E to zapravo Ljudi u crnom su napakovali Diksi jer ih je provalila , a i mislili su da ima deo sa palog NLO-a koji se spremala da pokaze u javnosti. 
Inace sad ozbiljno bez zezanja, ali to sto si posle pomenuo to podanicko ponasanje, bez emocija, nedostatak empatije, strog i izrazen hijerarhijski sistem, i te neke osobine prema nekim saznanjima zapravo i vuku korene od te negativne reptilske rase koja je prisutna na Zemlji i uticala na nasu civilizaciju.
Da zapravo imamo dva koncepta i u univerzumu, da postoje one plemenite, veoma duhovno uzvisene i razvijene civilizacije koje pripadaju toj takozvanoj Galakticnoj federaciji (mozda se to telo ne zove bas tako kao u Star Trek-u vec je to vise onako neki genericki naziv za to i nesto sto mozda i najpribliznije oslikava tu organizaciju) o kojoj su govorili neki zvanicnici , recimo nedavno i onaj bivsi sef izraelskog svemirskog i nuklearnog programa (pa cak i Dzin Rodenberi tvorac Star Trek serijala je isto navodno imao neka saznanja o tome i znao neke ljude bliske ufoloskim krugovima) ciji se princip postojanja bazira na uzajamnoj saradnji, toleranciji, ljubavi i postovanju, jednakosti, radu na sebi, ocuvanju mira kao i diskretnom pomaganju onih nekih manje razvijenih civilizacija i svim tim pozitivnim nacelima i taj savez broji cak nekoliko stotina hiljada clanica , ne postoji tu hijerarhija, svi su jednaki ali na neki nacin oni sa Sirijusa se smatraju idejnim tvorcima te organizacije i mozda duhovno i tehnoloski najrazvijenom civilizacijom u galaksiji dok sa druge strane imamo te negativno orijentisane vrste kao sto su recimo reptili pre svih i oni oni funkcionisu na suprotnom principu, na principu pokoravanja drugih, vladanja uz pomoc manipulacije ,straha i represivnih mera, strogog i jasno izrazenog hijerarhijskog nacela, itd i da je nas svet zato takvo mesto kakvo jeste gde smo oduvek svi imali osecaj kako ovaj svet definitivno nije uredjen po meri coveka i nekim Bozijim nacelima bas iz razloga zato sto je nasa civilizacija bila hiljadama godina pod uticajem tih negativnih reptilskih sila i njihovih hibrida ali da se polakoali sigurno i to menja i da ovo sve sto se desava je zapravo odraz toga, oni znaju da su porazeni i da je njihovo vreme proslo pa ocajnicki pokusavaju da zadrze status kvo pa makar i po cenu unistenja tog sveta.
Inace takodje prema tim nekim saznanjima postoji dosta realizitih reptilskih civilizacija i nisu sve nuzno negativne i da unutar te Galakticke federacije postoje isto i reptilske vrste , isto tako nisu ni sve humanoidne i da kazem ljudolike civilizacije pozitivne.
Navodno velika vecina vanzemaljskih vrsta u fizickom svemiru je humanoidnog oblika i vecina njih je relativno ili dosta slicna ljudima (barem sto se tice nekog spoljnog izgleda) jer verovatno ta neka Univerzalna Sila Kreacije , taj neki Kreator (koga mi obicno nazivamo Bogom) je verovatno stvarao ili stvarala sav taj inteligentni zivot po nekom slicnom principu i po nekom proverenom i oprobanom kalupu, mada naravno postoji dosta i onih koji nimalo ne lice na ljude, kao i oni koji uopste nisu u humanoidnom obliku , postoje cak i bica koje bi mi opisali kao da su sazdana od neke svetlosti ili energije.
Sad naravno ne mogu ja nista ovo sa sigurnoscu da potvrdim govorim samo na osnovu nekih saznanja i informacija kojima raspolazem (koje naravno ne moraju da budu nuzno i tacne).
Inace sto se tice te Galakticne federacije po meni je sasvim logicno da tako nesto postoji, mislim i ovde na Zemlji i ljudi su se od vajkada udruzivali u plemena, i u koja kakve saveze, takodje i u savremenoj istoriji imamo ne znam UN, EU, BRIKS, Evro-Azijsku Uniju, Africku Uniju, Panamericku Uniju, NATO, imali smo i Varsavski pakt , samo imamo ODKB , itd, ono sasvim je logicno da i na nekom kosmickom i makro nivou se te napredne vanzemaljske vrste koje dele slicne vrednosti, nacela i interese udruzuju u razne saveze i medjuzvezdane organizacije radi lakse odbrane svojih interesa, radi lakse i brze komunikacije, saradnje, razmene informacija, itd , efikasnije zastite od nekih eventualnih spoljnih pretnji, itd , ono potpuno logicno.