Šta trenutno igrate? vol. 5 (2015-2016)

Za mene licno, igra za opustanje ove generacije… Iako sam je presao vec prosle godine, upalim je svako malo cisto da se odigram. No BS, just fun…

2 Likes

Ja sam prosle godine bio uzeo Sunset Overdrive Deluxe Edition verziju sa svim mogucim dodatcima i sesson pass-om, ali jos je nisam presao, odigrao par misija i odlozio :slight_smile: , prvom prilikom je moram zavrsiti.

De mi reci, ne vidim season pass na G2A, koliko je uopste na Store-u? Nije mi pri ruci XO, pa rekoh da pitam :smile:

Ne znam koliko je, ja sam ga uzeo odmah u startu, tacnije uzeo sam Sunset Overdrive Delux Edition izdanje a sa njime(Delux Edition) ti ide season pass.

1 Like

19.99$.

1 Like

Prešao Sunset Overdrive…kako luda igra!Mada ovo nije samo obična neozbiljna sprdačnina kao goat simulator ovo je najneozbiljnija Ozbiljna sprdačina :smile: definitivno jedna od boljih XONE exkluziva!Sudeći po završetku dobijamo i nastavak uskoro…

1 Like

:smiley:

nisi samo pripremi vatreni stit :smiley:

Well, bilo bi lepo da si i brojku o prodaji SO dodao da bi mogli više suditi :slight_smile:.

1 Like

@prekanator @loodacha @xX8Lampard8Xx @Milan89SD @S1R1US

:joy:

6 Likes

Prodali su samo oko milion :smiley:

@lark ne reaguj na provokacije, mi smo gospoda :joy:

1 Like

I’m ready @lark :sunglasses: :laughing:

4 Likes

Overwatch trenutno ima 93 na metacriticu, svi su odusevljeni, izgleda da je Blizard ubo jos jedan mega hit. Ovo se mora nabaviti, samo se dvoumim da li za PS4 ili za PC. Hype je nekim cudom potpuno zabisao nas forum.

[quote=“padawan, post:1805, topic:9273, full:true”]Hype je nekim cudom potpuno zabisao nas forum.
[/quote]

Nas forum se sastoji od intelektualaca, koji radije raspravljaju, nego igraju same igre.

Smart hype is the best one :grin:

1 Like

Za PC je official cena 39$ (a realno kao i za svaku drugu igru moze da se kupi za 30). Ne znam zasto je 60$ za konzole. Doduse, moze da se kupi u share varijanti.

Isto kao i meni :slight_smile:

Ima nezvanično objašnjenje, koje se svodi na par stavki:

Mnogi igrači smatraju da AAA igre ispod 60$ vrede manje od onih od 60$, ali je glavni taj da Sony i MS zahtevaju određeni deo kolača od svake prodate igre, za razliku od PC, gde Blizzard prodaje igru preko svog klijenta, pa otud cena od 60$ na konzolama. Ali hej, makar se dobijaju skinovi…

1 Like

Hah. Ko sto pomenuh ranije, u mom slucaju je slutnja da je Overwatch prebrza igra za mene. Jeste da sam gledao uglavnom streamove sa pc-a, al mislim da mi tolika kolicina ludila ne bi prijala.

Vec sama pomisao na kolicinu sati koju bih morao da saspem u igranje da naucim makar i jednog lika kako treba, a kamoli njih deset, ispunjava me blagom odbojnoscu.

Mozda gresim, nikad ne reci nikad. Ako se ikad pojavi na nekom popustu mozda i uzmem, al zasad mi najvise lici na Team Fortress 2, koji me takodje nikad nije zanimao, iz slicnih razloga.

Realno, ovaj forum preskoci svaki hype za bilo koju multiplayer igru, ja se ne secam da sam citao ovde o hajpu za neku igru gde je MP primaran.

Relativno brzo si je zavrsio… 8,9 dana? :slight_smile: Jel Uncharted 4 toliko kratka ili si ti bas bas probovodio vreme pred tv-om? :slight_smile:

Imam jedno pitanje… Postoje li neke pucacine koje se mogu igrati online ali u split screen-u? Imam 10ak naslova na xboxu 360 i sinoc sam hteo sa drugom da malo rokam :joy::joy: ali nisam uspeo naci opciju da igramo u split screenu online… Verovatno sam u zabludi i to uopste ne moze… ali morate priznati da bi to bilo genijalno :slight_smile: