Ja sam i dalje uz mog Titana.
Jutros odigrao 10-tak partija i nije bilo loše… Čak sam izveo i jednu bravuru i posle lansiranja se spustio liku na glavu koji me je tu partiju ubio 7-8 puta:
Kakav finish! 
I jes ti to u Toneu, il mi se cini?
Ovo dobro izgleda. E koliko ljudi generalno igra?
Koiko sada igraca moze najvise? ima li 10vs10?
Da li lakse odabrati partije i sa kim igrate ili je onako glupavo kao u kecu?
Tako izgleda svaka druga partija!
Ne mogu da ti kazem koliko ljudi kod tebe u evropi igra, kod mene na NY serveru svako vece oko 2500 ljudi igra Attrition. U praksi ne cekam duze od pola minuta na partiju, a mislim da je u evropi slicna stvar.
Ima mod sa 8v8, al ne znam tacno da ti kazem koji je. Mozda bas pilot v pilot?
Ovo sa odabiranjem partija ne razumem tacno sta pitas. Odaberem mp mod koji mi se igra, i za minut sam u zestokom mechu gde sve seva i bljesti od akcije.
EDIT: mislim da ovo mozda treba da se preseli u Titanfall MT. Da ne zagusimo temu nasim krasnim titanima.
Ma igra rastura na sve moguće načine… Hehe
Jesam, k’o velim da malo odmorim Ion-a…
Cekam da dodjes do Scorcha ili Legiona, e za njih me zanima kakvi su ti. Meni je Scorch sad verovatno omiljen, a Legion rastura u tudjim rukama, al u mojim je spoooor. Sve sto radi treba mu sto godina.
A sa Ionom je najveci gusht pogoditi ejectovanog pilota laserom, uh!
Završen Halo 3 na Heroic!!!
Braćo, krvi i znoja što sam prolio… Dvije stvari su mi zasmetale odmah od početka: Loš audio - radi se o artifektima zbog kompresije podataka a da skidam 65GB ponovo nema šanse, i očajan checkpoint sistem - zbog kojeg sam krv propi**o… Zašto nagraditi igrača zbog vještine koju posjeduje, hajmo ubacit još neprijateljskih AI protivnika! Kako mrzim kad se develeperi odluče za taj korak, problem koji je i DS2 imao. Umjesto da te nagradi što znaš igrat, moraš tražiti rupe u gameplay-u da bi završio igru na većim težinama. Fuj, zgadi mi se život… 2/3 igre su briljantne, ona zadnja 3/3 je užasna samo radi problema koje sam naveo. Tako da neću ocjenu ni davati.
Ali zadnja misija i onaj epic kraj je opravdao sve. Sad sam totalno nahajpovan za Halo 4. I onda najslađi dio priče … uninstall.
I da, izgleda da se prelaskom na normal i heroic težinama dobija dijamantni achievement. Dovoljno govori o težini. Znači, bože…
Kupio Nathan Drake Collection, I sama ona tema sa pocetka igre… jebemtizemlju!
Pa bre, šta rade ti ljudi u kampanjama kad je prelazak na Heroic Rare Achievement… Mada, ništa me više ne čudi nakon što sam video da neke trofeji imaju po >90%, a treba da se samo pritisne Start… Kupiš igru, upališ je i nikad ni ne pritisneš start…
https://psnprofiles.com/trophy/3604-steinsgate/2-the-choice-of-steins-gate
Ne moraš ni da pokreneš priču, samo pritisneš Start na početku, u glavnom meniju. Kako ovo nije na 100%? Nikad mi neće biti jasno ![]()
Boles’ 
Mislim da bi promenio misljenje da odigras na normal bar…
Pa rekoh u čemu je generalno problem. Samo ubace x3 neprijatelja i to je to. Nekad više od sreće a ne od znanja zavisi hoćeš li proći sekvencu ili ne.
Pa ono, treba znati dovoljno brzo reagovati. Sve iznad normal u Hali ume da budr igra zivaca.
@xX8Lampard8Xx, kao što napisah.
Vještina nema veze s onim što su oni uradili sa H3. Samo nagomilavanje protivnika. Pogledaj samo Cortana i Halo misiju, flood grupacije, dovoljno. Prešao sam i CE i H2A na Heroic, od kojih je CE ima brutalno teže dijelove, ali su se mogli preći vještinom i znanjem. H3, za razliku, samo baca slojeve i slojeve istih neprijatelja. Moraš faktički koristit neki eksploit da pređeš nivo.
Ne kažem, i sam nisam toliko vješt, ali znam prepoznat razliku kad možeš preći nešto samo s tim koliko si dobar i kad te namjerno igra zahebava da je ne možeš preći. AKA, Dark Souls.
Samo radi ovoga mi je H3 veliko razočaranje. H2A, meni lično, drži krunu.
Ubačen server browser u Halo 5 Forge na pc-u, pa igram Halo ovih dana
Drago mi je da su ubacili, fantastično radi, jedino je problem oko sens na mišu, pa se nadam da će to rešiti. Ajde ko je na pc-u i ima w10 neka skine pa da igramo 
Cekaj, znaci sada mozes da igras solo i da browsujes servere i da igras normalno? Bez onog friends only i kojesta?
Mozda i probam da igram onda.
Sad skidam, pa da vidimo šta su uradili
But fuck, 31 GB… Mada, leti. Već je skinulo 2.5GB,
Brw, jel neko igra ovaj Gigantic? Igrao sam u Closed Beti i bilo je ok.
Da, evo kako izgleda:
Zanemarite što mi nije aktiviran windows 
Mada nema puno igrača, većinom verovatno što niko nije imao pojma da su ubacili server browser.
@xX8Lampard8Xx, stigoh juce do onog dela u ReCore koji si pominjao gde ti trazi 15 prismatic core-va da nastavis. Vratio se u prva dva reona, i pokupio 9 coreva za nesto jace od pola sata, nisam uopste igrao side dungeone.
Iako za sada njje neki problem, komotno su mogli bez tih uslovljavanja za nastavak kampanje, pa ako ne volis da istrazujes teras kampanju, svakako ako je igra dobra sam ces vratiti da se upgrejdujes ili pokupis bitan item, ne moraju da te forsiraju.
I pored svih mana, igra mi i dalje drzi paznju na max, uzivam da skakucem i dashujem. Iako je napucavanje postalo prillicno dosadno sa manjim neprijateljima, menjaj ovu boju, menjaj onu, jedino kada je neki mini boss bude napeto i zanimljivo.