Taj sa HDMI ima valjda i neki spa, pa neki lobi i bar ![]()
Au bre danasnja omladina ne zna da se zabavi.
Bude li ovaj moj negde nosio konzolu ima da ga se odreknem preko politike ![]()
Taj sa HDMI ima valjda i neki spa, pa neki lobi i bar ![]()
Au bre danasnja omladina ne zna da se zabavi.
Bude li ovaj moj negde nosio konzolu ima da ga se odreknem preko politike ![]()
Subjektivna stvar. Ja ne nosim konzole, ali bi pre igrao nego se cvario u spa ili cirkao po barovima. ![]()
Има времена за све.
Али кад радиш са дебилом само ми фали уз базен још да га гледам. Одем да шетам сам или у собу.
Jbg, ne znam koja je situacija. Da li bas moras da ga tolerises. Ali ja ne bih blejao sa nekim koga ne gotivim ni na poslu a 1sec kada sirena.odsvira kraj ni toliko.
Samo poslovno, ok moramo da radimo zajedno na necemu. Nemam problem ali kada se posao zavrsi onda cao.
Upravo praktikujem ovaj sistem 
Na temu ugovora i Telenora.
Jedva cekam da probam igru, deluje strava preko yt.
Ja sam je kupio, prelepa je igra, likovi i njihov odnos/hemija je fenomenalan, bolji nego u filmu. Sve je na svom mestu osim kontola (malo su clunky za moj ukus) i tranzicija između gejmpleja i cinematic scene su preoštre (moram uporediti sa Outriders nažalost). Generalno, mnogo dobra igra ali imam osećaj da još par meseci u rerni bi dodatno ispolirali igru.
Noodle modelirao rakuna 6 godina u nekom podrumu na severu kanade bez grejanja sa internetom 56kb/s i ti tako jos par meseci 
Sjebalo: Zatvorili Madjarsku granicu za turiste, mogu da udju samo njihovi drzavljani ili stranci ako je u pitanju neki specijalan slucaj. A ja rezervisao na Bookingu jos pre mesec-dva 7 dana u Budimpesti za mene i devojku. Sreca pa imam onu free cancel opciju.
Nego recite mi je l moguce putovanje u neku zemlju uopste sad dok traje ovo? Cisto informativno pitam. Jer vidim da je svuda pocelo jos jace da bukti u poslednjih par dana, tesko da ce se stanje popraviti uskoro…
Uslovi za putovanja se menjaju iz dana u dan, trebalo bi da na sajtu ministarstva spoljnih poslova mogu da se dobiju informacije za konkretnu zemlju:
Не знам одакле ти то. Они су најавили да неће затварати улаз. Поготово због празника и нг.
А званично не треба ништа за улаз копненим путем осим пасоша. Ја пратим пошто планирам.
MAĐARSKA
Državljani Srbije mogu da uđu u Mađarsku bez ograničenja, odnosno pod istim uslovima koji su bili na snazi pre mera uvedenih radi sprečavanja širenja virusa COVID-19. Nije potrebna potvrda o vakcinaciji, niti negativan PCR test.
Сајт полиције њихове
You can enter Hungary by road, rail and waterway from Croatia, Austria, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia and Ukraine without any epidemiological restrictions, regardless of your nationality and coronavirus immunity, but you must have other general conditions for entry (e.g. a valid travel document). The following restrictions apply when entering by air.
Ja sam nasao post od pre par dana gde je pisalo da treba poseban razlog za ulazak u drzavu, mada moguce da je za Srbiju izuzetak.
Verovatno sam pogresio.
pa poseban razlog, ides sa devojkom iz Srbije da uzivas bar par dana 
Hahaha da je tako lako.
Ja sam procitao da turizam nije jedan od tih razloga, vec tipa posao ili nesto slicno.
Ја планирам за њихов Божић. Тада неколико дана.
Ja se i razmisljam da l da idem uopste.
Sta ako uvedu neke mere pa ostanem zaglavljen tamo da ne mogu da izadjem.
Kaze mi drug koji zivi tamo da je stanje katastrofa, uopste ne ide na bolje.
Skijanje vam nije baš najbolje 
Ikon Pass ih nema