@Shamso69 mislim da nema nista slicno malo sam guglao, jedino da uzmes 2-3 klasicna chargera i punis preko usb-c kablova paralelno.
Dje maramica? 
MacBook pro 16 je sledeci
pusti maramicu. 
Kako će raditi na max bato, drugar ima, kad pokrene warzone čuje sat na ruci od drugog igrača u susednoj sobi dok se šteka 
Toliko para ne bih ni ja nikada dao na ovo, ali sam supruzi kupio poklonio apple watch 6, pa je ovo bilo jedino sto nemam a sto je mogla da kupi kao proklon imajuci u vidu apple ecosistem. Porucila, platila karticom, nema nazad. Poklon je 
Krenuo sam da pisem sta je jos mogla da kupi iz apple ecosistema ali mi kucno vaspitanje ne dozvoljava da toliko trolujem 
Ma pisi, sta te briga
nisi izgovorio, napisao si 
Dotakli smo dno kao drustvo uzimajuci u obzir nedavna desavanja…
Popovi svuda isti… kao u kumu ako se secate…
Tako i ovi nasi, prodaju se za kikiriki.
Terife:
Oreden Vladike Nikolaja - 5000e
Orden sv Save drugog reda - 15000e
Orden sv Save prvog reda - 30000e
Cene su naravno bez pdv-a posto oni to ne vole da placaju.
Ako doniras Audi 3.0 S Line oprema, boja crna, stakla tamna. Proglase te za sveca medju zivima. 
Ako sredis vilu ukrasenu zlatom, uz Audi iznad, uz to ubacis u podrum i par malih decaka do 15god nista preko.
E onda odmah postajes Patrijarh,svetac, ocrtaju te u hramu odmah preko ikone svetog Save.
Posle Patrijarha Pavla ovo mi sve lici samo ne na normalne stvari.
Sa druge strane ono sto rade neki popovi je njima na cast, zbog tih stvari dosta ljudi tako razmislja. Njima ljudi ne treba da plate nista jer po pravilu on je sluga Boziji, al to izgleda vecina od njih tako ne razmislja vise, to je ovo izopaceno vreme sve uradilo. Isto kao i vecina doktora, zovu se sve ali ne i doktori jer ne postuju Hipokratovu zakletvu
Nemoj da se zavaravas. On je bio dobar svestenik ali los patrijarh.
Pre nego sto krenes u paljbu saslusaj.
Patrijarh mora da bude neko ko vodi tu organizaciju domacinski. Prvi medju jednakima ali zna se ipak cija je zadnja.
On to nije znao. Njemu je dozvoljeno da bude patrijarh zato sto je bio slab vodja.
Za njegovog mandata je SPC postala toliko korumpirana i sramna organizacija da je to prosto nepodnosljivo za gledati.
Gade mi se. Ali samo da znas nisam neka komunjara. U mojoj porodici se slavila uvek slava, sto mi prica matori isao je na Bozicnu liturgiju kada je u sabornom hramu za Bozic bilo 30 ljudi!!! A ne moderno kao sada.
Kada govnari okace krst o retrovizor i krste se kada prolaze pored hrama… jbg tako su culi ![]()
Meni se gadi u sta se sve to pretvorilo.
Oni sa bogom veze nemaju. Najobicniji salterski radnici. Isti kurac kao salterusa Mica ubica.
Kod nas UDBA od posle rata a sada isto BIA biraju popove. To i nije tajna.
Kada je posle 2 rata otrovan patrijarh i biran sledeci na saboru je usla UDBA i rekla vi birajte koga hocete ali ce na kraju German biti patrijarh. Naravno da jeste. Udbaski pop.
Ali tako je bilo i pre… Kralj Aleksadar je licno bez sabora postavio Gavrila. On je bilo njego mali od palube…
Tako da SPC je samo jos jedna partija u nizu. Samo se dobro drze, jbg prilagodljivi su.
Poklanjam Ace Combat 7 argentinski kod vakcinisanom članu foruma. Javite se u DM za detalje. First come, first served. 

Steta, Scalper se taman ponadao da siri patriotizam u modernizivanom Mig 29 
Hahahahahah najjaci oglas ikada 
Au brate al si me nasmejao 
2 ili 3 doze, brend? Nismo svi isti… ![]()