Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Meni 4k sport klub brutalno izgleda, ima i eurosport 4k isto je top.

Da da shvatio sam svima radi i svi ste presli Returnal :smiley:

2 Likes

Gde više da se šire, dok su bili na vlasti raširili su se ko korona :grin:

2 Likes

Imas gradova gde SBB ne postoji. Jug Srbije im je crna rupa, cini mi se da u Vranju nema SBB-a. Neka potvrdi @MladenVR ima li ga tamo? Cini mi se da sam negde procitao da od Leskovca na dole nemaju mrezu. Pa u Soko Banji isto nema SBB kablaovske, samo MTS…

Nema brate, samo MTS i njegovi sateliti.

Kod nas u Subotici je neko vreme bila prica da samo na Prozivci (deo grada) imas mogucnost za SBB. Ne znam da li je i dalje to slucaj.

Generalno ovde u Kš ima ga i po selima na 10km od grada. Rasirili su se bas, realno imaju bolji izbor kanala nego na MTS-u sem sporta odnosno fudbala. Ja to nesto i ne pratim pa me i ne zanima, jedino snuker volim da gledam i ponekad eto tu Formulu ali preziveo bih i bez nje zarad kvalitetnih filmskih kanala.

На службени пут увек треба ићи спреман

7 Likes

ja procitah Jovanjica :joy:

3 Likes

Чему вређање? :rofl:

Sto vredjanje? da je meni jedna :rofl:

1 Like

Pa ti posadi u bašti, da slucajno izraste nesto :joy::joy:

1 Like

S je savrsena konzola za putovanje, ja sam cak X vukao na Zlatibor :sweat_smile:

Dzojped je inace prelep.

1 Like

Ma brate konstantno sam nervozan. Plasim se da ce se odraziti to na biljke pa ce postati Mari :rofl:

2 Likes

Nikada mi nece biti jasno zasto neko nosi konzolu na neki put :thinking:

Onda ti treba gotov proizvod, mani se sadjenja :grinning::grinning: ili kupi gardeners of the galaxy :joy:

1 Like

Где ти видиш конзолу? Носим само џој, да ме прати срећа, он ми талија.

1 Like

Cloud gaming? :thinking:

Ne ti, pominju ljudi da nose.

1 Like

Ма зајебаван се :smiley: И ја бих носио конзолу да не радим са дебилима.

Сваки хотел има телевизор са HDMI.

Стрим неће. Црн ми екран скроз. Пробао кући све ради. Сад неће. А и раније сам имао проблем са сликом, често пада на низак квалитет. Без обзира на јако брз нет.