Volim je u svakom toplotnom stanju 
volimo ![]()
To lutko!
Kako cemo samo izdrzati ove silne rostilje, tesko mi padaju
![]()
Amin! ![]()
Sj3b: genijalci iz sbba rešili da obavljaju radove i ugase net i tv od 00-05. Naravno kad mi je trebalo još par gb da skinem witchera i kad sk prenosi atlanta-cleveland
Sent from my GT-I9305
Momci spremni za rostilj i pivo u svako doba vremena ![]()
*janje i pivu 
Sto me podsecate na

Pogledaj moj psn profil ako ima nešto što ti se sviđa, može. Mada, mahom imam Hunting i JRPG igre
Čestitam na kupovini fenomenalne konzole.
Gde ljudi nadjete takve dealove? *tableflip
Salu na stranu, sve vise me iznenadjujete od 5 eura za psp pa do menjanja wii-a za vitu. Sto se tice Vite cvetaju japanske igre najvise ako ti to lezi, ako ne imas dosta portova last gen igara ( Mortal kombat 9, NFS Most Wanted 2012 itd… )
Wii i Vita su tu negde po ceni u oglasima. Ja sam imao ponudu da zamenim za Wii U i sad se kajem sto sam propustio.
e jbg,menjao bih i ja odmah istog trenutka vitu za wii u…
Uf Vita za wii-u, I ja bih menjao. Em sto nisam nesto on the go, em sto vita jos trenutno nema nikakve emulatore za starije igre.
Ljudi, danas sam bio na prvom krugu za onu praksu. Evo pricam vam dozivljaje sada. Sredio se ja, upicanio, posto mi je ortak rekao da je on na prvom krugu pricao sa dvojicom ljudi, pa da bih na njih ostavio dobar utisak. Medjutim, ono sto me je u startu iznenadilo je sto smo radili test. Bilo nas je desetak. Moguce da se sada test radi jer mozda kada je on bio na razgovoru nisu imali toliko kandidata, a sada ocigledno ima vise. Firma se inace bavi nekim finansijsko-bankarskim sistemima poslovanja, i jedna od pozicija na koju primaju praktikante je neki biznis analiticar, tako da sam ja uleteo danas u grupu gde su mahom sve bile neke devojke sa Ekonomskog fakulteta. Rekli su nam da je u ovom prvom krugu potpuno nebitno ko se prijavio za koju poziciju (neki nisu ni specificirali poziciju za koju su se prijavili), vec je jedino bitno da odaberemo izmedju dva testa - jedan tehnicki i jedan ekonomski. Ja sam, logicno, odabrao tehnicki. U Srbiji inace ne postoji neki fakultet gde se stice znanje uporedo iz ekonomije i informatike (ima na Ekonomskom u BG-u neka informatika ali je to go kur@c), tako da moraju ovako malo da se krpe, malo da ekonomisti nauce nesto o informatici na praksi, a malo mi da naucimo nesto i o ekonomiji. To je bas tim recima rekao jedan covek iz firme koji nas je i primio i koji nam je dezurao za vreme tog testa. Vrlo su otvoreni bili, rekli su ljudima da nakon sto su videli kako izgleda test, da mogu da ga zamene za onaj drugi, a mogu cak i da rade oba testa, kako god da njima odgovara. Radilo se sat vremena, mada su rekli da ako vise ljudi trazi da se radi jos, da ce da produze. Moj tehnicki test je imao 13 pitanja, neka iz Jave, neka iz SQL-a, uglavnom tipa “sta ce da ispise sledeci program?”. Ono sto sam ja docekao kao kec na deset su pitanja vezana za quality assurance, koja su izgledala ovako: dat vam je program koji radi to i to. Kako biste ga testirali kao krajnji korisnik? I ostavljeno pola stranice A4 da se raspisete. Ja tu izdetaljisao maksimalno, posto sam se za QA poziciju i prijavio. Poslednje pitanje je bilo smesno i izgledalo je ovako “neki kupon je uplacen u: petak, 1. maja; subotu; 1. januar. Kada ce uplata da legne?” xD Verovatno cisto da provere da li razmisljamo logicki. Verovatno je cilj ovog kruga da odstrane one koji su nekako zalutali ovde (a nisu to uspeli da primete putem pregledanja CV-ova koje su kandidati slali). Ja iskreno mislim da sam prosao dobro, i zacudio bih se da me ne pozovu na drugi krug. Ali da ne baksuziram… E da, ceo test je bio na engleskom i svi odgovori su se pisali na engleskom, tako da su na ovaj nacin verovatno proveravali i da li znamo engleski. Pa eto, drzite mi palceve da me zovu na drugi krug.
Must… resist…

![]()
Kada se budes odmorio, i ako budes zeleo, posalji mi na pm sva pitanja kojih se secas.
Jedan jako zanimljiv sajt za nove naslove 
iPod shuffle za 1€, ojbmliti kako ja nisam te sreće pa da naletim na tako nešto…
Hehe, bitno da smo uspeli, malo je bilo cimanje, ali, It’s Alive!
Ali je bil urnebesno kada je bio problem što si napisao mail kao deamonkiller umesto daemonkiller
Išao sam redom po šiframa, verifikacijama, ***** li ga šta sve ne, kad ono ea umesto ae 
Ali, nije to ništa
Da vidiš na XBL ili na Steamu šta sve imam…
Kada se na sve to doda i Plus…
A Vita nema igara… 
Buraz trazio je 5e… Ja kad odem u apoteku ne kupim po njihov cijeni hahaha
Ebem ti ea i ae izludio sam sinoc a ona muzika kad se upali vita me izludila! Doslo mi je plakati xD