Pre ce biti Point and click adventure ![]()
Sjebs continues… Crce bojler
Sent from my Nexus 5
A sada ide “meltdown” mog mozga. :envy:swear::headbang::mad:
E sada ako me ne banujete nista! Ali ovo je jace od mene.
Ne znam kako ali mi upadne naslov iz novina da ce nasa draga emisija “Parovi” trajati u nedogled. Nije to ono sto mi smeta. Svaka budala ima svoju zabavu.
Ali ono sto mi je upalo u oko, oci, nos i usi je sledece da parove gleda oko 5300000+ ljudi! Prvo ostajem bez teksta. Onda reko naduvali su malo. Ok, aj da im skinem i 2miliona ostaje opet oko 33000000+ ljudi! Tada padam u potpuni ocaj.
I onda krece…
E kada se pitate kada cete moci da kupite konzolu kao sav normalan svet preko? NIKAD ovde! Kada se pitate na koji faks da idete? Nema potrebe i onako je sve uzaludno! Kada cete moci da zivite kao sav normalan svet. NIKAD! Posto ovde zivi najveca skupina debila koja je skorija i ona dalja istorija videla.
Najbolje bi bilo da sto pre svi uradimo lobotomiju i povecamo cifru gledanosti na onih 7 miliona koliko nas vec ima ovde.
Na nas treba baciti neku hidrogensku bombu i onda potom dekretom Ujedinjenih Nacija izbrisati iz svih istoriskih citanki!
Ili eventualno iznajmiti nekoliko hiljada kvadratnih km u nekom sibiru, ograditi zidom od 500m i sve nas tamo staviti! Da svi uzivamo i budemo parovi.
I onda kada cujem da mi nekome i za neki narod kazemo da je glup itd… Pa sigurno je da nigde u civilizovanom svetu nemate toliki procenat debila i ljudi koji gledaju ovakve stvari.
Sledeci put kada se pitate kada ce biti bolje ili nesto slicno setite se da zivite u zemlji od 6.5-7M ljudi gde je preko 75% potpunih idiota u svakom pogledu te reci!
Sto znaci da ne zive idioti medju nama. NE oni su vecina. Mi zivimo na njihovom terenu, mi smo medju idiotima.
E bas si maler. Jesi razmisljao o kupovini protocnog bojlera.
Zavisi od potreba koje imas ali sam ja pravio kalkulaciju na mom primeru i meni bi se vise mozda isplatio. Plus zauzima manje prostora sto je meni prioritet. Ma da ti imas kucu pa te to ne tangira.
Bojler cu da uznem veci koji zimi radi preko grejanja, ne na struju… Posto treba sad da renoviram kupatilo pa jos razmisljam za to…
A ovo za parove potpuno se slazem!!! Mali procenat normalnih nas ima ;). Ja pink i slicne televizije ne gledam uopste, to se preskace ili ne programira da postoji
Sent from my Nexus 5
Imam SBB onaj D3 uredjaj i ne mozes da izbrises kanale. Pitao sam vise puta! Mozes samo eventualno da napravis neku svoju listu.
Ček šta su parovi? Nesto ko veliki brat?
Možeš da zaključaš programe. Jeste da bi morao opet da ih preskačeš prilikom menjanja programa, ali ih ne moraš gledati ni milisekundu.
Sent from Despair Academy using Amala Network
Marko a što ne bi napravio svoju listu omiljenih kanala?
Npr tamo možeš da ubaciš ono što gledaš, a i da napraviš raspored kakav tebi odgovara.
Nevezano šta gledaš ili ne, ona “tranzicija” sa kanala kog imaš na neki na koji treba da se pretplatiš je katastrofalna. Ako ništa samo zbog toga možeš da napraviš favorites listu.
Podešavanja->korisnička podešavanja->Moje liste i tamo možeš i više lista da kreiraš i uređuješ.
Posle samo na fav tasteru na daljincu imaš promena liste kanala, odabereš tu koju si kreirao i arividerči pinkovi 
Ma znam za te varijante. Ali slabo u poslednje vreme i gledam tv tako da me i ne tangira previse. Ako i palim u toku dana to je broj 303 Baby TV 
Nego ima li neka opcija na daljincu da izbrisem 5300000 ljudi koji smetaju mom normalnom zivotu?? Imas li mozda tako neku opciju da mi kazes? 
Jbg to jeste ogromna većina, mada iskreno kakvu ljudi muziku slušaju mene ovo za parove ni ne čudi. Ne znam što, ali mi je uvek ukus muzike govorio puno o ljudima. Ovako ja godinama, samo sportski kanali, fox za serije, comedy central i za vesti kad je baš nešto bitno al jazeera i russia today i meni dosta.
Najbolje mi je tako da sam o takvim VRSTAMA neljudi neinformisan ko koštun, niti znam pevlajke, blogerke, naše celebrityje i mogu ti reći prija mi za mozak 
A da ih izbrišeš jbg, samo bežanje odavde. Mada retarda na svakom ćošku planete tako da jedino arktik neki, u šumi negde samo s vukovima živeti jbg 
Ja televiziju zato i prestao da gledam. Najvise se nagledam televizije u vreme leta, kada se potrefi da bude neko SP/EP u fudbalu/kosarci, i to je to. Nekada (pre 10 godina), su recimo RTS i omrazeni Pink makar pustali dobre filmove svako vece, a sada cak nema ni toga. Od svog vremena koje provrdem pred televizorom, 95% vremena je igrajuci nesto na konzoli. 
Ja sam napravio listu omlijenih i tu spadaju dva RTS-a, dva HRT-a, dva RTL-a, tri Foxa, pet Arena, History, Discovery i NG. Tu bi upao i B92 koji su nam ugasili u BiH prije par mjeseci, a Prva nikad nije ni bila.
Ostalih 150 kanala ne znam ni koji su…
Od bosanskih ne gledam bukvalno ništa jer je sve politika, sapunice i reality show. Ljudi bukvalno na 20 bosanskih kanala nemaju jedne emisije vrijedne gledanja.
Od televije gledam samo LG znak, ako ne racunam filmove preko usb-a :D. Da nije malo ovog sporta ne bi ni to gledao.
Razmisljam nesto, kako bi lepo legla veca dijagonala a onda skontam kako bi to bila samo veca povrsina za skupljanje prasine i mracna strana sobe 
ja ne znam kako vama tv skuplja prasinu ali ja od kako su izmislili LCD nemam ni trunke prasine na ekranu!!! Ima samo odozgo sto mora da napada, ali sam ekran ne skuplja prasinu uopste
Metafora Vlado, metafora
![]()
Ako se dobro secam, imao si i ranije splet nepredvidjenih okolnosti sa kucnim aparatima.
Imao sam isto me ****vao bojler, a i sporet, sad cekam i njega opet. Posto je ves masina bila proslog meseca…
Sent from my Nexus 5
Parovi skupina ljudi za naucni eksperiment :), nasa drzava ima najveci procenat pametnih ljudi takodje i najveci procenat glupih i tu je rekorder u svetu. Zakljucak nema sredine samo krajnosti. Kod mene PINK, PRVA i happy zabranjeni, kako su debili obi operateri ne mozes da napravis svoju listu debilizam.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Nemam ja problem sa time sto se daje na TV-u. Kao sto rekoh, svaka budala mora da ima svoju zabavu. Moj problem je sto to nije zabava za neke budale. Vec nacionalni sport! U kome ucestvuje 75% nacije. Zakljucak izvuci sam! Ne moram da kazem nista. A da imamo najveci procenat pametnih je jos jedan mit i slika koju sami sebi stvaraju glupi ljudi. Daleko smo ispod proseka u svemu. Guglaj malo. Istina je tamo negde! Samo je treba videti.
Naravno da ima blistavih umova. Ali su se oni pokazali i procvetali samo ako su pobegli od ovih 75% idiota! A posto je to vecina oni vladaju.
A vec sam rekao da sam oduzeo 2M od tih 5.3M i opet je cifra porazavajuca. Nije da tako nesto nisam znao i ranije. Ali sam izgoreo kao licna jos dodatno kada ovako nesto procitam!
I ja sam jednom gledao Happy. :emoticon-0111-blush
Prenosili neku utakmicu ABA lige.