U istom sam sosu al dobro ne zalim se, imam podrum manji ispod stepenista, bas onako izgleda kao sobica od Hari Potera, danima pricam kako bi mi tu bilo idealno, al uzalud vam trud sviraci 
Hahahahahahhha kad razmisljas da odes u podrum da igras soni, sve mi je jasno 

Ja sam devojku sa kojom sam vec 5 godina lagano navikao na soni tako da se zna sta je svetinja.
Ma kakvi, ne brani meni zena nego razmisljam svoj kutak da napravim 
Ja ispred monitora imam fotolju 
Switch takodje prikacen na monitor iako ima 55inca tv u dnevnoj sobi.
Kazi mi kako cistis ovu tastaturu? Imam dve takve i nikako da pronadjem nacin da ih ocistim a da ne skidam kapice 
Poslednji ples legendarnog reditelja koji nam je podario neke od najboljih animiranih filmova…Spirited Away, Howl’s Moving Castle, My Neighbor Totoro, Princess Mononoke.
Zasto si odlucio duradis jos jedan
Zato sto volem 
Iako je ovo valjda treći put da kaže da mu je poslednji film, uvek me interesuje šta će da napravi.
S obzirom da ima 80 godina, mislim da je ovo definitivno poslednji put. 
Nisam je jos cistio. Mozda je odnesem na posao pa kompresorom malo izduvam.
Odletece sve kapice na sve strane 
Dje maramica? 
Nema na stanju 
Ja sam licno kupio zbog kljuceva od automobila i kljuceva od kancelarije. Tu imam i neke usb-ove sa bitnim podacima. A kljuc od auta ako ode onda vise nema kasko osiguranja. A cesto ih zaboravljam gde god krenem.
Inace moze se koristiti kao gps za bilo sta. Bajs, auto, putna torba…. Neogranicene mogucnosti tag-ovanja. Sve to pratis preko telefona, tj 24h imas uvid u to sta se gde nalazi. Kao i opciju da te obavesti telefon i sam tag ako zaboravis negde uredjaj na kome je tag.
A moze i kao @mvasic da pratis ljubimce 24h 
Ovako inace izgleda kao privezak, nije lose
Moj je zakačen na mačora. Voli da utekne. E pa neće da može više. 
Ma metnem na privezak od kljuceva 
kao ukras 
To sam i ja rekao 
Napiši amin ako je YouTube premium dobro došao u tvoj dom.

I salji na 10 prijatelja