Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Stigao BF

12 Likes

isti Switch Bundle mi stigao juce… :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

stari

ne vredi te razlike u novcu

Ja isto ne bi uzimao obican. Kada za 50$ vise dobijam noviji i veci displej.

2 Likes

Ne znam koliko je Dacha platio ali ovo je V2 verzija Switcha, iz 2019-te, bio je deal 280e sa Mario Kart 8 i 3 meseca Online. Sasvim ok sa obzirom da OLED kod mene ne moze da se nadje, niti ce biti do posle nove godine.

Da se razumemo i ja sam prvo narucio OLED, ali su rekli nema do dogodine. Tako da sam ovde preskocio. Posto 99% vremena igram dokovan, svejedno kakav mi je ekran.

Nije 50, nego 70 do 110e ako racunas ukljucenu igru koje znamo koliko kostaju kod Nintenda. Pogotovo Mario Kart.

Cekaj kod vas nema OLED-a a kod nas u Gamesu koliko hoces?

I kako to da uzimate OLED? Ne bojite se burn-ina? :rofl:

Ako nije bilo problema na PS Viti zasto bi na Switchu :upside_down_face:

1 Like

45 000 din me je izasao ovaj bundle u gamesu. A reci mi nesto, jel ok da switch uvek ostavljam u sleep modu kada ga ne koristim?

Ne znam stvarno.

Meni je ovo drugi Switch, imao sam prvu verziju godinama, ali kazem, uvek sam ga dokovanog koristio, tako da ne znam da li to utice na bateriju ili bilo sta.

@iNikola ima da se uzme, sa slanjem tamo za katolicki bozic, sto je za mene kao dogodine, tj . godinu dana.

Sumnjam da ima bilo kakva razlika kada igram Mario Odyssey, Zeldu ili stogod na TVu, na OLED verziji ili ovoj. Spoiler: nema razlike.

2 Likes

Sta normalan covek da kaze na ovo? Ljudj moji dok gledam ove snimke sve vise me realnost cepa, znaci ziv se tresem

Šabac?

1 Like

Cela zemlja. Ns, bg, neka mala mesta. 1h blokada kao “protest upozorenja”

Ал се лик попео на багер и изнабадао

Ista glava

Ps. Korona trenutno ne postoji u Areni… Koji apsurd

Ne znam sta je danas u Areni.?
Ali koliko znam korona napada samo posle 20h.

Како су опремљени дошли а нигде полиције одједном.

To korona napada samo u kaficima, trznim centrima i na protestima protiv trenutne vlasti. A na ostalim mestima je nema pogotovo ne na mitiznima vlasti.

1 Like