Vreme je za Vol. 5.
Idemo dalje kao i prethodna tema…
Vreme je za Vol. 5.
Idemo dalje kao i prethodna tema…
Prvi .
Edit: ajde da dopunim.
Bio da kupim dzojstik negde kod Usca blizu. I pre mene udje jedan klinac sa kevom da kupi Swich, ono 400 evra.
Posle njega covek jedan pita da ocisti laser za xbox360 ovaj kao 1800 dinara. oO
A update ? To ti je jos 1500 dinara. Ali evo dacemo ti popust , pa ukupno 3000.
Ja iskreno mislim da je to pljacka.
Da sam izasao ranije, stigao bih tog coveka rekao registruj se na forum. Ima ovde ljudi da ti ugrade RGH i da ne razmisljas vise…
Izgleda da je jeftin bio samo dzojstik koji sam uzeo.
Jos nije ni 2018 a predator odmah otvara nove vol. teme
Ja nikad nisam bio prvi
Nema veze…otvorio sam nove teme posto su ove natrpane postovim, preko 100K…lakse je za rad foruma, a i za one sa slabijim kompovima ili mobitelima…
Kad odrasteš shvatićeš da je u najbitnijim stvarima u životu bitno da si posljednji.
Slazem se s tobom, ali sve ovisi sta je kome najbitnije…
Opa, dobio sam danas invite za The Crew 2 alpha testiranje. Igrao sam prvi po prilicno i ako su imali brdo problema. Jako me zanima kako ce liciti ovaj, na zalost NDA nalaze da ne mogu nista da vam reportiram.
Drustvo jel ima neko Alienation/Dead nation da mi pozajmi sada za vikend. Da igram malo coop.
Nisam od petka palio forum i jutros ulazim. Kliknem na neprocitane kad sve zakljucane!
Auuu reko ovde se desilo neko opsano sra…e 100% kada je sve zakljucano.
Pa motam kome da posaljem PP da mi “objasni” o cemu se radi.
Prosli put kada se nisam kacio 1-2 dana nestade pleya… sada ovo. Reko sledeci put ce nestati ceo forum…
Kad ono sve ok Aj to je dobro.
Jutarnji trening. Gledam vratilo za zgibove i molim se da ne zajebem nesto. Na srecu sve ok, prvi put radio zgibove posle vise od godinu od povrede.
Svaka ti cast kad mozes da vezbas ujutru.
Druga smena ove nedelje, ili ujutru ili nikad. Pre bih uzeo bolovanje ili slobodan dan nego da propustim trening.
@MikiMan
Ja ne pricam do 10 ujutru
Jednom sam otisao na bazen ujutru kao ajde zdravo je, kad se nisam udavio. Od tada samo posle podne.
Drugari, ako neko ima telenor broj i nema aktiviran capture i my contacts, ako hoce da mi sibne broj na pp da pustim poruke i da aktivira to, bio bih vam veoma zahvalan
Mucim se sa stizanjem targeta ovog meseca, pa da me malo pogurate… Jos bolje ako nemate mt aplikaciju, imate vops
Upravo sam skontao da je prošlog meseca bilo 10 godina od kako sam na forumu…
Leti vreme suncetipoljubimžarko!
Sreo @Danijel juce Nadam se da ce biti vise vremena da se vidimo i na nekom pivu
Mali je grad strasno stalno se srecemo.