Pa nisam znao da je zatrpan dok nisam skroz zašo u njega, da prostiš.
Napala me i ubila jedna pred nekim tunelom baš. Kad sam reloadao sejv lagano zaobišao u širokom luku.
Jel to main quest?
Main Dacho silni, ne meres ga izbec
Moj upgrade-ovani shotgun SPSA -14 je spreman ![]()
Ako si izašao iz močvare, morao si jednu tamo sresti jer je skriptovano u main quest. E sad, moguće da je nisi vidio i pobjegao jer tad istovremeno trebaš pobjeći od izbačaja.
Nisam je video. Izasao malo pre iz onog gigantskog instituta. Sada menjamo tempo i malo istrazujemo van questova.
'Bem ti vec imam oko 60 sati a tek sam na polovini price
Doduse sve sam side questove za sada ocistio
Nju sam nekako izbegao.
Jok
Imam ![]()
Da, i ja ga imam. Kada sam izasao iz НИЧАЗа pukao sam 50k na repair oruzja i opreme. Priča zadrzi poprilično vremena igraca u tom delu gde nema tehnicara pa mi se sva oprema i weapons raspali.
I meni isto. Još sam takav poslije odradio sve one nove side quests kod Zalisja jer tamo nema više tehničara.
Nisam uocio na mapi nove side questove. Za sada nema ništa plavo. Uputio sam se na prvi main quest posle instituta.
Nije ni meni bilo. Nego kad sam prolazio blizu, dobiješ na radio poziv u pomoć da je Zalisje napadnuto.
Igra ima ozbiljan problem sa quest trackingom. Naime, prvi dostupan maain quest nakon izlaska iz instituta je bio “Kao stara dobra vremena”. I krenem da ga resavam. Resio sam 3 taska tog questa do trenutka kada sam na radio cuo poziv za pomoc npc-u na lokaciji Sfera. Krenuh da proverim sta se tamo desava kada tamo se otvori novi main quest koji se zove “Osinje gnezdo”. Rekoh sebi aj vec kada sam ovde zavrsicu “Osinje gnezdo” a ovame prvom cu se vratiti kasnije. Mene quest “Osinje gnezdo” odvede na zapad i Rostok i tu sam ga zavrsio. A ovaj prvi zapoceti “Kao u stara dobra vremena” mission abort, ne kapiram?? Evo fotka u prilogu. Da stvar bude gora imam quest item tog questa (visokonaponski osigurac) kojeg nisam iskoristio i sada mi je on zaglavljen u iventaru.
Vidi srpski jbt ![]()
Srbija do Cernobilja, nego kako ![]()
Moram da probam taj cirkus. Još kad bi iMdijana DJons imao srpski titl, Dačinoj sreći ne bi bilo kraja ![]()
Nije to ništa zabagovano. Završio si taj quest a Osinje gnijezdo je sledeći main quest. Taj item što ti je ostao je zapravo opcioni zadatak da spasiš neke ljude. Pokupio si taj item ali nisi odradio to tako da ti je to ostalo.
E hvala na objašnjenju! Nastojim da sve odradim ali u ovoj igri je ipak to nemoguce. Zao mi je sto nisam dobio nijedan kupon jer sam odradio 3/5 taskova. A sada sam prinuđen da ovaj item od 0,7 kg nosim u iventaru do kraja igre? Inace ti si rekao kako si na radiu cuo poziv za pomoc u Zalesje i kada si otisao tamo cekale su te neke side misije. Ja sam preko radia cuo da Zalesje sravljeno i da su svi pobijeni. Nikakav quest tamo vise nema.![]()