Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan? - Vol. 3

Majkumu

Cestitam zaista odlican peck , ti kada si rekao da ces otvarati gvg pekove samo zbog ovog legendary-ja nisam ni verovao da ces njega dobiti :smiley:

Ma igrao arenu, uzas karte mi padale, znaci uzas. Gledam protivnici sta igraju, znaci ono value through the roof. I te 3 izgubim vrlo vrlo blizu. Al ajd necemo dalje o tome nije HS tema.

Au kolko je ovo daleko otislo …

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/561867/Pola-Novog-Sada-pliva-u-vodi

Istusiram se, krenem GTA V opet. I cik pogodite sta se desilo PONOVO!!! Grmelo kao ludo prozori mi se tresli, opet voda pun pistolj, sreca pumpa bila namontirana vec odmah sve izvukla

Dok sam otrcao 10m da ubacim crevo u sahtu gola voda sam, mokar do koze znaci… Ako sad ne dobijem zapaljenje svega i svacega necu nikad

Sent from my Nexus 5

Izvini al stvarno mi smesno :smiley: pa ovo nije humano sta ti se desava… Nikad ti dosadno nije :smiley:

Naravoucenije - ne igraj GTA 5 vise nikada u zivotu. Ti si bre kriv za ove poplave! :smiley:

Kriv sam i za proslu godinu, dan pred poplave resim da odem do posla pesaka. 2.5km ubijem ja setnju tamo i vamo, samo cujes svi leleeee sutra ce kisa. And bam ever since…

Sent from my Nexus 5

Eto vidis, najbolje da ne izlazis iz kuce i da ne igras GTA 5. :smiley:

Te open world igre izgleda veoma lose uticu na njega :smiley:

Grafika je ******, efekti nula. Kvestovi nisu nesto.

7/10 IGN TOO MUCH WATER.

Kvestovi su repetitivni i svode se na klasican fetch. Uzmi pumpu, stavi crevo, gurni u saht, ukljuci pumpu.

Riplejabiliti je nula.

aaaa zaboravili ste najbolji deo, pumpa crpe sve dok ne ostane 5cm jer ne moze vise :smiley: a onda ide rucno iznosenje kofama…

Dakle nisu boring kvestovi hehehehe

Suvise linearno.

A i zvuk je sigurno los.Previse tu ima psovanja i ruznih reci :smiley:

https://youtu.be/zJgFd5fj8Mk

Sto je najgore rejting 0+. Pa de to ima. To mora rated R.

Al prica jedino izvlaci situaciju.Od pocetka do kraja je neizvesno i zanimljivo.Nadam se da je hepi end na kraju :smiley:

Sad kad nas Vladan posalje na hladjenje par dana nahebacemo :smiley: