Cuj makar si dobio igru za dz, ako koja igra vrijedi full price onda je to TLoU. Zbog nje su se konzole prodavale.
Btw ne znam sta te taj podrum isfrustrirao toliko, ja se ne sjecam da sam tu imao nekih problema…
Cuj makar si dobio igru za dz, ako koja igra vrijedi full price onda je to TLoU. Zbog nje su se konzole prodavale.
Btw ne znam sta te taj podrum isfrustrirao toliko, ja se ne sjecam da sam tu imao nekih problema…
Ja sam igrao odmah TLOU na Hard, kao i većinu drugih ND igara, i do tog dela je bilo onako, ni preterano teško, ni prelako, ali nekako dosadno. Kad je došao taj deo, nakon petog puta sam shvatio da mi igra nije zabavna i da gubim vreme sa njom.
Kad je došao taj deo sa podrumom mi je igra već poprilično dosadila, delimično zbog onog dela u gradiću gde je onaj Bill, ili kako se zove. Jednostavno, nije mi ništa bilo toliko interesantno ili wow do tog trenutka, likovi su dosadni i deluju više kao seronje nego kao dobro pisani likovi, protinici su isto loši, šunjanje mi deluje trapavo, dok mi je svet jedina svetla tačka u igri, mada je i to nekako bledo u odnosu na igre u post apkaliptičnom svetu. Da nisam igrao STALKER, Metro i Fallout, možda bi mi igra bolje legla, ali ovako… Nope. Uz to, određene sekcije su bile predugačke bez nekog logičnog razloga, kao deo koji sam već naveo.
Možda mi nekad, kad mi ponestane drugih igara, dođe da je pređem, ali za sad nema šanse. Mada, ja se više zajebavam, jer znam da kad ovde nekima spomeneš da TLOU ne valja se javljaju interesantne reakcije
Uff, znaš kakava je Overwatch “akcija” trenutno dostupna, pošto je Blizzard krenuo u rat protiv toga… C’est maginifique Uz to, da znaš šta sve ima sa likovima poput Ciri… Još ako je u pitanju Cosplay POV…
Mada, ne mogu baš da shvatim kakve to veze ima sa time da li mi se neka igra sviđa ili ne? Mislim, da li ti misliš da li to na koju se osobu palim utiče preterano na moj ukus kad su u pitanju video igre?
Pa sve si mogao da diras, al kako bre Tlou da mi diras
Da vidimo spisak:
xX8Lampard8Xx
Lordish
S.T.A.L.K.E.R.
jahalang0112
Not bad
[quote=“daemonkiller92, post:1839, topic:9273, full:true”]Mada, ne mogu baš da shvatim kakve to veze ima sa time da li mi se neka igra sviđa ili ne? Mislim, da li ti misliš da li to na koju se osobu palim utiče preterano na moj ukus kad su u pitanju video igre?
[/quote]
Nije da me briga, **** me se tacnije, cisto iz sale
A ta informacija vezana za Ciri… Amm… Zanimljivo… Zanimljivo
Whoops, ja sam to onako automatski, bez mnogo razmišljanja
@Daemon:
Haha, iste su bile i moje prve reakcije na TLOU. Ali sve se promenilo nakon PS4 verzije. Bolji framerate teske deonice je ucinio laksim i nekako podnosljivijim. Sve do pola igra mehanika mi nije kliknula.
Srly, zasto toliki hejt prema PS4? Blizi mu se kraju a jos ga nisi uzeo WTF.
Kakav hate prema PS4? Nameravam da ga uzmem, ali tek nakon E3, verovatno oko avgusta. Ne žuri mi se. Backlog mi je ovako i onako enorman.
Ne interesuje me većina multiplatform igara, one koje me interesuju još nisu izašle, da vidim šta će biti od tog Neo modela, itd. Ja imam trenutno preko 80 igara u backlogu, tako da ono, može da čeka. Ne moram više svaku igru da igram kad izađe i budem deo zeitgeista.
Bloodborne.
Zapoceo sam skoro DOOM, presao samo prvu misiju. Napucavanje je stvarno super, sacmara najbolja, valjda tako i treba da bude. Malo me smara stalno konsultovanje mape, iako ne mora tako, ali u stvari mora, jer se meni uvek cini idem u pogresnom smeru.
I to sam igrao pre nedeljeu dana i nikako da nastavim…ali sam zato smrsao oko 5 kg…ehej
Wow, svaka čast Drago mi je da ti se toliko svidela igra Sad na nastavak
Sve mi je na master osim inzinjera. Njih moram dici na max i one sporedne misije na HARD da obrnem.
Sad sam gledao na youtoube Valkyriu i iskreno ne znam sta je tu toliko zanimljivo… Znam da cete me svi napasti zbog ove izjave… Ali meni ova igra nije nista posebno… cak stavise, dosadno izgleda… Puno pohvala sam ovde procitao za nju ali evo sad tek prvi put pogledah kako i izgleda… Voleo bih da mi neko objasni zasto su svi njome odusevljeni… Izgleda da nismo u istom “fazonu”
Ja cekam isti odgovor za Call Of Duty vec deset godina i niko da mi odgovori
Meni je taktički aspekt igre najinteresantniji. Pre svake misije moraš da analiziraš dostupne informacije i da formiraš tim koji se najbolje uklapa u te uslove. Recimo, kad ima magla možeš da staviš na tenk reflektor da bi probio maglu, čime povećavaš preciznost jedinica, možeš da koristiš maglu kao zaklon i da se prišunjaš protivniku, zatim imaš klase sa svojim prednostima i manama, pasivnim sposobnostima, itd. Bukvalno imaš si komandir i upravljaš vojskom u nemilosrdnom ratu. Taktički RPG nije za svakog, i to je ok. A ne brini, sve dok ne kažeš da Uncharted, Last Of Us, Bioshock Infinite ne valjaju nećeš biti u problemu
Ja obožavam Dungeon Crawlere, SRPG i ove TRPG zbog silnih statistika, taktika i ostalog planiranja. Buffovati lika ili napasti? Heal ili Revive? Napasti prednji ili zadnji red? Da li da iskoristim ono malo mane da bi napao protivnika sa jakim napadom ili da štedim za Bossa? Da li da štedim resurse ili da ih koristim kao da sutra ne postoji? Koliko mi je ostalo mesta u Inventory? Sve to dodaje neku dimenziju uživanja koje se ne može dobiti od drugih igara poput Uncharted, COD, Halo. Al opet, ne voli svako da grinduje, da planira po tri poteza unapred, pa da ga protivnik zajebe i da mu se sve poremeti