Mnogo dobra stvar, sad ste i mene uvukli jer obozavam med.
Gde zivis?
Jos jedan veliki moj problem je sto zivim u stanu. Tako da… Imam neke ideje gde bih mogao da uvalim kosnice ali polako.
Nije to toliko težak i zahtjevan posao koliko je osjetljiv, jer su pčele ćudljive. I ja sam amater, meni pomaže punac koji se tim bavi duže vrijeme.
Čekaj, planiraš da držiš pčele a živiš u stanu? Kako to misliš da izvedeš leba ti?
Urbano područje nije za pčele, smeta im buka i metež, nema dovoljno hrane, a ako ih prihranjuješ taj med posle nije ni za šta.
Čak i da eliminišeš sve ovo gore, prijaviće te ubrzo neko od komšija (ja prvi bih) komunalnoj policiji pa će da te pitaju gdje ti je bus plus.
Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša
Ne brini, jesam blesav ali ne bas toliko. Planiram da ih drzim kod kuma koji ima plac na obroncima fruske gore.
Imam ja neki plac negde oko barajeva ali mi je daleko nemam ni ograde niti ista.
Ovo njegovo je ogradjeno, ima tamo vikendicu itd… Plac je velik, udaljen poprilicno od bilo kog glavnog puta, cak bilo kog asfalta. Sve same sume i livade.
Znam da nije naivno ni najmanje. Zato sam i rekao da bih samo hteo da to bude mala prica sa 1-2 kosnice plafon. Pa da vidim kako mi ide. Pa ako mi prezive pcele onda polako. Hvala ti za ponudjenu pomoc. A ako i pokrenem pricu verujem da cu smarati sve zivo.
Sto se tice broja postova. Izgleda da mnogo laprdam cim sam dosao do broja od 2001 Mogao bih da smanjim malo. Ne kazu dzabe stari ljudi:
Ako nemas nesto pametno da kazes onda cuti!
Polako, ima tu mnogo posla. Rekao mi je ortak koji je vec bio na razgovoru da ima 3 kruga. Prvi je onako uopsten tehnicki, cisto da vide da nisi lagao za ono sto si napisao u CV-u. Drugi krug je sa team leader-om, i postavljaju neke mozgalice (najvise mrzim to). U sustini, ako prodjes drugi krug, prosao si sve, jer je treci krug samo razgovor sa HR menadzerom gde se dogovarate oko plate i radnog vremena.
Hahah nadamo se da nisi lagao u CV-u
Sretno, i cestitam
Ljudi, jel ste pokusali nekad “energijom” da vas 4-ca sa spojenim kaziprstima podignete odraslu osobu ko od sale?\
Osoba koja se podize je u sedecem polozaju, sa skupljenim nogama…Jedan sa spojenim kaziprstima stavlja ispod jeden miske, drugi ispod druge a preostala dvojica ispod kolena…
E sada, prvi put nije imalo teorije da ga podignemo, nakon toga stavljamo dlanove iznad njegove glave i to tako sto su dlanovi jedan iznad drugog gde se ne dodiruju i tako jedno 10 minuta i nakon ponovnog pokusaja digli ga bez problema
wat? :drunk:
I znaci, podigao se bez problema?
Sent using Tapatalk
Ma da, nabijes mu prste ispod pazuha gde je covek najgolicljiviji, on odmah skoci, i kao eto, podigli ste ga.
Za****nti jedni Nisam ni ja verovao dok nisam doziveo, kao da ovom sto sedi uzmes energiju i iskoristis je kako bi ga podigao. Slicno ko saolinci koji skoncetrisu energiju na jednom mestu
Dok svi palamude Witcher 3 dža bu ovo ono, ja indiskretno kupih digitalni kod za XO za AC:IV Black Flag za 5$, I’m on a roll baby, yeah!
Gde nabavljas te igre, pre neki dan si bese Unity kupio za 10 dolara? Moram da znam kad ja budem nabavio XO.
Neću ti kažem ćelavi!
Ahaahhahahaha, daj reci!
Unity uzeh na CDKeys, a Black Flag na GameDealDaily.
da da bas smo robotnjik i ja pricali da smo sad mirni do decembra
Krajem oktobra izlazi Halo 5, tako da. A i na leto izlazi Batman, pa onda MGS V, kukuuuuu vama.