Kad smo vec kod Titanfall 2 kampanje, presao sam je, kao i COD:Infinite Warfare kampanju i osobno bolja kampanja mi je u Infinite Warfare-u nego u Titanfall-u 2, vidi se da je puno vise truda ulozeno u IW nego u TF 2 kampanju. A ako uzmem sve skupa MP i SP u obzir dajem prednost Titanfall-u 2.
Inace u zadnje vreme igram COD: Modern Warfare Remaster MP i poceo sam Titanfall 2 MP.
Zasto su sad igre velikim brojem u buducnosti? Gde je ono dobro staro pucanje po rovovima ratne igre sada sve nesto rat ali u svemiru. Boris se protiv neki mitski stvorenja ne znam ali ja ne mogu naci dobre igre igram bf 1 hardline i fifu
World of Warcraft Vanilla. Napokon je otvoren Legacy server Nostalrius koji je bio zatvoren od strane blizzarda pre godinu dana. Sinoc je bio server launch, i ima strasno puno ljudi. 12000 online na PvP Serveru i 6500 + 2000 u que na PvE serveru. Ceka se jos jedan fresh realm koji ce stabilizovati populaciju i lag na svim serverima (nadam se)
Battlefield 1 je dobro prosao. Imamo Hacksaw Ridge film Mel Gibsona koji kupi odlicne ocene i kritike, sledece godine nam dolazi Dunkirk od Nolana, mislim da se WW vraca na velika vrata.
Zavrsih Witcher 3.
Posle toliko pozitivnih ocena,nagrada i svega dobrog sto je pripalo ovoj igri jednostavno sam i sam morao da se uverim da je ova igra stvarno dobra.I igra je stvarno dobra.Mehanika same igre,muzicka podloga,zvuci u igri,gluma…sve je kako treba.Igra posle koje cu verovatno vise pamtiti neke sporedne “misije” govori koliko su se potrudili da gotovo svaki karakter sa kojim ozbiljnije komunicirate u tom svetu ima “dusu”.Okruzenje i ambijent su takodje za svaku pohvalu i svakom ljubitelju fantazijskog sveta ce prijati pogled na “okolinu”.
Naravno ovako velika igra mora malo da ima nesto i sto se nece svideti svakom.Meni je prijao pocetak igre na otvorenom prostoru,dok je odlazak u Novi Grad iako sa vise sadrzaja nekako previse mracan i “skucen”.Hocu reci da mi je mnogo lepse bilo krstariti otvorenim prostorom nego kroz ulice(ulicice).Uz ovo,iako nije veca zamerka dodao bih i ponekad(mozda i cesto)dugacke dijaloge.Bolje reci ovako:razgovor,razgovor onda sa odredjenim likom setate(trcite u mom slucaju)takodje pricajuci,a zatim dolazite do nekog treceg i ponovo razgovor,razgovor.Shvatam da treba price da bi se ispricala prica,ali takodje mislim da se ovde malo preteralo.Pred kraj narocito.Kao sto sam gore i napisao…sporedni quest-ovi su mi bolji mozda i od glavne price.
Igra je duga i masivna.I stvarno joj treba posvetiti vreme da bi se u njoj uzivalo.Istinski ljubitelji epske fantastike kao i samog ovog zanra igara nece pogresiti ako daju svoje vreme ovoj igri,to se vec zna.Ostali takodje bi mogli da bar probaju ovu igru jer stvarno vredi.Iako ima tu i tamo nekih eto detalja koji su mozda mogli biti i drugaciji…Ali svakako cete kao i ja pamtiti samo ono dobro iz ove,veoma,veoma dobre igre.
Duze razgovore u igrama obicno ne podnosim, jer su abizmalno lose napisani (videti: novi Tomb Raider). Al Witcher 3 mi je bio izuzetak. Uzivao sam u prakticno svakoj razmeni. Toliko zivotnosti!
Apsolutno se slazem.Dijalozi i jesu sama srz ove igre,ali meni se nekako cini da su ponekad predugi.
Hocu reci…ponekad i previse price.
Ali da je kvalitetno napisano…stvarno jeste.
Igra se Watch Dogs 2, prelepa igra. Takodjer dugo u niti jednoj igri nisam video ovako pun/ziv grad, sto je jedan veliki plus. A hakiranje je na “najvisem nivou”, mozes se sprdati, raditi haos po gradu sa cime god hoces, za razliku od prvog dela di je toga dosta falilo…
Uz to bacim i TF 2 MP, ma da sve mi se cini da cu odustati opet od WD bas radi “prokletog” TF 2.
Konacno sam juce malo zaista zaigrao Dishonored 2. Pocetak mi je bio strasno frustritajuci. Beskrajno reloadovanje i neverovatna svesnost protivnika okruzenja. Cinilo se da reaguju na svaki sum i redovno oni mene opaze pre nego ja njih. Neki skillovi cine se beskorisni. Dark Vision kao da ama bas nicemu ne sluzi. Strpljivo sam prikupljao sve rune kojih sam uspeo da se dokopam (nazalost neke nisam uspeo) i nadogradio sam Emily shadow skill - sada se pretvara u Darkness-like pipke i komada nesrecne protivnike bez previse muke. Napokon se osecam dovoljno opusteno da bih mogao da upijam sjajno dizajnirano okruzenje koje je mozda cak i previse turobno za moj ukus. Ima nesto bioshock-ovski u tragicnim karakterima, izolaciji sveta koji je okruzen ledenim morem, steampunk estetici i ragdoll fizici. Dishonored 2 je mracna distopija, mozda jos vise nego prvi deo, bez obzira na njeno prividno sarenilo i lepu grafiku.
Kako ne sluzi, vidis kroz zidove, cak i tragove i rutu neprijatelja, pa za stealth ne postoji korisnija moc. Jedino sto u ovom delu moc pulsira pa nije toliko pregledna kao u originalu. Runes nije toliko tesko pokupiti ali treba strpljenja i dosta istrazivanja, cak mislim da sam ih sve pokupio, jedino sto sam neke boncharms preskocio. Imas opciju da kraftujes bonecharms, tako sto kombinujes pojedinacne u visestruke i tako znacajno ustedis slotove i povecas njihov uticaj,
A inace igram ReCore i dalje. Mislim da sam stigao do tacke kada razmisljam o odustajanju. Tehnicki sam presao sve story misije i na kraju stigao do kule ka kojoj sam svo vreme isao. Ta kula je podeljena po spratovima, za pristup svakom spratu ti je potrebno + 5 prismatic core-ova. Na dnu su boris za prvom verzijom zadnjeg bossa i nije uopste lako. Kada stignes na vrhu opet se valjda boris za njim i to je to. Znaci sada je samo preostalo da se vracam po core-ove i pristupam visim spratovima…nisam siguran da zelim to da radim.
Ali s druge strane, ti spratovi zadnje kule imaju nenormalno dobar i zahtevan platforming, najbolji u igri i to je opet jak argument za. Hm…
Kao neki finalni utisak, igra ima dobre koncepte i ideje; mnogo zarazan platforming; solidan, ali kombat bez dublje progresije i bledim neprijateljima. Open world je nedovoljno zanimljiv i jednolican, a primoran si da ga cesljas uzduz i popreko i vestacki produzujes boravak u njemu. Igra je preklinjala za jos vremena, jos poliranja i razradjivanja koncepta, ovako imamo preduhitren proizvod koji je zasluzio ocene koje je dobio. Ipak, nesto drugacije i nostalgicno i vredi snizene cene na rasprodaji.
Ja sam terao dok mi je bilo zanimljivo, a sad se bas lomim da li da nastavim. Eden tower ima 5 spratova, a za svaki sprat ti treba dodatnih 5 core-ova. Presao sam samo prvi sprat sa svoji 20, a da nadjem jos toliko treba dosta vreman i paznje, a nemam ni jednog ni drugog.
Da nije divnog platforminga ne bih razmisljao ni sekund.
Zavrsio Mafiu 3 dobra prica uhvatio sam i dobar ending.Vidi se da je igra pozurena prica super ima dobrih strana al dosta tih sitnih stvari fali koje ubijaju car igre pogotovo sto je igra iz 2016 a npr ne mozes skociti naprijed ili preskociti odredjene male podzide
Nisi jer posle Witcher-a “nema dalje”.
Usput da napisem da sam zavrsio igru za dobrim krajem. I to sam evo skoro saznao,jer sam razgovarao sa prijateljem koji je imao bad ending.
Zavrsio pricu u Batmanu kao i sve MW misije (incl. season of infamy) i bacio se na riddlera. Koliko sam video na forumu, svi su po defaultu batalili riddlera, a ne znam zasto. jeste da ih ima jako puno i da jeste busywork, ali zagonetke su osmisljene jako dobro, i meni licno pruzaju skoro vecu zabavu nego sama igra.
Ili koji nemaju neka je kupe .
Inace gledam dosta frendova sa liste igra Division na veliko, cak sada sa ovim DLC-om ih se jos i pridruzilo-kupilo igru .