Šta trenutno igrate? vol. 5 (2015-2016)

Upravo to :smiley: isto je i sa Forzom Horizon 3. Nisam mogao preko tastature da igram tako da je DS 4 odradio odlican posao :smile:

Igra na Linux, na Sony monitoru, koristeći Nintendo Wiimote, sa Dreamcast button layout. E to bi bio pravi gaming implosion. :smiley:

Evo mene posle mnogo mnogo vremena. Igram Quantum Break, i u igri postoji nevidjen propust odnosno bag. Naime, moguce je preci Act 3, Part 1 bez uzimanja chronon harness uredjaja iz kancelarije Sofie Amaral. To je inace uredjaj po koji je glavni lik krenuo i bez koga nema smisla zavrsiti nivo. Kada ga je sat vremena kasnije izvukao iz dzepa, bio sam u fazonu WTF. Morao sam jos jednom posle toga da protrcim nivo na easy jer sam zbog toga bio primoran da propustim 7 collectible-a.

Ja sam u QB dosao do poslednjeg bosa, otisao na more, i posle toga ne mogu nikako da ga ubijem! Razmisljam da obrisem igru zbog toga sto je instalacija ogromna i zauzima mi mesta na HDD-u.

Volim ove praznike konacno brdo vremena da se covek posteno izigra. Presao sam Mass Effect 1,2 i 3 opet ceo serijal u cugu. I prica mi je odlicna kao i igra. Kad kazem prica mislim na koncept Postojanja koji je opisan u igri. Kreirani se uvek okrenu protiv kreatora. I kako su pribegli tom reset fazonu i ubijanju rasa koje su toliko napredne da su poceli da kreiraju AI dok postede rase koje su tehnoloski na niskom nivou da bi se odrzao balans posto AI bi istrebio sav organski zivot. Duboka Filozofija.

Inace sad igram Diablo na XO da sad sam igrao na staroj konzoli Jtag-u i nije bilo tih online fazona. Posebno mi se dopalo to slanje Legendary itema prijateljima koji su u igri.

AC: Revelation, igram ga skoro 2 godine…
Pored toga Mass Effect 1, dalje me ceka Deus ex:HR i Gears of War 3… :smiley:
Otkad je konzola stigla od @M007P , radi kao besna!
Jos jednom pohvale ovom coveku!

Uf, lepo bilo ovo da se odmara. Za to vreme zavrsio ReCore i na kraju mi bilo zao jer mi se igrala jos. Definitivno treba ici do kraja, jer vredi zbog platforminga u Eden Toweru. A i nije tako tesko nakupiti potrebne core-ove, da su se svi manje zalili (ukljucujuci i mene), a vise igrali, ne bi Achievement za kompletiranje kampanje bio Rare, kojeg su svega 2% igraca otkljucali. Odlicna igra, sveukupno, iako stoje sve mane o kojima smo pisali.

Poceo Firewatch, tek sam dva dana u divljini Wyominga i mogu reci da mi prija beg od urbanog zivota :slight_smile: Bez sale, zanimljivi dijalozi i uvod u pricu. Prija mi i minimalni gameplay setanja i orijentacije po mapi, a toga sam se i plasio jer nisam mogao tu pasivnost da svarim u Telltale igrama.

Au covece, Final Fantasy se pretvorio u Silent Hill do kraja igre. Pocev od 9. chaptera krece skriptovano ludilo. Cak i ovako overlevelovan i sa tonom napitaka, jedva sam preziveo difficulty curve 13. chaptera (i boring curve - prokleti hodnici, sanjacu ih). 45 sati sam nagurao u ovu avanturu, mislim da je kraj blizu, ali sam se vratio da odradim jos poneki sidequest.

Posle toga me cekaju Fallout 4 i Witcher 3 Goty, kao da mi nije dosta grandioznih RPG-jeva posle ovoga.

1 Like

Vrati se par postova unazad, vidi sta sam ti napisao. Chapter 14 i 15 su takodje bas tmurni, ali fenomenalni. Igra je stvarno nevjerovatna, uz Titanfall 2 je GOTY.

1 Like

Setio sam se i sa strepnjom sam ocekivao 13 chapter. Spomenuo si ga i u review-u. Meni je taj deo koji, kao sto kazes, sluzi da poveze pricu, totalno nezanimljiv osim za one koji vole japansku over the top dramaturgju sa sve glasnim stenjanjem i uzdisanjem. :smiley: Mehanicki je isto tako neinspirativno i linearno. Svidja mi se atmosfera u 14. chapteru ali nisam siguran da je 45 level dovoljan za demone koji tumaraju svetom. Mada je 44 cini mi se recommended, ali ja jos ne koristim wait mode, iako bi mozda trebalo, makar za jace protivnike.

Interesantno mi je bilo da su bukvalno copy pasteovali Veneciju u drugom gradu (posto sam bio tamo prepoznao sam mostove i ulice), koji sluzi samo da bi se malo prosetao i provozao gondolom i nabasao na vencanicu Lunafreje. E to je tracenje vremena i asseta, a ne rigovanje hrane. Inace izgleda fenomenalno i bas mi je zao sto nisam vise vremena proveo tamo i pored uzasnog layout-a ulica.

Inace da li si mozda odgledao anime serijal Bortherhood za character backstories i Kingsglaive film? Ako nisi, obavezni to uradi. Inace interesantno da se uz preorder verziju dobija i potpuno odvojena igra, 2D sidescroller oldschool hack and slash. To je mozda i najbolji preorder bonus ikada, a ja se bas napravio pametan da sacekam review-ove, eh. :confused:

1 Like

Vec zavrsio roaming in Wyoming u Firewatch-u. Nije kao da citam mnogo, ali savrsen je writing u igri, tako prirodan i uverljiv dijalog, Na kraju jednostavno nemas izbora nego da se poistovetis sa protagonistom. A i fina misterija, nista grandiozno ili sokantno, ali ti stavlja kapu na koleno. Bez spojlera, ili je Henry paranoicni alkoholicar, ili Delilah ima neku mracnu tajnu.

Svakako preporuka ko hoce dobru pricu. A i veoma lakih 1000G (ili platina) za one koje jure :slight_smile:

Meni je Firewatch bas fino legao kad sam ga odigrao, pravo osvezenje. Odigracu ga opet kada budem imao vremena. Bas te prikuca za ekran i zainteresuje sa prirodnim i odlicno napisanim dijalozima. Jedinatvena je igra nekako, treba je odigrati

1 Like

Ja ne znam kad sam se više zabavio nego proteklih dana u GoW MP-u. Igrao sam svaki dio kako je izlazio, sem GoW 3 kampanje, MP i šta sve ne - ali da je ovoliko zabavno bilo, ne sjećam se… Sem toga, Dark Souls. Upadam ljudima u svijetove i kvarim im zabavu. My kind of fun.

QB i dalje, pocetak Act 5. Igra mi je bas super. Jedna od onih prosecno dobrih igara koje ti se urezuju u pamcenje. Mislim da je ljudi preterano pljuju. Ima mane, neispeglane bagove i glitcheve, ali meni to nije pokvarilo uživanje nijednom. Vredi pronaci sve story related collectible.

Zavrshio juce Last Guardian, nishta mi se ne igra posle ovog…Kako mrzim kad mi se to desi…
Upalio Watch Dogs 2, tri puta ga krecem od jutros nekako meh sve shareno…

A ja uzeo Tomb Raider ono kad je bio na popustu, i ne igra mi se uopsteeee. A onoliko me zanimao kad je izasao za XO.

Imam nekoliko objasnjenja, al generalno ne znam sta se desilo.

1 Like

Mislim da sam zavrshio za nekih 4 sata i 20 min, ma nije strashno kad predjesh 3 puta i naucish gde treba da idesh…Gori onaj trofej gde treba onu naraciju da cujesh,ili onaj da vadish koplja iz kuceta shto brze…

Dakle, prvi utisci Last Guardiana su… pa… dosta slabi.

• Skok je na trouglu?!
  • Musavo kretanje mog lika kroz prostor, sve nesto klize i kachi geometriju kako on oce.
  • Jos tromije okretanje kamere - ceka bukvalno po pola sekunde (!) pre nego sto cimne naglo u nekom pravcu.
  • Ali na trouglu?!?

Lele. A nisam jos ni iz prve sobe izasao.

Da ne bude samo kuknjava, svidja mi se izgled i ponasanje zverine.

Ne znam sta si ocekivao, o tome su svi pisali. Nekome to u 2016-toj nije smetalo, a nekome da. Glavna atrakcija je Trico i ta emitovna nota, koja je u nekim glavama bila dovoljna da prevlada tehnicke nebuloze.

Ovo je otprilike opis svih Team Ico igara, pa ne znam cemu cudjenje :smiley: