Prije 10g je to bilo in! I sad je 10g skoro, boga ti…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Prije 10g je to bilo in! I sad je 10g skoro, boga ti…
Ljudi jel poceo(krenuo) ko da igra The Order 1886??? Ajmo javljajte utiske
Meni se upravo skida i sa nestrpljenjem cekam - uvece.
Hahah, opet cenzura za lokpik
Hahaha,tako i ja kad izadjem napolje pa mi je lakse jer je jos uvek dan
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ovu vecer sam proveo uz x360, Fallout 3, Mass Effect, i Borderlands hehehe te 3 igre uz Skyrim i nista mi drugo ni ne treba… Igram aktivno Ps3 od pocetka godine, i prva stvar koju sam primjetio kad sam ukljucio vcrs x360 je screen-tear ili cijepanje ekrana, my god… 90% multiplatform igara na Ps3 uopce ga ne sadrzi, uz zrtvovan tu i tako koji frame… Iritantno do zla boga. Ode slika cas u jednu, cas u drugu, pm. Mislim da par fps-a nista ne znaci u odnosu na ovu piece of **** soluciju. Doduse, frame i jeste tako bolje, ali nervira…
Josh onaj prelazak iz 15 zivota mi ostao…
Kako ti se cini, hoces li moci? Onaj lead designer za igru rekao da je presao sa sest zivota
Ja zavrsio Rayman Legends sa 100% predjene igre, napokon. Sve otkljucano, sve predjeno sa zlatnim peharima i oslobodjeni svi oni mali… Plavi… Ili zuti… U svakom slucaju, sve full predjeno zajedno sa Back to Origins.
Sad cekamo novog Rayman-a.
Monument valley na iPadu ,nedelju dana cu biti bez konzola…
Sent from my iPad 4 using Tapatalk
Dying Light uglavnom,main story dosao do nekih 70% i onda se vratio nazad da obavljam side misije,zao mi da zavrsim igru
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Zapoceo Gears of War. Grafika uopste nije losa kako mi je to delovalo u prvih par minuta igre. Mogu misliti koje je bilo ludilo od grafike 2006. godine. Ono sto mi se ne svidja je sto se jedno dugme koristi za gomilu stvari, bacanje u zaklon, sprint, i ne znam sta jos, tako da se karakter bas i ne ponasa onako kako bih ja hteo. AI neprijatelja je dobar, dok bi AI saboraca mogao biti i bolji. Muzika, tj. soundtrack mi je za sada fin. Ono sto mi se za sada takodje ne svidja je sto je prica malo labava, nema nikakvog preciznog objasnjenja zasto se desava to sto se desava, jedino sto treba da radis je da pucas u sve sto se krece. Takodje je moglo to da bude malo sarenije, a ne da paleta boja bude “50 nijansi sive”. Mislio sam da ce mi ona cuvena motorna testera na pusci smetati jer ne volim nasilje, ali nije cak ni losa uopste, dobro sam odreagovao na testerisanje. A nije kao ni da te neko tera da testerises neprijatelje, mozes samo da pucas. Presao sam Act 1, pa cemo videti dalje.
Opet ti kao za Lost pa bemu misa objasnice ti zasto se desava i kako ali ne odmah hehehe :D. Nesto si nestrpljiv u zadnje vreme, mora da ne jedes kupus dovoljno [emoji14]
Sent from my Nexus 5
Mislim da je to nedostatak neceg drugog a ne kupusa
Mislim da me je Alan Wake razmazio sa svojim stilom pripovedanja, sada ocekujem isto od svake igre. Recimo i Tomb Raider ima veoma dobar stil pripovedanja i odvijanja dogadjaja.
Kupus je isto na sta ti mislis, Vlajko se samo izrazava metaforicki.
Nisam pristran ni prema kojoj konzoli, ali Gears-i su miljama ispred Resistance-a. Toliko, da cak nije ih fer ni usporedivat…
A motorna testera zna da dobro dodje kada ostanes bez municije! Sto je kod mene uvek moguce.
Bilo je u kontekstu da sam prvo odigrao R3, pa krenuo na R1 i grafika me zestoko odbila, za razliku od GeOW 1 koja je graficki i dalje privlacna za razliku od pomenutog R1
A R2… Usminkano govance od igre… U usporedbi sa GoW2, jednostavno, nema usporedbe… Sjecam se kad je GoW2 tek izasao, boze dragi, pa to je bio ep za igrat!
Sada nesto razmisljam da se bacim malo na igranje iste Dok ne prodam moj 360
Ali kako mi prodaja ide ima da obrnem svih 5 delova!
Valjda 4?