Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Opa ljudi izgleda da je Diksi korak blize slobodi i gostovanju na Balkan Infu. :wink:

Jedva cekam da vidim Tesino ozareno i srecno lice kad mu bude dosla. :slight_smile:

Nego ja kapiram da ona kad izadje iz mardelja da ce da pocne da fura majicice sa logom Death Row recordsa (jer i dolazi sveze iz death row-a u CZ-u ) i da pocne da snima tvrdokorni gangsta rap (ono da bude srpska Lady of Rage ili Lil Kim) , ono vec ima taj glas i to gangsta drzanje, samo jos flow malo da izvezba i verovatno ce da ima vise rap pseudonima a ovo bi mogla da budu od nekih :

Nika Bajbokovska

Dixi La Mamita

Iron Lady Killa

Queen of the South

Lil Grizelda

Ono mozda bi za koju godinu mogla i sa Snoop Dogg-om da odradi remix njegove poznate pesme Murder Was The Case ( jer je sumnjice da navodno ima veze i sa nekim ubistvima). :stuck_out_tongue:

Inace ne mogu da kazem da mi je to ni pokvarilo ni ulepsalo dan vec samo eto bilo mi je malo dosadno a koliko znam ovde nema neke teme svastare koja sluzi za neku neobaveznu sprdnju i caskanje.

1 Like

Ti si bre poludeo :joy:
Imas srece sto nas ovde ima 12 pa niko ne vidi sta pises.

8 Likes

Haha pa ja moram da priznam da je ona meni ovako vrlo inspirativna u poslednje vreme i onako bas pogodna za taj neki moj humor koji ja volim da prosipam (nekom mozda i nije previse smesan ali i ne mora da bude, ja nisam moj zet Dare (ja mu samo pomazem malo) i ja ne zivim od svog humora) :slight_smile:

Nazalost u realnosti ona verovatno i jeste olicenje ovog olosa na vlasti (i tesko da je sad ona nesto mnogo bolja od njih) i ono cak nije ni moj tip ribe ali ono ima neceg kul u tome da mi je simpaticna i da navijam za nju bas sada kada je maksimalno omrazena i kada je rapolozenje takvo da svi oce da joj vide glavu na panju , ono kao u lovu na vestice " aaaa evo je dolijala vestica napokon, spalite je na lomaci".
A ja ono nisam nikad ni bio neki surovi realista, ja priznajem da sam ovako pristrasan i da ne shvatam sebe previse ozbiljno, pa tako da ja mogu i da se sprdam na njen racun, mogu i da je simpatisem i navijam za nju (iako mozda to i ne zasluzuje) sad kada je toliko omrazena, ali ono mene ni ne zanima sad previse surova realnost, politicka korektnost i pravna drzava po svaku cenu (i sad da li je sustinski i pravno/tehnicki kriva za to sto joj pripisuju ili ne) , ono bitan mi je samo taj pozitivan vajb, i zdrav humor i zezanje. :wink:

Inace ja se slatko ubi od zajebancije i sale na njen racun a ono kapiram da kad je puste i kad kreme malo da cita sta pisu o njoj po netu i kada vidi kakve sam sve gluposti pisao, ono kapiram da ima da mi dodje na vrata, onako kad mi dodje sa onim njenim opasnim, smrknutim pogledom, onom kosom skupljenom u rep i sa onim njenim glasom (sto zvuci kao Harley Davidson sto radi na kerozin) i kad kaze ko Gangula " alo misevi gde je Fabrizio Tagliano jel ga video neko" (recite mu bolje on sam da mi se nacrta nego ja da dolazim po njega) a ona jos kad bude izasla iz pritvora onako ljuta kao leskovacki ustipak i jos onako malo fit i ojacala od sklekova, trbusnjaka, udaranja u bokserski dzak i vezbanja u zatvoru…ima da bude kuku-lele, nece mi pomoci ni tata ni mama. :stuck_out_tongue:

1 Like

Hahahahah auuu ljudi , ovo je i za mene previse , brateee dal ste realni , inace ovo je isto onaj Telegraf koji je objavio onaj epski ali zaista epski naslov koji sam okacio juce gde je kao neka komsinica videla skicu kako neki celavci i cupavci sa narkomanskim podocnjacima oce da crtaju mural Dragana Djilasa na zgradi gde zivi Vucic, oni su cak i Informer zajebali. :smiley:

Mislim za ovaj naslov mozda i mogu da kazem da mi je ulepsao dan, ono bas sam se slatko ismejao.

Negde jel ste primetili kako sad Diksi nakon inih filtera na Instagramu sad koristi “zlikovac filter” za naslovnice tabloida, ono svaka njena slika koju okace uz neki tako ludilo naslov uvek ide u paketu neki tako psihotini, manijakalni i izbezumljen pogled, da onako izgleda sto psihoticnije, sto devijantnije, ono kao besan pit-bul koga treba uspavati , ono bas sa ciljem da je maksimalno satanizuju i ogade ljudima, da ono ljudi kao u areni pocnu da navijaju bacite je lavovima ili spalite je na lomaci , a ono veliki vodja sedi u imperatorskoj stolici i samo pokaze prst gore ili prst dole…strava i zasu jbt.

Inace treba pratiti sad taj Telegraf, bice sigurno jos svakakvih bisera i ludilo naslova (ne mislim sad samo vezano za nju nego uopste, tu su jos i Djilas, i Solak koji nam je oteo fudbal i grofica Marinika od Porsea i njen lazni zemljak Djoko Vlah i Boskic , ima tu materijala koliko hoces) koje treba kaciti na Only Fun’s temu. :slight_smile:

Дуго сам планирао да пробам. Индијски ресторан који је дуго код нас. Колико је укусна храна, зачина милион а ко воли љуто ово је под обавезно.
Конобар зна шта продаје, има савршене савете па ћете знати шта једете.

11 Likes

Да :joy:

1 Like

Onaj naan lebac sa belim lukom bih mogao sam da jedem bez ičega. Inače butter chicken probaj ako nisi, prelepo jelo.

1 Like

Super je indijska kuhinja, ja sam trenutno u gasu za Vijetnamsku ima resoran u bgu bas kul, cak sam nesto i sam spremao :sweat_smile:

1 Like

Исто. Кида хлеб може без ичега колико је добар. Ал би био идеалан за уз ћевапе :rofl:

Пробали смо од предјела попадом масала и пакору од сира са оним умацима.

А од главних јела, пошто је први пут не може без пилетине у карију :smiley: Узели “Paneer jalfrezi” (“Veoma ljuto jelo od komadića mladog sira i povrća kuvanih u izuzetno ljutim začinima”) значи отров чак и за мене који једем отров и љуто. И на препоруку конобара узели пилетину тика масала (пре пре предобро).

Ма зачини су ми први утисак. А онда колико је укусна и добра храна. Мораћу да поновим опет.

Али обавезно треба да нагласи ко не може пуно љуто иначе буре пива оде :joy:

Živ je XBR, umro nije, dok je gamera i Argentine

6 Likes

Kao da je vraceno sve na 24h nazad.

3 Likes

Cini mi se da jeste. I mislim da fale beki post-ovi.

1 Like

Braća Indijci umeju da naprave jagu nevidjeno dobro.

Tja, vreme ionako nije konstanta, tako 24h gore/dole ne znače ništa.

1 Like

Nasao sam monitor konacno posle 2 nedelje cimanja, malo falilo da odustanem i uzmem neki Dell jer je ovog bilo nemoguce naci, Xbox sam. morao uzeti ovog puta isto, makar i da mi stoji je konzola zmija ( Series X), a ovu cemo tek probati, vecina ljudi je ovde hvalila :blush:

18 Likes

Mozda je vise za drugu temu.
Ali me obradovalo do jajaaaa. Ako ovo bude istina.

3 Likes

Meni samo nije jasno kako mozete da se igrate na monitoru. Ja dok se ne zavalim u kauČ na 3,5 metra od 55” nema nista od igranja :grin:

Cak sam gledao i 75 inca ali nemam mesta :joy:

4 Likes

Da brate, ali ti nisi pro igrač koji igra Battlefield 2042, najbolju igru svih vremena. :rofl:

3 Likes

Ja sam kežual velemajstor :rofl:

3 Likes

Bukvalno niko ne tvrdi da je najbolja igra svih vremena.

2 Likes