Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Svaka čast :slight_smile: Definitivno mi je popravilo još više raspoloženje

2 Likes

Svaka cast i za gest i za tekst, uljepsao si i meni dan.

5 Likes

Hvala puno svima :slight_smile: Eno ga ćale na svakih sat vremena siđe dole i glanca, licka, sve pod konac. :grinning_face_with_smiling_eyes: Ne da vetar da dune na njega :grinning_face_with_smiling_eyes: Ali neka. :smiley: Ps, srećan Božić svima koji slave. :slight_smile:

14 Likes

Aaaaa prelepo :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Sad ja plačem :sob::sob::sob:.

8 Likes

Ovo je policijska zemlja sa jakom ekonomijom. Sve ostalo je naivno.

Imaš izbor za sitne stvari, što ti kažeš kozmetika. Sve krupno menjaju lobisti i korporacije. Korupcija je legalizovana pod imenom “lobiranje”. Eventualno ako neki predlog za promenu dostigne veliki hajp pa se političari nadju u toj priči.

Fox je jedina velika tv kuća na desnoj strani. Cnn i svi ostali su na levoj a slično je i u štampanim medijima. Toliko o slobodi istih. Naravno imaš medije u sredini ali su toliko sitni da se ne računaju.

Ukratko, ako nisi liberalan osetićeš “slobodu” na sopstvenoj koži sa izuzetkom južnog dela zemlje. Mada i tamo počinje polako da se menja. Znači tolerancija za sve i svašta i bićeš cool.

1 Like

Auu nista lepse nisam skoro video i procitao. Prelepo ali fantasticno. Svaka majka i otac bi bili ponosni na tebe.

4 Likes

Evo i meni pune oci suza. Hocu svojima da procitam tekst, ali se bojim da ne zapalacem :grin:

Meni su ove stvari smisao zivota. Porodica je blago. Nema vece srece nego uciniti i iznenaditi ljude koje volimo.

Kad smo kod tih iznenadjenja, mi za novu godinu bas iznenadismo kevu. Neke stare kutije stavih pored jelke, a unutra upakovan poklon. Cale zovnu kevu i pita je “Vidi sa ovim kutijama sta cemo, hocemo li bacati to?” Ona potegnu kutije i vidi da su teze, tek ih otvori i vidi u njima poklon.
Prvo smo joj gurnuli “manji” poklon u kom je bio dusek u obliku kokica, kao znak da se nadamo letovanju ove godine (inace obozava gume i duseke), velika cokolada, neki neobicni keks koji bi ona mogla da voli i zimske carape sa deda mrazom i irvasom. Nakon toga je uzela i drugi poklon da otvori. Mislila je da je u pitanju parfem zbog pakovanja i vec uplakana zbog prethodnog je govorila da nismo normalni. Krenula da otpakuje i drugi poklon i kad je videla telefon, prvo u cudu, a onda u plac. Plakala je kao mala devojcica, a cale je grli i ljubi u glavu. Meni srce ko rusija sto mogu da vidim suze radosnice i osmeh na licu. Tri dana pevusila po stanu i ljubi poklon :grin:

Isto tako, roditelji za pozeleti, prosli sito i reseto, izbeglistvo i ostalu bedu, ali na kraju, izgurali. Danas, omladina, tesko da bi sve to podnela. To su ljudi koji su mi uzor i veliki ponos.

Tebi jos jednom svaka cast na ovom gestu. Mogu misliti koliko si ga obradovao. Te stvari ostaju urezane za citav zivot.

Dobar si covek! :grin:

P.S. Evo jedva procitah ovaj tvoj tekst, keva u suzama, ja se suzdrzavam :grin:

8 Likes

Postovanje je mnogo bitno, bez obzira kakvi su roditelji. Ne mozemo ih birati ali se svako od njih odrekao hiljadu stvari zbog nas. Ja sam sa 22 godine ostao bez majke, koja je 37 godina zivota posvetila radeci u zdravstvenom sistemu i pomazuci drugima, da bi se taj isti sistem prema njoj poneo katastrofalno kada je bilo najpotrebnije. Nju su godinu ipo dana lecili od stvari od koje ona nije ni bolovala. Kada je dosao kraj, drzali su se za glavu i krivca prebacivali na druge sluzbe. Jedinac sam i sa ocem nikad nisam imao neku povezanost. Tezak je covek i on recima ne ume i nikad nije znao da pokaze ljubav. Delima naravno jeste. Na kraju je to jedino i bitno. Meni je objava NyM stvarno ulepsala dan, jer kraj 2020. i pocetak 2021. nisu bas najidealniji. Pri kraju godine je umro ocev brat, danas i njegova sestra. Otac ce skoro 66 godina i meni je on jedina, da ne kazem prepreka ali jedini razlog zasto jos uvek nisam otisao odavde, a verovatno hocu, jer je postalo nepodnosljivo ziveti u ovoj zemlji u ovom sistemu.

10 Likes

Moja selidba za Novi Sad je dosta pozitivno uticala na mene i moje. Smatram da sam u zivotnom smislu dosta sazreo. Od tada, malo gledam drugacije na odnos sa roditeljima. U njima vidim najbolje prijatelje. Evo, 3 godine za redom docekujem novu godinu sa njima.
Zelim da te “bitne” dane provedem sa njima. Vreme brzo prolazi i dok su mi tu, zelim da budem sa njima. I lepo mi je uz njih. Nije kao da se teram da tu budem, jer ih sutra nece biti. Kada sam otisao u NS, odnos sa njima se jos vise popravio. Valjda smo svi svesni sta jedni drugima znacimo.

Ne mozemo birati ni roditelje, ni sudbinu. Ja sam zahvalan za svoje i svoju. Bude mi jako zao kada cujem da je neko mlad ostao bez roditelja. Kao i kada neko nema dobar odnos sa njima. Meni je porodica jako bitna figura u odrastanju.

Nek nam je srecan Bozic, gaming porodico :slight_smile: :heart:

7 Likes

Još jednom hvala svima :slight_smile: Ma lep je osećaj kada mi je pre par godina ovako nešto bilo pojam da pomislim samo da kupim auto i njima i meni, a danas sam nekako i uspeo da sklonim sa strane i iznenadim ih. :slight_smile: Ovo nisam lično šerovao nigde na društvenim mrežama i sl. (moji jesu doduše :D) samo sam ovde podelio sa vama jer smo naši i to je to. :slight_smile:
@robotnjik, @marko_gts, @von_Brcoos Hvala i vama i takođe svaka čast na telefonu i iznenađenju, sve su to velike stvari :smiley:

8 Likes

Bravo, i svaka ti čast… Mislim da nisi mogao lepše i bolje da odradiš…

Kada budem išao na tvoju stranu, moram navratiti kod tebe da me tetoviraš, vidim da si mnogo dobar lik

1 Like

Hvala. :smiley: Svrati slobodno, posebna cena za republikance. :smiley: :beers::metal:

2 Likes

Pošto košta ful sliv? Salim se, koji stil radis?

1 Like

Bravo :muscle::muscle:

1 Like

Aj na stranu sto sam sve zadovoljniji TCL masinom, cackalo se po podesavanji slike i popravio neke mana rucnim azuriranjem sistema, ono sto me je posebno odusevilo je aplikacija za tv SmartTubeNext, stvarno mi ulepsa dan slusanje muzike bez prokletih reklama. Slucajno sam na nekom forumu saznao za tu aplikaciju koja je prakticno Youtube bez reklama :slightly_smiling_face:

2 Likes

Radi i na PS4 bez reklama :sweat_smile:

Hocu probacu mada mi ovo vise odgovara jer imam i sliku i ton :slightly_smiling_face:

@NmY Sale svaka cast, mogu reci ulepsao si mi ovaj sumorni dan i uopste pocetak ove godine. Respect!
Secam se i ja jedne zastave skojom si dosao. U zdravlju i sreci da vozi i da ga sluzi lepo.

3 Likes

Hvala buraz. To je ta zmija, jedva se popesmo tamo ka tebi :joy::beers::beers:

ima li snega? :sweat_smile:

8 Likes