Halo, Gears Of War, COD su ti glavni po tom pitanju. A da bi igrali Online u Splitscreenu ti treba, pored igre:
Drugi kontroler, koji treba da prijaviš na Guest profil. Najčešće to postižeš time što pritisneš A ili Start na drugom kontroleru, a možeš i da pritisneš Guide, pa onda X ili Sign In i odabereš Guest. Drugi igrač će imati tvoj username, samo sa brojem 1 pored imena. Npr: Daemonkiller92 i Daemonkiller92[1].
Gold na tvom profilu da bi igrao Online.
Ima još igara, ali se ne sećam trenutno koje su, najviše sam igrao ta tri serijala u Splitscreenu.
Ovaj operation flashpoint: red river uopste nije los, sjecam se da mi je bas odgovarao u to vrijeme kad je izasao. Presao sam ga dva puta cini minse i evo sad mi se opet igra.
Nakon 40+ sati uzivanja danas predjem Valkyria Chronicles. Mogu reci da sam bas uzivao, svaku sekundu igranja. Naravno, sad ganjam A rank posto sam tek nakon 20h usao u fazon igranja i svih caka.
Na PSP-u sam spremio Valkyria 2 ali jos se ne mogu odvojiti od ovog naslova. Preporuka svima
Pokušao sam odigrati i vidjeti sve u Far Harbor, ali jednostavno nisam uspio. Nisam uspio ni zapoceti glavni quest, a kamoli sta drugo… Ekspanzija u punom smislu te rijeci… Bravo Bethesda.
Ako se pitate vrijedi li para… Vrijedi svakog dinara u sklopu season pass-a.
Slijedi prekid svega i psihicka priprema za Blood And Wine.
Pika se Just A Cause 3,koje ludilo od igre,spojio sam danas jedno 8 sati bez prestanka…
Skroz cudno bilo ,shto duze igram, igra mi se sve vishe svidja…U pocetku mi bila bash odbojna,valjda dok malo konce ne pohvatash i ne proshirish arsenal…
Znaci sve moze da se raznese i sve moze da se vozi,shta cesh bolje, mapa je ogromna…Kad se Rico nabudzi postaje latino supermen…
Dosta su odmakli od prethodnog dela,wingsuit shto su ubacili e to je tek posebna prica…Svuda stignesh za toliko…I veliki plus za rebel drop point kad neshto narucish tu je za 5-10 sekundi,proleti mlaznjak i baci kutiju,koliko se secam u prethodnom delu mi to dosta duze trajalo…Shto se tice price nisam daleko odmakao,nekako mi veci merak da oslobodim prvo regije…I odradim one challenge misije,koje nisu bash lake,posebno wingsuit challenge,jedna takva juce mi tri sata oduzela…
Ko nije probao,meni je ovo pod obavezno,znaci ne moze da dosadi imash milion nacina kako da rasturish neshto…Jedina mana je kad je neka akcija ,hoce da padne framerate i to bah dobro zashtuca,mada se retko deshava,nervira me loading screan shta god da radish mora da se pojavi…
Moze li mi jos neko odgovoriti o tome koje se mogu igre od ovih igrati online, na split screenu… Da ne istrazujem svaku igru
I jos jedno pitanje… probao sam CoD4 online i sa drugim kontrolerom se prijavio kao gost… ali trazi mi i na gost profilu da se prijavim na xbox live… jel to znaci da moram kupiti xbox live gold i za taj drugi profil da bi igrali online split screen ?!
Još samo da je dobra igra i da nema onaj prokleti podrum… I da je bolji AI… I da je interesantnija igra gde pola vremena ne provodiš šunjajući se, štedeći municiju jer je navodno nema, a nalaziš je na sve strane nakon što ubiješ sve što mrda tako što im se prišunjaš i nabiješ palicu u bulju… Da bi nakon toga AI uleteo u Clickera, i sve ode u tri lepe, pa ajmo jovo nanovo… Ali sve ostalo je ok…
Naravno, najbolja igra ikad! Nema bolje. Toliko je neverovatna da sam je izbrisao i nikad više upalio nakon što sam stigao u prokleti podrum. Video sam da nema bolje od toga i rekoh, ajde da stanem tu, kad sam doživeo vrhunac gaming industrije Bojao sam se da će mi se zapaliti PS3 od tolikog awesomeness… Isti je osećaj bio kad sam igrao Bioshock Infinite, takođe najbolja igra ikad
Jaoo kada vidim ovaj Network Pass nalepljen jeza me neka uhvati , secam se ne tako davno kada smo kupovali polovne igre morali smo da pazimo na to da li je iskoriscen ili ne …
A da TLOS je za mene perverzija od igre bilo na ps3 ili ps4
Da bilo je drugacije, neke igre su imale network pass, vecina nije, ali je sve jedno bilo puno bolje nego sada, posto se MP onda nije placao , mislim na PS3…
Ma da, meni se nije svidela, ali ne mora da znači da neće njemu da se svidi Uz to, kad je već kupio, šta da radi sa njom? Da je ne igra? Nekima kad kažeš Naughty Dog, odmah daju GOTC, ne Game Of The Year, već Game Of The Century i igra postaje Die Beste.
Ali ozbiljno, kako neko može da kaže da je igra kvalitetna kraj onog prokletog podruma u Pittsburgu? Ili fenomenalnog AI? Ako je ono kvalitetno dizajniran deo igre, onda hvala bogu što nema toliko “kvalitetnih” igara Samo čekam da se javi lampard, kome je igra die beste, die beste, nemački kvalitet
Pa, kakvi sve tipovi protivnika uleću u taj podrum, mogli bi i da budu Pokemoni Pogotovu neka od mračnih pećina gde se stvori milionistih Pokemona od kojih nemaš mira. Zaista, lako možeš da uporediš protivnike iz Last Of Us sa Pokemonima iz pećina.
Imaš one koje su zarazili paraziti, uništili mozak i počeli da upravljaju njima:
Imaš one koji šire spore na sve strane a naduvani su kao baloni: