Kupio sam konacno Battlefield 1 preko Xbox Live-a…
Presao sam za sada dve price, onu sa turcima i onu sa avionima…Nisam nesto zapanjen ali ima dobre akcije i bas je onako “intense”.Takodje mi se svidja ona prva misija koja stvarno pokazuje koliko je rat bio strasan.
O multiplayeru necu previse da pricam jer je prezabavan.
Ostalo na racunu 33 $? Pošto sam tek postao vlasnik xbox one konzole i sve ovo mi je novo ne znam na koju bi ih igru najbolje utrošio ili možda čak dvije? Najviše se vrtim oko Titanfall 2 i Far cry Primal a i neka racing igra ne bi bila loša.
Ne znam , da vidim šta društvo kaže?
Da imaju samo 2-3 igre, pa da ti se lako preporuči, ali imaju stotine igara iz raznih žanrova. Šta voliš da igraš, pa da ti neko od nas preporuči igre?
Pa eto Forza horizon 3 mi se svidjela međutim fali nešto novaca. Ne znam neku dobru igru sa pričom kao što su Far cry serijali, Crysis. Mislio sam Just Cause ali vidim da ima nekih problema tako da sam odustao.
Malo dublje sam zašao u Recore i sada sam oduševljen igrom. Igram samo glavni quest jer sam skapirao da nema šanse da odradim dungeons koje imaju time limit da se uspešno završe. Probao sam desetak puta i uvek mi nešto promakne pa ne dobijem premium loot. Kada sam to sa sobom rešio da te neke stvari neću ganjati, igra mi je legla na svoje mesto i rado joj se vraćam.
Platforming je sjajan. Zaista dobre ideje i izvedba. Refleksi uvek na oprezu. Kamera ponekad malo zezne, ali vremenom se navikne na to. Svaki novi platfromerski element se nenametljivo pojavi u igri, nauče se osnove i onda se krene u savladavanje istih. Sjajan game dizajn. A tu je level dizajn koji vam na prvu kaže šta da očekujete ali i dalje sadrži iznenađenja.
Combat je kul, podseća me najviše na Lost Planet i uživanje je napucavati protivnike. Ovde često kamera više zezne stvar jer ne skapirate iz prve odakle neprijatelji dolaze ili se nađete u mrtvom uglu gde vas samelju. Ovo mi se često desi u manjim arenama, ali nije neki big deal, vremenom se naučite da ne upadate u takve situacije.
Da napomenem da igra na momente izgleda prelepo i mogu misliti na šta bi tek ličila da je imala AAA tretman i budžet. Ovakvih “manjih” i posebnih igara nam definitivno treba više.
Ja sam ipak odlucio da sakupim 40 core-va i da predjem Eden Tower. Samo zbog platforminga.
Nije toliko tesko i nalaziti core-ve, samo treba malo istrazivanja i lutanja. Vec sam na 32 cini mi se, a nisam mnogo igrao. Intersentno mi je kroz koliko delova mape te igra uopste ne sprovede kroz main story. Msm, tehnicki da, zbog uslovljavanja, ali ne kroz narativ. Ima tu gomila zanimljivih side dungeona i lokacija.
Na jednom combat dungeonu sam uspeo da pobedim vreme, uzmem zuti kljuci i aktiviram sve switcheve, Jesam se pomucio ali sam dobio 3 prismatic core-a kao nagradu. Mnogo je teze to uraditi u platforming/combat dungeonima.
Titanfall 2 uzmi samo ako hoces sjajan, zestok multiplejer. Kampanja je isto odlicna, ali je kratka i slatka. MP je ocigledno fokus igre.
Halo isto ima nadaleko poznat MP (meni licno oduvek spor i dosadnjikav), s tim sto ima ogromne kampanje u kojima se svasta desava. Ako nisi igrao ranije, ta kolekcija je izuzetno sadrzajna.
Kada se uzme igra sa Gold ovim popustom je li to znači da kada on istekne da tu istu igru ne mogu igrati ni offline? Recimo Fifa 17 koju sam prvu uzeo? Hvala i sry ako smaram
Eh super negdje mi se učini da sam pročitao da ne može pa wtf kontam. Inače skidam Titanfall 2 . Pogledao nekoliko klipova i čini mi se vrlo zanimljivim.
Zavrsio Dishonored 2. Napatio sam se posteno sa poslednjim bosom, dok nisam procitao foru kako da je sredim. Neverovatna igra, ne pusta te dok je ne zavrsis. Kada ovladas svim skillovima i gedzetima osecas se zaista kao overpowered assasin. Zbog toga sto sam ubijao (stealth, uglavnom) neprijatelje, igra je okarakterisala moj playstyle kao high chaos, mada moram priznati da sam pred kraj poceo da sejem krvoprolice jer me je mrzelo da reloadujem. Ne verujem da cu igrati ponovo sa Korvom, jer mi je i ovako trebalo oko 20 sati da zavirim u svaki cosak i sakupim skoro sve rune i bonecharmove. Veoma mi je krivo sto nisam imao zivaca da citam sve dnevnike i novine, jer je svet veoma mracan i poetican, kao i sto nisam uspeo da resim prokletu Jindosh zagonetku sa kojom smo se devojka i ja strasno namucili jedno nedeljno popodne. Koga zanima, ne treba mu igra da bi probao da resi:
Obrnuo The Last Guardian upravo…E ovo je prava ekskluziva da je vishe ovakvih igara…Koliko me ova igra nije zanimala, sreca zamenuo se slotova, reko aj da probam…Grafika mislim da bi tako izgledao i na trojci, ali zato ti pejzazi okolina bash su potrefili…Najvishe me odushevilo to kuce letece, vezesh se za njega kao da je ziv, kako su samo te pokrete odradili skakanje, padanje, kad se neshto rushi, sve se njishe na vetru, svako pero mu se pomera…
Solidne zagonetke i puno skakutanja po prelepim pejzazima…
Jedina mana mozda shto kuce nece uvek da slusha, mada mozda su to i namerno uradili…
Preporuka velika za igru…Mislim da mi je ovo u top 3 ove godine…