a nidje nikoga Morao sam quest od pocetka
Zanimljivo. Ja tu nijedan bag nisam imao.
A ovo za pojavljivanje puške u inventory jesam, zna da nervira kad sam pretrpan. Ali kad idem u bazu da prodam nešto onda je free money.
Da tako sam i ja, mada sad zadnji par puta kad sam naletio ma njega nije mi izbio oružje nijedno. Pretpostavljam da je to zato što sad imam armor da štiti od PSI pa ne može tako lako to da uradi. Uglavnom baca druge predmete na mene ili puca sa drugim puškama ako ih ima okolo.
Vala meni u dva navrata uzeo i zafrljacio boga pitaj gde , a pre toga me pucao sa njim tako da ono trazio sam ga dobrih 10min dok nisam reload-ao save , garant se ubagovalo negde s tim da sam bio u pecini .