Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan? - Vol. 3

Napisao bih jscript kod da sam skida wallpapere i mijenja ih svaki put kad izadje neka veca igra. Pola sata posla, u zavisnosti od toga kako je postavljen background u CSS-u :smiley:

edit : naravno, ljudi vjerovatno rade full-time, nemaju vremena za ze****nciju :smiley:

Mega uljepsalo :

Nasao ovo za 10KM (5e) :

Ispravno sve, sad samo naci guitar hero igre. Joooj kad razvucem The Metal na ovom cedu…

Kolekcija :

Pa zato sam ti ja slao je li trazis jos gitaru, vidio taj isti oglas. Ja za 5e uzeo psp 2000, uzeo ga zbog baterije kao pokvarenog. Na kraju se ispostavilo da je sve ispravno u njemu, samo baterija ne valja.

Nisam uzeo na pik-u. Uzeo na susari :smiley:

Ljudi pa dokle vise cete da kupujete tako jeftino te stvarcice? Pa izgleda samo vas dvojica mozete naci tako mocne dealove, jel’ to do Gradiske ili sta ? :smiley:

PSP2000 za 5e, ovaj gitaru za 5e, ja se sa tim parama ne mogu ni prehraniti za dan :stuck_out_tongue:

Da se ispravim, ispravna je i baterija u ovom psp-u za 5e. Well then, udarice me grom, i ovako se namrcilo u bl.

Kako je moguce da je prodavac tvrdio da je pokvarena? Ili sam ja nesto pogresno razumeo?

Nije decko imao punjac. Pokusao da puni kod prijatelja, nije bilo lampice, on valjda mislio da je to to. I ja sam sinoc pokusao da punim, i nece, lampica ne radi. I sad ga upalim greskom (a sinoc bio na punjacu 10 minuta), kad ono radi. Ne znam, mnogo me ide u zadnje vrijeme, neki grom ocekujem, a na pjesacki ne smijem.

Ahhh bar ti znas kakve su moje “pregovaracke sposobnosti”. Ti si covjeku uvalio plasticnu kutiju pa smo otisli jesti, piti i u kino… Jbg ja se nisam smio pojaviti tu hahhaha

E pa Tamara, drž se dobro!

P3P i MGS Portable Ops? :smiley: I da, idi dođavola više, ima određena količina sreće, ali je ovo previše :smiley:

Sent from Despair Academy using Amala Network

Ovim vasim slikama i cenama me sve vise navlacite da kupim psp ali na sajtovima su malo vece cene nego sto vi date na to :stuck_out_tongue:

Gdje ?! Reci nam da mozemo pojesti xD :smiley:

seriously, gdje vidis palacinke ? :smiley:

Vlado ono je somun koliko ja vidim :smiley:

vec nekoliko dana teram zenu za palacinke, vidim ih svuda, vidi ladno nisu sad heheheheh, sve ne stize zbog deteta, jos sad ide slava, necu ja da jedem palacinke u skorije vreme. Do duse ispostovala me sa nekim kolacem sto se pravi od eurocrem blok-a, pojeo sam sve sto je napravljeno hehehheh, do duse jeo sam 3 dana ali nema veze, kad odstoji bolji je :smiley:

Sve je bolje kad odstoji, a pogotovo sarma… Uf nema nista bolje nego treci dan slave urokati se sarmom toliko da moras dva dugmeta na pantalonama da otkopcas :smiley:

sarma je tacno treceg dana najbolja :smiley: dobro me podseti nisam je jeo odavno hehehehe

Ulepsao mi je dan jedan stari dobri fan koji ume da bude veoma bucan al meni je bitno sto ima ogroman protok vazduha i ne smeta mi buka previse :slight_smile:

pazi dobro pitanje, ja dok je vruca, hladna mi se nekad gadi

I ja sam za vrucu definitivno , ali dosta ljudi kazu da ne vole dok je vruce …