Dodje reč brate, ne ljuti se 
Ја тврдим 
Battlefield 2042 je najbolji od svih do sad. Eto rekli smo, a kad pocne season pass i jos ubace novih mapa, puske… pocinje oral 
I još jedno 7 pečeva do aprila 2022. zamisli kakva će to tek igra biti brt 
Haha iskreno ja sam za obe varijante. Jer fps ne znam ko moze igrati na tv-u. Pogotovo ako COD i jos par igara dozvoljavaju igranje na misu i tastaturi, onda je monitor obavezan.
@jahalang0112 lako je njima sprdati se kada imaju ledja i dupe da sede ispred monitora. Videću ih kako krenu da stare, kako će se polako povlačiti u fotelju pa na kauč, pa onda u krevet i eto ti 3.5m od TV-a i cepaš FPS bez problema 
Da se razumemo ja isto navijam za Tv + Kauč/fotelja/krevet al’ to mi je vise za God of War ili neki Uncharted 
Mislim da je greh igrati fps u tom ‘modu’ prosto moras imati monitor i sedeti na stolici, cak i kada igras dzojstikom te igre!
Cak mislim da @padawan igra fifu u sedecem polozaju na monitoru jer zna da bude napeto pogotovo kad grindas jednu igru 24/7, je l sam u pravu?
Ako hoces da igras competitive koliko-toliko onda je bolje ovako 
Bas to, ma FPS se i ne igra na konzoli. To je samo “nuzno zlo” u nedostatku pravog kompa.
brat je poseban univerzum, ne treba da ti on bude primer ![]()
Ja sam morao prodati 50" tv sa 2.1 HDMi jer smetam u sobi, pa moram u neki cosak sa manjim zauzimanjem. prostora 
Realno ko nas i pita 
Mislis ozenjenih gejmera 
@MladenVR kako ste vi NEozenjeni?
nije ni vama lako 
Teškoe brt ali borba neprestana 
Borba - Prsa u prsa 
@jahalang0112 ne kazem da smo mi ovde sa foruma pro igraci, al da mozes bolje da igras na monitoru nego na tv-u to je cinjenica.
Prva stavka je sto na monitoru igras na 120 fps-a a na tv-u ne, osim ako nemas onaj sto tera na 120 sto je preskup.
Druga stavka je ta da ti je monitor manji i dosta lakse se snalazis u prostoru dok gledas u manji ekran nego kad moras non-stop da razvlacis pogled na 50 inca.
Ne kazem ja da nuzno moras da budes bolji ako igras na monitoru nego da imas bolje uslove za odredjeni zanr igrara, tipa fps. Ako ne znas da pucas na 30 fps neces znati ni na 120 da se razumemo 
Mis i tastatura vs dzojstik, to je sve stvar ukusa i kako ti vise lezi, vec poznata debata. Aim assist vs bolje i lakse kretanje na primer…
A kad sam rekao stolica nisam mislio gaming stolica, vec bilo koja. Meni licno ne odgovara da igram sa kreveta. Brzo mi se prispava i izgubim interesovanje za igru koju igram, osim ako nije neka platforma.
Na zalost i taj sto ide u 120 nije poput monitora jer imam Lg cx55 i kada sa njega predjem na monitor osetim fin input lag na TVu
Upropastilo dan : hmm pa mozda to sto bukvalno nisam ni video dan , tj prespavao sam ga , ono nocas nesto nisam mogao da spavam jer kod mene u sobi je bas vrucina od radijatora i centralnog grejanja, ono budio se, zaspao u 7 pa se probudio opet u 9, onda otisao u wc lepo ispraznio se ko covek, umio, otisao do frizidera popio malo ladne vode i legao opet, komirao se i ustao u 16:45 (sto verovatno opet znaci nesanica u najavi i nema spavanja do ujutro i sledecu noc) , vec je bio mrak, tako da dana nisam ni video danas.
Inace ja volim zimu, hladnocu, sneg i to ali jedino sto ne volim u vezi zime je to sto je u 4 popodne vec noc , bas onako nekako bezveze i depresivno (mnogo bolje leti ono dan do 9 uvece) i ono bas moras da se potrudis da ustanes malo ranije da bi video i uhvatio nesto dana (naravno ukoliko nisi u obavezi da svako jutro ides na posao).
Ja sam samo rekao da valja imati obe varijante 
Pa kako se osecas u tom trenutku, kao i to sta ti se igra…pa biraj sta oces.
Mislim da je daleko isplativija varijanta, negde oko 700e kvalitetan monitor + tv za ps5 i xbox 
Znas kako, kada sam se ozenio znao sam sta mi je jedina opcija za igru - Dnevna soba, tv i kauc. Sada kada su i deca tu, opet je to isti slucaj. Dakle jedina moguca privatnost je kada svi legnu da spavaju. Do tada se igraju oni, ili eventualno gledaju crtaće.
Radna soba mi nije pomogla jer tu mi treba prostora za rad nema mesta za igranje.
Tako da, svako ima ili nema neke svoje mogucnosti.
Kada sam bio mladji mogao sam sta sam hteo ali vise ne