Watch dogs legion live
Onion nikada ne razočara
Čoveče, gledam neke od slika sa Kapitola, kao naslovne korice za Division 2.
Kakvi zaludni likovi. Većina njih je podojena Trampom, Qanonom, Foxom, kojekavim zaverama, sve to pomešano sa Call of Duty cosplayom.
Vaistinu se rodi!Zelim svima sve najlepse u zivotu
Vaistinu se rodi!
Vaistinu se rodi. Srecan Bozic svima!
Gledajte CNN
Trenutno je Far Cry 6 u Americi
Plakanje xD, pustio sam Cnn posto nisam imao pojma sta se desava i lik koji vodi prica o Trampu, i kako je pustio lazni mit da su izbori pokradeni i kako su tome povereovali “desetine milijardi ljudi” hahahah. Jel to sa sve Marsom ili sta? Umro sam od smeha, i primenio kanal, ovi ameri su pisanje majke mi.
Ne bih se slozio bas da je tako. Lik je poremetio uigran sistem privida odluke. Isto g kao UK
Ljudi samo misle da imaju izbor. Satro biraju izmedju dva kandidata. A ne biraju nista.
Veca fdiktatura ne postoji nigde na planeti.
Ako neko voli US to sam ja ali ne gajim zablude. Sve moze u US dok ne stavis prst u oko drzavi i lovi. A ako to uradis pozeleces da si se rodio u Iranu kao gej hriscanin posto bi bolje prosao.
Ne lupaj.
Ako ti tako kazes mora da je istina…
Jos kada bi obrazlozio… bilo bi top.
Ti si stvarno ubedjen da tamo postoji neki izbor? Da ljudi nesto biraju? Samo kozmetika, neke beznacajne gluposti ali se u sustini nista ne menja.koja god od dve partije bude na vlasti.
Samo biznis i ko plati vise a u sustini ista ekipa.
Mega ulepšalo: Ubeđujem ćaleta već godinu dana i jače da proda njegov stari Fiat Bravo (96. godište, jadan prošao sve i svašta) i da se doplati i da uzmemo za njih neki normalniji automobil. I on neće, i neće u smislu da ne može on da dobije mnogo za taj auto, da nemaju oni para itd, itd. I razumem ga naravno jer su sav novac pucali prvo na sestru i mene kada smo bili mlađi pa tek onda ako ostane išta za njih. Teški su kad hoćeš nešto da im učiniš, od sitnica makar da im kupiš cipele, jaknu, ma šta god jer nisu ni navikli. Uvek su na foru “čuvajte pare za vas”.
I skontam ja da nema ništa od toga ako ja ne uzmem stvar u svoje ruke i nazovem čoveka iz Smedereva koji ima auto-kuću već 10 godina sigurno, tetovirao sam ga gomilu puta, crtao murale i sl. Znamo se i njemu mogu da verujem za te stvari. Vidim noviji Fiat Bravo 2009. god, prelep, kao lutka. Odmah sutradan otišao sa drugarom da ga pogledamo, oduševio sam se kako lepo izgleda i kako je očuvan. I sa full paketom opreme, senzori za parkiranje, svašta nešto što je retko za ovaj model (tj zavisi od paketa opreme naravno, ali po oglasima nisam mnogo naletao na ovakav) I uzeo auto
Odmah ga čovek odvezao na tehnički, sve sredili, dovezao ga meni ispred zgrade sa sve setom zimskih guma gratis uz auto.
Platio sve bez trunke žaljenja, i za registraciju sam odmah sklonio, za mali servis itd.
Ceo život se pati sa krševima, od dva stojadina (od kojih je jedan bukvalno naprsao na pola, znači bukvalno na pola, jer je prevozio nameštaj familiji dok su se selili pošto je njih bilo blam da prevoze po gradu njihovim kolima
) i nakon toga ovaj Fiat kog je do sada imao koji takođe nije bio u nekom mega stanju jer je koštao 700e tada još, ali za nas je bio avion naspram prethodnih automobila.
I sada sedimo u kolima, drugar, sestra i ja i smišljamo kako da ih izvučem iz stana, a da ništa ne posumnjaju. I popnem se ja gore, oni dremnuli malo popodne jer su radili ujutru, podižem ih iz kreveta i kažem mu da sam uzeo zimske gume i da su kod drugara u gepeku ispred zgrade, pa da mi pomogne da prenesem gore na terasu. A pošto moja majka pravi torte po porudžbini već godinama uporedno sa poslom kojim se bavi, za nju smislim da žena od mog drugara koja je navodno takođe u kolima dole želi da se dogovore za tortu nešto na brzinu pa da i ona pođe sa nama ispred. U gepeku od auta je stajala samo jedna guma jer nije moglo da stane svih 4, a na to smo stavili fasciklu i papire od kola sa njegovim imenom i ključeve, da kad otvori gepek to bude prva stvar koju će da vidi.
Kada su izašli, oni gledaju u kola i kaže ćale drugaru “Opa, nema više Pežoa?” i smeška se, a majka stoji sa strane i čeka. I drugar kaže da su gume u gepeku, da otvori i da uzme i ćale otvara gepek i gleda u samo jednu gumu Zbunjen sav, gleda one papire i vidi svoje ime i prezime. Sav pogubljen, pomislio da smo ga uvalili u nešto da se vodi na njegovo ime
Damo mu ključeve u ruke i otvorim mu vrata vozača da sedne unutra i majka da sedne pored njega na suvozačevo sedište.
On lik inače nikad ne plače maltene, zatvoren čovek i sve to, ali teško se držao moram priznati.
Dok keva, ona u suzama uveliko
Inače moj je ovaj beli grom tu parkiran
Uglavnom sve prošlo baš kako smo isplanirali, reakcije takođe, ja srećan, oni srećni što je najbitnije i sada da proda njegov stari i od tih para da se doda i sestri neki da se uzme i to je to. On je ljudina od čoveka i ako je iko zaslužio nešto ovako, onda su za mene to oni.
Uzeo bih i 10x bolje da sam bio u mogućnosti.
Jednom deda mraz i niih da obraduje za promenu.
Svaka čast majstore.
Bravo ! nek su ti zivi i zdravi i u zdravlju i veselju se vozili ! Zasluzili su!
Divna prica, ulepsao si mi dan