Није било у арени јер нису могли да се скупе.
Па су били у хали спортова.
Путујући циркус.
Није било у арени јер нису могли да се скупе.
Па су били у хали спортова.
Путујући циркус.
u Areni je.
Ne bukvalno ja ne vidim da ovi smradovi sidju sa vlasti mirno, bice bukvalno mini gradjanski rat gde cemo da ih polupamo i to je to tako ce se završiti.
Kakva magija. Samo da ne bude ovo kratkog daha.
Da, ovo mi je sjebalo dan skroz, pocevsi od nasilja koja se desava ceo dan, do toga da Korona vise ne postoji, tj samo dok traje ovo sranje njihovo.
hahahahh jel realan naslov? koja je novina? Informer…
Veliki rispekt za teglu i baticu koji levom napucava botinu na bageru
Дигли су ми притисак. Стока распала. Где ми живимо.
Zanimljivo. Ovde kazem, oko 280 obican sa igrom, i 350 OLED samo konzola, a nje nema fizicki na policama. Jbga da je takva situacija ovde uzeo bih oled bez problema. Video sam sinoc u MediaMarkt prvi put Series X konzole, ali samo preko onog Xbox All Access-a, dal je 36e mesecno dve godine.
Inace, ulepsalo dan, imao prvu mini gaming sesiju sa cerkicom, igrali Mario Kart, i odusevio sam se koliko je brzo pohvatala kontrole i sama skontala da baca banane i sve te ostale stvari. Samo joj nije jasno zasto mora da vozi pravo a ne da uskoci u vodu ili malo u rikverc. Izgleda da je ona vise za neke open world igre. 
Inace ta glava sa auto puta je pandurcina Aleksandar Krstic pu savski venac, kapiram da ce ga pre ili kasnije neko izlomiti negde kad bude u civilu tako to obicno biva.
Al jebiga sta ces kad si glup pa ne mozes da shvatis da niti ces uvek biti sa znackom a niti ce sns biti na vlasti zauvek.
Strašno je to što izgleda jedino nasilje može da donese promene na ovim prostorima. Ali kada vlast to isto nasilje sprovodi u raznim oblicima, šta drugo ostaje narodu kao izbor nego da tako uzvrati. Ako normalizuješ nasilje na svim nivoima, nemoj se čuditi kad ti se obije nazad u glavu.
kao sto Alex rece ovde ih nigde nema i ja sam hteo preci na OLED a 400+ ne zelim da dam botovima sa ebuya
Ima tu politike dosta, zasto je taj skup bas danas napravljen kad pocousti ima taj miting? Veruj mi da sam bio u Sapcu onog iz bagera bih ja licno izvukao i isutirao za primer, jeo bi na slamku mesec dana. Jer je ono klasican dokaz koliko su se osilili ovi na vlasti. Ono ti da ulazis u gomilu naroda bulduzerom je malumnost EEEEJ BREEEE, evo opet se iznerviram kad se setim…
Mozda mi je jos gore sto iza bagera bleji u koloni jedno 10 istih novih crnih skoda oktavia a iz njih izlaze neki lokalni dileri sa motkama. Cekaj bre pa odakle im ta kola sva ista? Mislim te skode su drzavna sluzbena kola, nisu sigurno kupili svi identicna, jebote kako neko moze to da vidi i da mu nesto zesce nije čudno
Negde na pola klipa se vidi gomila nekih bilmeza i kola koja voze, drzavna ocito xD koja sprdnja od drzave
Mani se garancije, trebao si MONTAZU da platis. 
Samo pažljivo ![]()
Ja sam se zaleteo pa kad sam video koliko je čudo ovo moje od 70" sačekao sam pojačanje ![]()
Kupio sam Samsung Galaxy Watch 4 pre mesec dana. Utisci su top medjutim hocu da kupim neki charging dock za Samsung s10e, sat i galaxy buds, jer mi pojedinacno punjenje ove 3 stvari unistava zivot
Plus kontroler, sluske za gaming…poludecu
Je l ima tako nesto da se nadje kod nas ili eventualno negde gde ne moram da placam shipping 100$? Bilo bi dobro da ne bude kineska plastika nego solidan kvalitet. Vidim svuda da ima za Apple ali za Samsung bas i ne mogu da nadjem.
Lako se montira na postolje, a na zid je već druga priča, tu već treba pomoć prijatelja 
Čim stigne napravićemo chat na xboxu pa ćemo polako.