Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Posao razumem, zajebanciju i ne bas. Raditi je naravno neophodno, ali ako ti je posao ugrozen jer ne mozes da ga obavljas, moras naci drugi, nema sedenja kuci i da te “proguta ludilo”.

Medjutim ti si tu recenicu mora se ziveti stavio u nekakav drugi kontekst da ne treba ziveti u strahu cime si implicirao da se ne treba prodrzavati mera (ili sam ja barem to tako shvatio).

Evo opet pricas o kvalitetu zivota, to mora malo sada da istrpi, da bi nam svima bilo bolje.

A to sto pricas o zivotinjama - pa one takodje kao i mi moraju da rade da bi zivele. Po tome smo slicni. Mrav mora da vuce hranu 10x tezu od sebe, pcela radi da bi proizvela med, grabljivice love… Svuda je borba za opstanak.

Strast i umetnost ostavi za posle korone… Bice vremena, ziveo si tako 50 godina, ziveces jos 50 nadam se.

U sumi. U civilizaciji ne moze. Oces sve blagodeti civilizacije, struju, vodu, da ti neko ne razbije glavu i otme auto, a neces da nosis maske i da se pridrzavas mera…

1 Like

Divan citat predivnog umetnika

‘Sve će proći. Ali, kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?’’

Mesa Selimovic

2 Likes

Tačno ću se usrati.

3 Likes

Dobro, red je da malo oplemenimo ovu “teca na slavi” diskusiju, sto da ne :smiley:

1 Like

Barem ti wc nije daleko. Verovatno vec sedis.

O cemu se radi? Mislio sam da postoji samo jedna tema za lupanje gluposti, i to o vakcini…

6 Likes

Ne, gresis. Za to je namenjena svaka tema…

1 Like

Jel moguće da je i ova tema otišla u :mobile_phone_off:

Tako ispadne kad se hrane trolovi.

Pa ne znam baš… svako na ovom forumu troluje u nekom momentu…

1 Like

Realno. Kad samo tri čoveka imaju konzole najnovije generacije. Mogu napraviti njihovu internu viber grupu pa da pričaju o next gem igrama i performansama :smiley: do tada, Covid 19, vakcine itd će dominirati na ovom forumu :smiley:

4 Likes

@marko_gts Gde se gasis :grin:

Koji ti problem.imas?

Problem u koju god temu udjem ti drzis predavanje :grin:

4 Likes

Bas glupo kad moze samo :clown_face: da stavi… a on covek pokusava da objasni…

1 Like

Čovjek je zatrovao svaku moguću temu na forumu, nema s kim se nije posvađao oko svega mogućeg. Misli za sebe da je moralna vertikala, apostol istine i guru prosvjetljenosti.

On je vidio ko je ubio Kenedija. Bio je prisutan kad su sletali na mjesec. U svakoj stvari ima svoje insajdere, upućen je iz prve ruke. Mrze ga zato što mu zavide.

Nemoj više da nam ništa objašnjava, naobjašnjavao se za pet života.

3 Likes

Simpa je Marko lik ali je malo vise kontradiktoran :grin:

Ovamo se ubi da objasni kako je naucna fantastika napuniti elektricni automobil, kako nema vremena bla bla bla, a po kolicini komentara ovde pomislim da covek ima svo vreme ovoga sveta :slightly_smiling_face:

Naravno komentari nisu nuzno losa stvar ali brate ja koji imam mnogo slobodnog vremena ne stignem ni da ih procitam, a kamoli ispisem :grin:

Misljenje kao dupe, svako ga ima…
Ali vec vidjeno, kada se dirne u par likova koji su “svete krave” reakcija je uvek ista. Ok. Sve jasno.
Nema potrebe da budes primitivan.
@Oblakoder
Telefon, svaki komentar. 3 sam napisao dok sam cekao ceru sa baleta… 1 dok sam cekao da izbace decu iz vrtica… 3 dok sam cekao papire sa carine…
Ako vec moram da objasnim :wink:

Ne znam šta bih rekao… Sa nekima bih se ponešto složio, za nešto i ne bih baš…

Generalizovanje nije nikako dobro, eto @padawan reče kako generalno i ne treba da se cima neko oko otvaranja kafića jer od njega žive gazda i dva konobara… Nije baš tako… Postoji čitava industrija koju ovo sve pogađa evo uskoro godinu dana… Sale za svadbe, muzičari, fotografi, organizatori eventa, ljudi koji rentaju ozvučenja, itd itd itd da ne nabrajam dalje…

Ne treba sve gledati površno… Evo sam @padawan znaš na koji način sam oteran iz kompanije mesec dana pre početka ovog sranja… Godinu dana ne mogu da se spojim sa životom, krajčim bez ikakvih preterivanja, mislim da sam poslednji put letos sebi kupio poslednje parče garderobe… Pošto se bavim prodajom ljudi su u početku srezali budžete za sve živo, osim sa ono najbitnije, tako da šansa da bilo šta zaradim je ravna nuli… Drugo, side job mi je fotografisanje, i mogu vam reći da sada već ozbiljno razmišljam da rasprodam opremu i aukurac… Ne znam kada će ovima da se digne kita i kažu au evo sada je sve ok, život se nastavlja…

Neka se bre jebu i oni i korona i sve… Vidim britanci u junu skidaju lockdown bez obzira na sve… Jednostavno život ne sme stati, koliko god se trudili da zaštite živote ljudi od korone, drugi će umreti od gladi…

Ako su mogli na sahranu one dvojice i ljube njihove leševe, ne vidim ništa loše da se napravi ispraćaj za Balaševića, da ne spominjem otkrivanje spomenika i ostalo…

Jednostavno ne smanjuje se broj zaraženih, na ove glupe mere, što znači da se nešto radi pogrešno… Eto ja sam se zarazio na poslu, nisam u kafiću… I to je po molbi mog hvala bogu bivšeg poslodavca zataškavano da ne bi zatvorili firmu u karantin… Čekaj šta je jedan običan drkadžija i izrabljivač važniji od nekog konobara, fotografa, didžeja, muzičara?

8 Likes