Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

@Akiris i ja pre par godina…

17 Likes

Awwww :smiling_face_with_three_hearts:

Evo jedne od pre deset godina lebemekani

15 Likes

Lebemekani… Ali manje više smo ostali isti.

1 Like

Neso jel imas jos tu majicu? :heart_eyes:

ispravka, bradati konj ::smiley:.

Mada sada imam uredniju bradu i kraću kosu.

3 Likes

Samo Samer jeo bombona :rofl:

4 Likes

Jel mi verujes da stvarno nisam. Koliko god da izgledam tako :joy::joy:

Ne verujem :rofl:

1 Like

To je zbog osvetljenja :grin:

1 Like

Dvostruki zivot forumske aristoktratije sa egzoticnim hobijima (DJ-isanje ili pecanje) koje nikako necu moci da razumem :smiley:

1 Like

Imam, naravno.

1 Like

Stigao Luka kućici. Moj mali gejmer

41 Likes

Cestitam :heart:

1 Like

Ja sam sve do sada na bazi slika sa foruma mislio da su dvojica desno zapravo jedna ista osoba, da bih sada saznao da nisu :joy:

1 Like

Cestitam brate, vidi se da ce biti gejmer na tatu.

1 Like

Čestitke

1 Like

Ajme miša malenog :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::heart:
Čim vidim tako bebaru odmah bi još jedno, ova moja se već otela skroz 12 godina puni 13-tu, drma je pubertet, sad tata dodje kao bankomat i ćao ne postojiš :heart: :rofl:

4 Likes

Ne znam, pricali su mi da je full osećaj ali do danas nisam znao i verovao da to nemam u sebi. Medjutim sta ti je majka priroda jbt?!
Samo sto nisam zaplakao kad sam ga uzeo u ruke jutros…

1 Like

Da ti je živ i zdrav sin, ČESTITAM od :heart:
Hehe, čuj ti njega samo što nije zaplakao, ehh, pre tri godina u porodilištu samo što mi se rodio sin, sestra me zove, iznosi ga, ja se ubih od plakanja, a tek pa kada sam ga uzeo prvog puta u naručje, to NIKADA zaboraviti neću…
Cuvajte, se i pazite još jednom želim sve naj naj najlepše

3 Likes

ugh

4 Likes