Šta trenutno igrate? vol. 4 (2014)

Tako je :stuck_out_tongue:

Btw, evo jedna caka pa ko je fan Ordera (a cini mi se da vas je dosta) izvolite:

1. Odete na sajt https://www.hurl.it/
  2. Umesto GET stavite POST
  3. Kopirajte ovu adresu https://theorder.playstation.com/code
  4. Kliknite dole na Launch Request
  5. I na kraju u donjem desnom uglu kliknite na view raw gde ce vam se pojaviti code za Order temu (mozda i necete morati kliknuti, videcete kod dole zelenim slovima)
  6. Posle toga samo odete na PSN Store i uradite redeem code.

Ja sam probao na US nalogu i radi bez problema.

Da ne bacate 3$ za temu :smiley:

Iako ne uzimam igru i nisam bas neki fan tog zanra, tema mi je bruka dobra.

NE radi na UK accountovima btw. Za nas ostaje standardna free Order tema.

Malo BO1 posle sto godina :slight_smile:

Meni ce the order bas prijati osecam to,posle svih ovih igara od po 20,50,120 sati igranja u kojima se uglavnom smorim najzad nesto linearno i kratko pa neka je samo i 6 sati…

Ne rece niko nikad…

:smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Nemoj tako, razumem coveka u potpunosti. Mozemo da raspravljamo koliko moze da kosta takvo kratko, linearno iskustvo, ali da ima svoje prednosti, itekako ima.

Nema svako vremena da posveti jednoj igri po 30, 50, 100 sati. Posao, žena, deca, prijatelji, pa i sport (što rekreativno, što na malom ekranu). Ajd sad tu još uglaviti i gaming (bar sat vremena dnevno) a dan traje samo 24 sata. Nije lako :slight_smile:

Sent from my D6603 using Tapatalk

Vidim da su uglavnom jadikovke sto kosta 60$. Zar niko nije cuo za sharing?

Za 12e verujem da je igra 10/10 :slight_smile:

2e na sat, toliko kosta i karta za bioskop :smiley:

Da ali se gleda overall quality i šta nudi za full price cenu :). Jako mali broj korisnika (u globalu) koristi share, a sa strane reviewerova i nekog ko plaća 60usd/55funti igru, to je previše…

BTW, I’m about to start it :smiley:

A ja nisam ni počeo da je skidam, damn you phantom! (garant ima neki spor net)

Sent from my D6603 using Tapatalk

Desilo nam se nešto čudno :slight_smile:

Ortak je fantom na nalogu već dugo dugo vremena, i deaktiviran je pre 4 meseci i mislili smo da šaltamo nalog kada igramo, ALI kada sam ja kupio igru sa PSN Store-a sa kompa i kliknuo na Download to my PS4, NJEMU je počelo da skida a ne meni :smiley: iako sam ja nosilac a on fantom xD…

Presao sam Tomb Raider (2013) i zaista sam uzivao u igri. Zeljno iscekujem ovogodisnji nastavak. Nisam uzivao koliko recimo u Alan Wake, ali sam uzivao. Mnostvo opcionog sadrzaja (koji pritom nije dosadan), gejmplej je super, svidja mi se kako Lara sama ulazi u cover kada je to potrebno. Soundtrack je isto fin. Sve u svemu, jedna od najboljih igara koje sam odigrao na X360, zajedno sa Max Payne 3 i Alan Wake.
Sledece sto igram je Gears of War, upalio sam samo da vidim da li radi, i dalje sam na tutorijalu. Grafika je arhaicna, plasim se da mi se ova igra nece svideti zato neke igre covek zaista mora da odigra onda kada su aktuelne. Pritom ja nisam covek koji samo gleda grafiku u igrama, naprotiv, to mi cini nekih 10% celokupnog uzitka, tako da cu se “potruditi” da mi se dopadne. :slight_smile: Narocito zato sto su linearni TPS moj omiljeni zanr. Takodje, ono sto ce me potencijalno odbiti od igre je ono malo izrazenije nasilje u igri (nisam bas fan toga). Znam da to moze da se iskljuci u opcijama, ali to necu raditi. Ili cu igrati igru kako dolikuje, ili je necu ni igrati.

Odlican je Gears, mislim da je dobro “ostario”, za jednu igru iz 2007. Ne volim ni ja nasilje u igrama, ali ovo je jedna od onih igara zbog kojih ces ga zavoleti. :smiley:

Mmmm, chainsaw…

Posle pet minuta nakon odigranog tutorijala, ce te cekati izbor dal ces da ides levo ili desno. Toliko o linearnosti :smiley: :stuck_out_tongue:

Iz 2006. :wink:
Malo mi za sada smeta ono truckanje kamere dok karakter hoda. :drunk:

Pa dobro, al nakon tog izbora, verujem da se dalje sve odvija linearno. xD Imao sam vec jedan izbor na startu, dal cu odmah u akciju, ili prvo na tutorijal.

To nasilje je vise stripovsko i preterano, nego stvarno uznemirujuce. Mene u mnogim medijima jedan obican udarac pesnicom daleko vise nastresira nego visesatno testerisanje Locusta sa gejzirima krvi. Sve je u kontekstu.

To each his own, naravno.

Uz chainsaw, nabolji segment igre! Majko moja… Zabrinjavas me :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ma ae bezi, el moguce da se nikome nije vrtelo u glavi dok je igrao ovo? Samo cekam da pocnem da skakucem u stolici u ritmu u kom skakuce kamera. :drunk:

Eh kad se setim kako smo prašili gearse, trojku najviše. Gnasher, naučiš wall bounce i ne može ti niko ništa. Nekako sam i overall k/d imao preko 3 :smiley: Jedva čekam da se pojave novi ili remaster starih.

Znas da si previse igrao** Dying Light kad odes do prodavnice, usput ugledas zuti kombi, i prva pomisao ti bude "ako ga lock***jem dobicu dva medkita."